Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
2.2k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Pek çok insan rüyasında şelale gördüğü zaman bunun ne yoruma geldiğini merak etmektedir. Şelalenin farklı şekillerde ve biçimlerde rüyada görüldüğü zaman rüya alimlerinin yaptığı yorumlar incelenir. Genelde rüyada şelale görmek zamanla ilgilidir ve zamanı değerli kullanmak üzerine yorulur. Ayrıca boş zamanları iyi değerlendirmek ve güzel bir vakit geçirmek üzerine de anlatılmaktadır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

98 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada şelale görmek bolluk ve berekete ulaşmaya bekarlar için evlenmeye tabir edilir. Rüyada şelale görmek istek ve muradının kabul olacağına delalet eder. Rüyada şelale gören bir kimse, çok kısmetli ve uğurlu bir insan ile karşılaşmasına işaret eder. Rüyada şelale görmek İmam nablusi yorumu, rüyayı gören kişinin değerinin artacağına ve makamının yükselmesine yorumlanır. Rüyada şelale görmek diyanet yorumu, şeref ve makama kavuşur hayallerini elde eder ve düşmanına karşı zafer kazanmaya işaret eder. Rüyada şelale görmek İslami anlamı, geleceği parlak ve servetle itibar saygınlık kazanmaya yorumlanır.
Rüyada Şelale Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada şelale görmek iyi bir insan ile tanışmaya ve dini anlamda sağlamlaşmaya işaret eder. Rüyada şelale gibi akan su görmek, din ve dünyasını güzelleştirip kuvvetlendirmeye çalışacağına işaret eder. Rüyada şelaleden atlamak maddi ve manevi rahatlığa yorumlanır. Rüyada şelalede yüzmek rüya sahibinin gönül ilişkilerinde yaşadığı üzücü olayların biteceğine işaret eder. Rüyada şelaleden düşmek hayırlı işler ile ömür geçirmeye ve yardıma muhtaç kimselere yardım etmeye delalet eder. Rüyada şelalede yürümek rüya sahibinin kurduğu hayallerine ve hedeflediği işlere bir adım daha yaklaştığına yorumlanır. Rüyada dağ ve şelale görmek önündeki engelleri aştıktan sonra rahat ve bolluk içinde yaşayacağı hayata yorumlanır.
Rüyada Şelaleden Su İçmek

Rüyada şelaleden su içmek sağlık sorunlarının azalmasına ve şifa bulacağına işaret eder. Rüyada şelaleden su içtiğini gören bir kimse menfaat ve çok rızka delalet eder.
Rüyada Şelaleden Geçmek

Rüyada şelaleden geçmek rüyayı gören kişinin yüksek bir mevkiye erişeceğine işarettir. Rüyada şelaleden geçtiğini görmek iş hayatında yakalayacağı başarılara delalet eder.
Rüyada Şelalede Balık Görmek

Rüyada şelalede balık görmek namuslu ve iyi huylu bir kişiyle izdivaca delalet eder. Rüyada şelalede balık tuttuğunu görmek rüya sahibinin eline geçecek olan toplu paraya ve hayırlı kısmete işaret eder. Rüyada şelalede ölü balık görmek, düşmanlarına karşı yenilip belaya uğrayacağına delalet eder.
Rüyada Şelalede Islanmak

Rüyada şelalede ıslanmak borçlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulup feraha ermeye işaret eder. Rüyada şelalede ıslandığını görmek, maddi sıkıntılarından kurtulup ferah ve esenliğe kavuşmaya delalet eder.
Rüyada Şelalede Yüzmek

Rüyada şelalede yüzmek düşmanların karşısında zafer elde etmeye işaret eder. Rüyada şelalede yüzdüğünü görmek, korku ve kuruntularından kurtulmaya delalet eder. Rüyada şelalede yüzen birini görmek hayırlı bir kısmet ile karşılaşmaya ve gönül ilişkisi yaşamaya yorumlanır.
Rüyada Şelaleden Atlamak

Rüyada şelaleden atlamak, maddi ve manevi yönden rahat bir döneme gireceğine delalet eder. Rüyada şelaleden abdest almak, din yolunda inançlı bir kimse olmaya ve dini vecibelerini yerine getirmeye yorumlanır.
Rüyada Şelaleye Bakmak

Rüyada şelaleye bakmak, uzun zaman sonra hak ettiği bol rızka ve kazanca işaret eder. Rüyada şelaleye baktığını gören bir kimse, çalışma gayretini arttırdığı sürece bol nimet ve rızk ile ferah dolu günlere kavuşmasına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şelale görmek kişinin zamanının kıymetini iyi bildiği ve bunu doğru şekilde kullandığına işaret etmektedir. Ayrıca vaktini iyi geçirdiği ve bunu sevdiklerinle beraber daha güzel bir döneme çevirdiğini anlatır. Ayrıca rüya sahibinin akıl almaz tesadüfler ile karşılaşacağı ve onu sürprizlerin bulacağına delalet eder. Hem iş hem de aile hayatında mutlu ve huzurlu bir yaşam göreceği üzerine yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şelale izlemek rüya sahibinin yaşamını en güzel ve değerli şekilde geçireceğine dair anlatılır. Rüya alimlerine göre özellikle boş vakitlerini iyi geçireceği ve bunu ailesiyle beraber değerlendireceği üzerine yorumlanmaktadır. Aynı zamanda iş hayatında vaktin ne kadar değerli olduğunu bilerek bu vakti doğru biçimde kullanacağı üzerine delalet eder. Hayal gücünü zenginliğine, cömertliğine ve yüce gönüllü ile beraber kısmetli bir kişi olduğunu anlatır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelalede Yürümek

 Rüyada şelalede yürümek mutlu ve huzurlu bir hayata işaret eder. Aynı zamanda kişinin hem bireysel hem de iş hayatında kendini geliştireceği anlamı taşımaktadır. Ayrıca iş hayatında sorunsuz bir dönem geçireceği ve bu dönemde önemli atılımlar gerçekleştireceği üzerine ele alınır. Yapılan bir başka yoruma göre mal ve mülk ile beraber güzel bir kazanç elde edeceği üzerinden anlatılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelaleden Geçmek

 Rüyada şelaleden geçmek rüya sahibinin kötü bir itibar kazanacağını ve adından kötü şekilde bahsedileceğine işaret eder. Aynı zamanda elindeki imkanları kaybedebileceği üzerine de yorumlanmaktadır. Rüyada şelaleden geçtiğini gören kişi ayrıca yaşanabilecek kötü durumlara karşı tedbir alması gerektiğine dair bir uyarıdır. Alacağı önlemler ile beraber yaşayabileceği kötü durumlara karşı koruma imkanı sağlanabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelaleye Düşmek

 Rüyada şelaleye düşmek değersiz ve tatsız bir hayatın mutlu şekilde geçeceğine delalet eder. Bolluk içinde yaşamaya ve hayallerin tek tek gerçeğe dönüşeceği üzerine yorumlanır. Hayata anlam katacak ve elindeki zamanı en iyi şekilde değerlendireceği üzerinden ifade edilir. Aynı zamanda rüyada şelaleye düşmek herhangi bir korku nedeniyle kendini çaresiz hissetmeye ve ileriki dönemlerde bunalıma girmeye işaret etmektedir. Rüyasında şelaleye düşüyorsa hem olumlu hem de olumsuz biçimde yorumların yapıldığını bilmesi gerekir. Buna göre hayatında yaşanabilecek olası durumlara karşı önlem alması gerektiğini anlatmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şelale sesi duymak kısa zaman içerisinde güzel bir haber alacağı ve aynı zamanda emeğinin karşılığını alacağı üzerine yorumlanır. Ayrıca sorunlardan uzak bir yaşama Alamet eder. Diğer bir yandan rüyasında şelale sesi duyan kişi makam sahibi olacağı ve hiç yapmadığı kadar yüksek bir yatırım ile beraber güzel bir kazanç elde edeceğine rivayet eder. Bu yatırımların sonucunda uzun vadeli güzel bir gelir ile beraber mal ve mülke sahip olacağı üzerine yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şelale görmek ne anlama gelir?
Rüyada şelale görmek; refah ve saadet ve mutluluğa işarettir. Bir şelalenin sularında sürüklendiğini görmek hayatta çevrenizdeki insanlara güvenmemeniz gerektiğini bildirir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelale Görmek

Rüyada şelaleye bakmak, rüyayı görenin geleceğine tesir edecek, bir anlık çok önemli bir karşılaşmanın olacağına işarettir.

Rüyada şelaleye bakmak, kişinin geleceğin etkileyecek, bir tesadüfün yaşanacağına yorumlanır.

Çok büyük bir hayalinizi sonunda gerçekleştireceksiniz.

Rüyada bir selale karsisinda ona bakiyor görmek, rüya sahibini yakindan ilgilendirecek birisi ile karsilasacagina işarettir. Bir başka rivayete göre de: Rüyada selale görmek, rahat, saadet ve mutluluga işarettir.

Çok büyük bir hayalinizi sonunda gerçekleştireceksiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şelale görmek rüya sahibinin hayal dünyasının zenginliğine, yüce gönüllülüğüne, yardım severliğine, kısmetli ve uğurlu bir kişi olduğuna işaret eder. Hatta rüyasında şelale gören kişinin gittiği ve geçtiği her yere bereket getiren kişi olduğu yorumu yapılır. Rüya sahibi hem manevi olarak kalben ve fikren hem de maddi yönden zengindir.

Rüya sahibi için iyi bir iş adamı ve iyi bir yönetici olma kapasitesinin yüksek olduğu söylenir. Yani bu kişi ileride önemli bir holdingin önde gelen ve başarıları ile dikkat çekeceği yöneticilerinden biri olacaktır. Rüyada şelale gören kişinin hiçbir sağlık sorunu olmayacağı, sıhhatinin ve mutluluğunun yerinde olacağı bir hayatı olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelaleye Bakmak

Rüya sahibinin uzun vadede gerçekleşeceği bir işi olacağı anlamına gelir. Yani rüya sahibinin şimdi tohumlarını attığı bir işin ileride meyvelerini toplayacağı şeklinde ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelaleden Atlamak

Rüya sahibi için gerek maddi gerek manevi yönden rahat edeceği günlere delalet eder. Rüya sahibi hem sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacak hem de büyük bir bolluğun içine düşecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelalede Yüzmek

Rüya sahibinin olunmaz gönül yaralarının kapanacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, çözümsüz gibi görünen ve kafasını yiyip bitiren sorunların çözüme kavuşacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Irmak Görmek

Irmağın dibi görünecek kadar netse hayırlı şeylerin olacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Irmak Kenarında Yürümek

Rüya sahibinin hayallerine ve ideallerine çok yaklaştığına işaret eder. Ayrıca kişinin kısmetine kavuşmasına bir adım kaldığına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Irmak Taşması

Rüya sahibinin elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceği kadar rahat ve bolluk içinde geçireceği bir hayata kavuşacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelale Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada şelale görmek, zamanın değerini bildiğine ve vaktini iyi geçirdiğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin karşılaşacağı akıl almaz tesadüflerin ve sürprizlerin olacağına, mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Su Sesi Duymak

Rüyanızda su sesi duymanız, alacağınız müjdeli bir habere yorulur. Bu rüya, sizi mutlu edecek, huzurunuzu sağlayacak bir haber alacağınız anlamına gelir. İçinde bulunduğunuz sıkıntılarınızın bir anda biteceği ve ömrünüzün geri kalan kısmını refah içinde yaşayacağınıza rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelaleye Bakmak

Rüya sahibinin sabırlı biri olacağına, küçük yatırımlar yaparak zamanla büyük paralar kazanacağına, geleceği düşünerek adım atacağına, tutumlu ve saygı değer biri olacağına yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelale Gibi Akan Su Görmek

Rüya sahibinin rüyasında şelale gibi akan su görmesi kişinin, dertlerinin ve sıkıntılarının sona ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, maddi zorlukların sona ereceğine, hayırlı ve yeni projelere imza atacağına, iş hayatında saygı değer bir makama sahip olacağına, hanesinin bolluk ve bereket içerisinde olacağına delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şelale görmek, kişinin yaşamının geri kala bölümünde bolluk ve bereket içerisinde sürdüreceği demektir. Rüya sahibinin yakın zamanda hayallerinin gerçek olacağına, dualarının kabul olacağına, zor günleri geride bırakacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelaleden Atlamak

Rüya sahibinin rüyasında şelaleden atladığını görmesi kişinin uzun süren ve emek isteyen bir işe gireceğine, bu işten bol kazanç elde edeceğine, emeğinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelalede Yüzmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre şelalede yüzdüğünü gören kişinin gönül ilişkilerinde yeni yelkenler açacağına, sıradan ve sade geçen hayatına renk geleceğine rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelale Görmek

Rüyada şelale görmek hayra, mutluluğa, başarıya ve iyiliğe işaret eder. Rüya sahibinin kısmetli, bereketli ve uğurlu bir kişi olduğuna, hem maddi açıdan hem de manevi açıdan zenginliğine ve iyiliğine tabir edilir. Rüyasında şelale gören kişinin yardımsever olduğuna ve herkese hayrı dokunduğuna işaret eder. Rüya sahibinin ayrıca iş hayatında çok başarılı olacağına ve üst mevkide yer alacağına delâlet eder. Rüyada şelale gören kişinin ömrünü sağlıklı bir şekilde geçireceğine ve mutlu bir hayatı olacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelalede Yüzmek

Rüyade şelalede yüzdüğünü görmek sıkıntıdan kurtulmaya ve aşk hayatındaki gelişmelere işaret eder. Rüya sahibinin içinden çıkamadığı sorunlarda çözüm yoluna ulaşacağına, aşk hayatında yeni ilişkiler olacağına, maddi konularda da rahat edeceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Irmak Görmek

Rüyada ırmak görmek ırmağın durumuna göre tabir edilir. Rüyada görülen ırmağın dibi görünüyorsa hayra ve iyiliğe işaret eder. Rüyada dibi görünmeyen ve çamurlu bir ırmak görmek ise sıkıntıya, kötü olaylar yaşamaya ve sorunlara tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelaleye Bakmak

Rüyada şelaleya baktığını görmek gelecek için atılan adımlara ve uzun vadede sonuçlanacak işlere tabir edilir. Rüya sahibinin gelecekte sonuçlarını alacağı bir iş ile ilgili girişimde bulunacağına delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelaleden Atlamak

Rüyada şelaleden atladığını görmek sorunların ve üzüntülerin biteceğine, maddi açıdan da yüksek gelir elde edileceğine işaret eder. Rüyada şelaleden atladığını gören kişinin rahatlık ve huzur içinde olacağı bir dönem içine gireceğine, kazancının bol ve bereketli olacağına, feraha kavuşacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Irmak Kenarında Yürümek

Rüyada bir ırmağın kenarında yürüdüğünü görmek isteklerin gerçekleşmesine ve kısmete işaret eder. Rüya sahibinin yakın bir süre içinde güzel gelişmeler göreceğine ve hayallerine kavuşmasına yakın olduğuna tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Irmak Taşması

Rüyada ırmağın taştığını görmek rahata kavuşmaya, bol kazanca ve maddi açıdan zenginliğe işaret eder. Rüyada bir ırmağın taştığını gören kişinin zorluk ve zahmetten uzak olacağına, rahatının yerinde olacağına ve bolluk içinde yaşayacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelale Görmek; Rüyada şelale görmek rüya sahibinin hayal dünyasının zenginliğine, yüce gönüllülüğüne, yardım severliğine, kısmetli ve uğurlu bir kişi olduğuna işaret eder. Rüyada şelale görmek kişinin hiçbir sağlık sorunu olmayacağı, sıhhatinin ve mutluluğunun yerinde olacağı bir hayatı olacaktır.Bu kişiler gittikleri yerlere bolluk bereket getiren yönetici özelliğe sahip kişilerdir.Bulundukları her yerde kısmetleri açık olduğu gibi  çalıştıkları iş yeri sahiplerine de maddi ve manevi bakımdan bol kazançlar sağlayıp  iş düzeyinin ve ekonomik açıda iş  seviyesinin yükselmesine katkıda bulunurlar.Ayrıca bu tarz rüya sahipleri hem manevi olarak kalben ve fikren hem de maddi yönden zenginlerdir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelaleye Bakmak; Rüyada şelaleye bakmak rüya sahibinin geleceğe yönelik yapmış olduğu yatırımları ifade eden rüyalardır. bu rüyalar Rüya sahibinin uzun vadede gerçekleşeceği bir işi olacağı anlamına gelir. Yani rüya sahibinin şimdi tohumlarını attığı bir işin ileride meyvelerini toplayacağı şeklinde ifade edilir.Rüya sahipleri genelde plancı hareket etmeyi seven ileriye dönük olumlu yatırımlar yaparak planlı hareket eden işini varsayımlara bırakmayan iş bilir kişilerdir. Başka bir değişle de şelaleye bakmak kişinin uzunu bir yolcuğa çıkacağına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelaleden Atlamak; Rüyada şelaleden atlamak rüya sahibinin maddi ve manevi anlamda huzura ereceğine mutlu olacağına delalet eder. Rüya sahibi iş hayatında yaşamış olduğu sıkıntılardan kurtularak esenliğe erecektir. Bu rahatlık rüya sahibini hem bedenen hem de huzur an rahatlatacaktır.Çalışma hayatında ki sıkıntılardan dolayı hem ailesine hemde çevresine karşı yaşamış olduğu sıkıntılar sona erip ailesiyle kopma noktasına gelen durumu son bulup mutluluk filizleri tekrar baş göstermeye başlayacaktır. Böylelikle  Rüya sahibi hem sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacak hem de büyük bir bolluğun içine düşecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelalede Yüzmek; Rüyada şelalede yüzmek Rüya sahibinin olunmaz gönül yaralarının kapanacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, çözümsüz gibi görünen ve kafasını yeyip bitiren sorunların çözüme kavuşacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına işaret eder. Bir nevi rüya sahibinin geçmiş sayfalarını kapatarak yeniden hayata başlaması olarak görülür.Rüyada şelalede yüzmek rüya sahibine bunlar gibi bir çok farklı güzellikleri işaret eder. Kişinin ruhen ve bedene rahata ereceğine bolluk bereket ve esenliğe kavuşacağına mutlu günler yaşayacağına işaret olarak gösterilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelalede Balık Tutmak; Rüyada şelalede balık tutmak Rüya sahibinin elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceği kadar rahat ve bolluk içinde geçireceği bir hayata kavuşacağına delalet eder.Kişide bolluğa ve berekete işaret edilir. Rüya sahibinin ömrü boyunca hep mutlu olacağına güzel ve huzurlu bir yaşantı süreceğine hayırlı kısmetleri olacağına delalet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şelale görmek neye işarettir?Rüyada şelale görmek, vaktinizi iyi bir biçimde geçirmek için fırsat kolladığınıza delalettir. Sürprizlerle karşı karşıya kalarak; huzurlu bir hayat süreceğinize de işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada su sesi duymakRüyada su sesi duymak, sizi fazlasıyla mutlu edeceğiniz bir haber alacağınıza işarettir. Hayatınızın geri kalan zamanınızı mutlu mesut bir biçimde geçireceğinize delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şelaleden atlamakRüyada şelaleden atlamak, uzun süren sabır ve emek gerektiren bir iş içerisine girerek maddi kazanç elde edeceğinize yorulmaktadır. Kaynak: Rüyada Şelale Görmek Ne Anlama Gelir? / Rüya Tabirleri
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şelalede yüzmekRüyada şelalede yüzmek, yeni bir ilişkiye başlayarak; hayatınıza farklı bir yön vereceğinize delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şelaleye bakmakRüyada şelaleye bakmak, küçük yatırımlarla iş hayatınıza başlayarak; kısa bir süre içerisinde büyüyeceğinize delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şelale gibi akan su görmekRüyada şelale gibi akan su görmek, tüm sorunlarınızın ortadan kalkacağına delalettir. Saygın bir iş yapacağınıza ve bolluk içinde yaşayacağınıza yorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelale Görmek

Rüyada şelale görmek rüya sahibinin hayal dünyasının zenginliğine, yüce gönüllülüğüne, yardım severliğine, kısmetli ve uğurlu bir kişi olduğuna işaret eder. Hatta rüyasında şelale gören kişinin gittiği ve geçtiği her yere bereket getiren kişi olduğu yorumu yapılır. Rüya sahibi hem manevi olarak kalben ve fikren hem de maddi yönden zengindir.

Rüya sahibi için iyi bir iş adamı ve iyi bir yönetici olma kapasitesinin yüksek olduğu söylenir. Yani bu kişi ileride önemli bir holdingin önde gelen ve başarıları ile dikkat çekeceği yöneticilerinden biri olacaktır. Rüyada şelale gören kişinin hiçbir sağlık sorunu olmayacağı, sıhhatinin ve mutluluğunun yerinde olacağı bir hayatı olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şelale görmek rüyayı gören kişinin gerçek hayatta ne kadar kısmetli, gönlü yüce biri ve uğurlu biri olduğunu gösterir. Bu kişinin hangi ortama girerse girsin oraya şans getirdiği söylenir. İçtenliği ve samimiyetiyle öne çıkan kişilerdendir. Aynı zamanda rüyasında şelale gören kişinin çok zengin ve bilgili bir kişi olduğu yorumu yapılır. Rüya sahibi üstün beceri ve iş kapasitesine sahiptir. İlerde iş hayatında ciddi ve büyük çaplı işlerin başında bulunacaktır. Bu sebepten dolayı kişi maddi olarak da zengin olacaktır. Rüyada şelale gören bir kimsenin kolay kolay hastalanmayacağı ve ömür boyu sıhhat içinde yaşayacağı söylenir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelaleden Atlamak

Rüya sahibinin cesur biri olduğunu gösterir. Şelaleden atladığını görmek, kişinin büyük zorlukları ve sıkıntıları göze alarak bir yola girme kararı aldığı anlamına gelir. Rüyayı gören kişi bu yola girecek ve sonrasında her yönden rahat edeceği bir dönem başlayacaktır. Rüya sahibi bütün sıkıntılarından kurulacak ve hem maddi hem de manevi yönden ferah günler yaşamaya başlayacaktır. Kişi kendini maddi bir bolluğun içinde bulacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelalede Yüzmek

Rüyada şelalede yüzdüğünü görmek kişinin kafa rahatlığına ulaşacağı anlamına gelir. Rüya sahibi yeni çıktığı bir ilişki sonrası kafası çok yorgun ve dolu olabilir. Fakat bu ilişkinin içinde ve sonrasında yaşadığı sıkıntılı zamanlardan bir an önce kurtulacak ve hepsini teker teker atlatacaktır. Kişinin kalp yaraları hızlıca iyileşecektir. Çözülmesi imkansız gibi görünen tüm sorunlar bir şekilde çözüme kavuşacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelale Üzerinde Yürümek

Görülebilecek en güzel rüyalardandır. Rüyayı gören kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşmesine, kişinin ömür boyu mutlu, sağlıklı, refah ve zenginlik içinde yaşamasına işaret eder. Bu kişinin her zaman kısmeti ayağına gelir ve şans her zaman onunladır diye ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Berrak Şelale Görmek

Rüyada berrak bir akarsu görmek kişinin için de dışının da aynı olduğu anlamına gelir. Kişinin içi nasılsa dışı da öyledir. Aynı zamanda berrak şelale görmek rüya sahibinin aile yaşantısının çok huzurlu ve mutlu olduğunun göstergesidir. Rüya sahibi ve ailesi kendi içlerinde her zaman keyifli anlar yaşamaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şelale görmek, rüya sahibinin hayal dünyası geniş kişiliğe sahip olup her türlü olumsuz durulardan bile güzellik çıkaracağına yorumlanır. Bu rüya gören kişiler için yeniden doğuş niteliği taşıyıp kişinin kendisine sil baştan hayat çizerek rızkını bu yolda makul kılacağına işaret edilir. Rüyada şelale görmek, aynı zaman da manevi olarak ta huzura ermeye, günahlardan ve kötülüklerden arınmaya, huzur içinde sürecek ömre işaret eder. Rüyasında şelale gören kimseler, yönetici vasfı yüksek, bulunduğu mevkiye ayak uydurabilen, her türlü zorlu işlerde kolaylıkla sıyrılabilen kimselerdir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şelale görmek, şelale rüyası gören kişi için son derece hayırlı olup kişinin kazanç kapılarının sonuna kadar açılmasına delalet eder. Bu rüyayı gören kimseler hayata yönelik her daim başarılı olan, yaptığı işlerde kendisini fazlasıyla gösteren, rızkını geniş tutacak yatırımlar sağlayan akılcı kimselerdir. Rüyada şelale görmek, ayı zaman da yapılan uğraşlara, büyüme hevesi gütmeye, elde edilen kazançları bilinçsizce savurmak yerine hesaplıca hareket etmeye ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelaleden Atlamak
Rüyada şelaleden atlamak, bu rüya gören kişiler için hem maddi hem de manevi, rahatlığa ermeye,sıkıntılardan kurtulmaya, huzur getirecek işlerde yer almaya tabir edilir. Rüyasında şelaleden atladığını gören kimse, bulunduğu mevkiden kısa zaman da yükselerek elde ettiği başarıları ile bir çok insanın gözdesi haline gelir. Bu rüya aynı zaman da örnek davranışlar sergilemeye, tutumlu olmaya, insanlara yol gösterici kişiliğe ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelaleye Bakmak
Rüyada şelaleye bakmak, kişinin yatırımlarını uzun vadeli yaparak ileriye dönük hayatını rahat şekilde yaşayacağına yorumlanır. Rüyasında şelaleye baktığını gören kimse, amaç uğruna hayatını yönlendirerek kısa zaman da büyük servetlerin baş mimarı haline gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Berrak Şelale Görmek
Rüyada berrak şelale görmek, bu rüya içi dışı bir, gönlü hoş, kötülük barındırmayan insanlarla birlikte olmaya, onlardan maddi ve manevi destek görmeye, hayatınızın anlamlı hale gelmesine yorumlanır. Rüyasında berrak şelale gören kimse, hayırlı ve temiz kazanca nail olup rızkını temiz yollarla elde eder. Berrak şelale rüyası aynı zaman da sağlığa kavuşmaya, mal varlığı elde etmeye, kısmetli işlere el açmaya ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelale de Yıkanmak
Rüyada şelale de yıkanmak, huzuru bulmaya, her türlü sorunlardan kurtulmaya, sevdikleriniz insanlarla birlikte hoş vakit geçirmeye yorumlanır. Bu rüyayı gören kimseler, bir çok konuda başarılı çalışmalara yer vererek kısa zaman da kendilerini mutlu kılarlar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelalede Yüzmek

Rüyada şelalede yüzmek, kişinin gönül ilişkilerine işaret eden bu rüya, yeni serüvenlere ve başlangıçlara yelken açarak kişinin hayatını renkli kılmasına yorumlanır. Rüyasında şelalede yüzdüğünü gören kimse, verdiği savaşta başarılı çıkarak kendisini ve ailesini mutlu kılar. Bu rüya aynı zaman da yükselmeye, başarıya, ticari hayata,elde edilen makam ve mevkilere işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelale İzlemek
Rüyada şelale izlemek, hayallere dalmaya, olması güç olan işlerin peşinde koşmaya, sizin için hayır getirmeyecek işlerde yer almaya yorumlanır. Rüyasında şelale izlediğini gören kimseler, amaçsız bir yola saparak hem kendisini hem de ailesini mutsuz hale getirir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelalede Balık Tutmak

Rüyada şelalede balık tutmak, bu rüya kişinin ömrü boyunca maddi sıkıntılardan uzak hayat yaşayarak tabiri yerinde bir elinin yağda bir elinin balda olacağına, uşak, aşçı bir çok hizmetkarı olacağına yorumlanır. Rüyasında şelalede balık tuttuğunu gören kimse, bol kısmete nail olup ömrü boyunca hiç sıkıntıya düşmez.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Alimlerin Açıklamaları?
Diyanet Yorumu, rüyada şelale görmek, kişinin hayal dünyasına, yardım sever oluşuna, dünya nimetlerinin yanı sıra hayatı güzellikleriyle yaşamasına yorumlanır. Bu rüya bolluğa, berekete, kısmete, açılan rızk kapılarına, sağlıklı geçecek ömre işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İmam Nablus’i Yorumu, rüyada şelale görmek, rüyayı gören kimseler için ileriye dönük başarılı hayata, rızkın her daim açık olup maddi ve manevi sıkıntılardan uzak durmaya yorumlanır. Bu rüyayı gören kimseler manevi yönden kalben ve fikren zengin kimselerdir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şelale görmek, aile geçimi, hayırlı bir ömür ve sağlıklı bir yaşam ile yorumlanmaktadır. Rüyada şelale görmek, sağlık sorunların ve sıkıntıların biteceğine yorulur. Rüyada şelale görmek, suyun azgınlığına göre yorumlanmaktadır. Su azgın ise rüyayı gören kişinin hastalanacağına yorulur. Su sakin akıyor ise rüya sahibi hastalık ve dertlerinden kurtulur. Bazı alimlere göre görülen şelalenin İslami yorumu şöyle yapılmıştır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelale Görmek İslami Anlamı

Rüyada şelale görmek, Cafer-i Sadık (r.a) Rüyada şelale gören kişi hayatını sorgulamalı ve hatalarının farkına varmalıdır demiştir. Şelaleye düştüğünü gören kişi sıkıntı ve hüzün yaşar yorumunu yapmıştır. Kirmani (r.a) Şelale ve akarsuyu hayırlı ve sağlıklı ömür ile yorumlamıştır. Rüyayı gören kişi hayırlı bir ömür yaşamaktadır. Hayırlı işler ile meşgul olarak yaşaması gerektiğine yormuştur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelale Sesi Duymak

Rüyada şelale sesi duymak, iyi ve güzel haberlerin gelmekte gecikeceği ile yorumlanır. Rüyayı gören kişisin fevri davranmadan sabretmesi gerektiği yönünde tabir edilir. Rüyayı gören kişi acele eder ise bu işten zarar ve ziyan görür.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelalede Yüzmek

Rüyada şelalede yüzmek, sıkıntılar ile baş edileceği ile tabir edilir. Rüyasında şelalede yüzen kişi yaşadığı üzüntülü olayların üstesinden gelerek, mutlu olur. Şelalede suyun aktığı yöne doğru yüzmek kolay kazanca ve başarılı işlere yorulmaktadır. Suyun tersine doğru yüzmek ise olmayacak işlerin peşinde koşulacağı tabir edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelaleye Bakmak

Rüyada şelaleye bakmak dertli ve yalnız kimse olarak yorumlanır. Şelaleye bakan kişi rüya sahibi ise sevdikleri tarafından terk edilir ve bundan büyük hüzün duyar. Başka birini şelaleye bakar iken görmek, o kişiyi terk edeceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelale Fotoğrafı Çekmek

Rüyada şelale fotoğrafı çekmek, kurulan hayaller için biraz daha beklenmesi gerektiğine yorulur. Dileklerin ve arzuların gerçekleşmesi için daha vakit var demektir. Fotoğraf çekmek, bir şeyi çok arzulamak ile de yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelale Altından Geçmek

Rüyada şelale altından geçmek, sıkıntılı dönemler yaşanıyor iken rüya sahibinin bunlardan kaçması ile yorumlanır. Rüyayı gören kişi dünya işleri ile meşgul olup ahiretini ve ailesini unutur. Islanmadan şelaleden geçen kişi başkaları sırtından geçim sağlar ve haram yer. Islanarak geçen kişi ise alın teri dökerek gelir elde eder ve bunun ile ailesinin ihtiyaçlarını alır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelaleden Atlamak

Rüyada şelaleden atlamak, isyan etmek ile yorumlanır. Sıkıntıları karşısında isyan eden rüya sahibi kendine hileli çıkış yolları arar. Rüyasında başkasının şelaleden atladığını gören kişi, etrafındaki insanlar ile ilgilenmelidir ve onlara yardım etmelidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelaleye Girmek

Rüyada şelaleye girmek, zor günlerinde tek başına kalmaya ve terk edilmeye yorumlanmaktadır. Şelaleye biri ile girdiğini görmek, evlilik ile tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelaleye Düşmek

Rüyada şelaleye düşmek, saklanılan sırların ayyuka çıkmasına yorulur. Rüyayı gören kişi sakladığı sırları yüzünden büyük korku yaşar ve bu sırlar yakın bir zamanda ortaya çıkar. Rüyayı gören kişi dışlanır ve saygınlığını yitirir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelale Görmek

Rüyada şelale görmek, çok başarılı bir hayat geçireceğinize, bir şelalenin sularına kapılıp sürüklenmek ise hayatta yalnız kendinize güvenmeniz gerektiğine işarettir.Rüyada şelale görmek, önünüzde çok mühim ve kıymetli zaman ve vakitlerinize, önemli işlerinize işarettir. Yani şelale iyiye delalet eden güzel bir rüyadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelale Görmek

Rüyada şelale görmek kısmeti ve bahtı açık olan biri olduğunuza ve kalbinizin temizliği dualarınızın kabulü olan birisi olduğunuza yorumlanır. Rüyada şelale gören kişi manen temiz kalbinde fesatlık olmayan insanlar hakkında her zaman iyimser olan birinin varlığıdır. Rüyada şelale görmek akar suyun berraklığına göre yorum alır eğer rüyanızda gördüğünüz şelale berrak ve temiz su’yu var ise bu kişinin günahlarının olmadı ve kalbi gibi aklının da temizliğine tabir edilir. Eğer rüyada gördüğünüz şelaleden bulanık su akıyor ise rüya sahibinin başına gelecek kısmetsiz olayların olacağı ve canının sıkılacağına tabir edilmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şelale görmek, refah, saadet ve mutluluğa işarettir.

Rüyanızda kendinizi bir şelale karşısında durarak onu izliyor görmeniz; sizi yakından ilgilendirecek birisi ile karşılaşacağınıza işaret eder.

Rüyada şelaleye bakmak, rüyayı görenin geleceğine tesir edecek, önemli bir karşılaşmanın, tesadüfün olacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelale Sesi Duymak

Rüyada şelale sesi duymak rüya sahibinin menfaatine yarayacak olan hayırlı bir kişiden yardım alacağına ve karşılıksız bir yardım olacağına tabir edilir. Rüyada görülen şelale saflık ve temizliğin ifadesidir, Eğer rüyada şelale sesi duymuş iseniz rüya sahibinin hayırlı ve iyi niyetli bir kişiden büyük ölçüde yardım alacağı ve tüm sıkıntılarından kurtulacağının habercisi olarak bilinir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelaleye Bakmak

Rüyada şelaleye bakmak gelecek ile ilgili bir rüya olarak görülür. Rüya sahibinin yakın bir zaman’da üzerindeki gaflet ve sıkıntının kalkacağı nasip kapılarının açılacağına işaret eder. Rüyada şelaleye bakmak arındığımızı ve geçmişte yapılan hatalardan ve günahlardan pişman olup af dileyeceğin izi yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelale Gibi Akan Su Görmek

Rüyada şelale gibi akan su görmek saflığın ve temizliğin simgesi olarak bilinir. Rüyada akarsu görmek bereketli günlerin yakın olduğu ve maddi sıkıntılarınızdan kurtulup dualarınızın kabul olacağına işaret eder. Rüyada şelale gibi akar su görmek tüm muradlarınızın gerçekleşeceğine ve sıkıntılardan kurtulup refaha kavuşacağınıza tabir edilmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelaleden Düşmek

Rüyada şelaleden düşmek rüya sahibinin temizliği ve saflığından faydalanan birilerinin olduğu yada rüya sahibinin doğrularından ayrılıp harama yöneldiğinin işaretidir. Rüyada şelaleden düştüğünü görmek sıkıntıların başlangıcı veya aile içinde yaşanacak tatsız olayların habercisi olarak bilinir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelalede Yürümek

Rüyada şelalede yürümek rüya sahibinin doğru yolu bulduğunu ve geçmiş yaşantısını geride bırakarak hak yoluna döndüğünün işaretidir. Rüyada şelalede yürüdüğünü görmek üzerindeki gafletin ve sıkıntının kalkması ve tüm murad ve arzularınızın gerçekleşeceğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelaleden Atlamak

Rüyada şelaleden atlamak ve rüyada şelaleden suya atlamak iş hayatınızın stresinden bunalarak artık huzur verici bir yere giderek kafanızı dinlemeye ve stresli günleri geride bırakmaya yorumlanır. Rüyada şelaleden atlamak kurtuluşa yolculuk olarak bilinir. Rüya sahibinin sıkıntılı günleri arkasında bıraktığına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelalede Yüzmek

Rüyada şelalede yüzmek rüya sahibinin hatalarından af dileyerek arınacağına ve yaşamış olduğu sıkıntılarını geride bırakacağını yorumlanır. Rüyada şelalede yüzdüğünü görmek aklı selim, kalbi temiz ve maneviyatına düşkün biri olacağınıza işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelaleden Su İçmek

Rüyada şelaleden su içmek hayırlı bir kimseden yardım alacağınıza ve tüm sıkıntılarınızdan kurtulacağınızı ve maddi manevi rahata kavuşacağınıza yorumlanır. Rüyada şelaleden su içtiğini görmek hak yolunda olan birinin yardım eline ihtiyacınız olduğuna ve bu kişi ile dostluğunuzdan bir ömür huzur bulacağınıza işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelale Ve Yeşillik Görmek

Rüyada şelale ve yeşillik görmek içinizin huzura ereceğine ve tüm sıkıntılarınızdan kurtulup maneviyatınızı önemsemeniz gerektiğine işaret eder. Rüyada şelale ve yeşillik görmek üzüntü ve sıkıntıların geride kaldığı iş hayatınızda verdiğiniz mücadelenin karşılığını kısa bir süre içerisinde görmeye başlayacağınıza yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelale Görmek

Rüyada şelale görmek,  rüyayı görenin gönlünün güzelliğine, yardım etmeyi seven, hayal dünyasının geniş, kısmetli bol ve uğurlu bir insan olduğuna işaret eder. Rüyada şelale gören insanın  gittiği ve geçtiği her yere bolluk getiren kişi olduğuna,kalben, fikren, maddi ve manevi yönden zengin olduğuna, rüyayı gören kişinin adil bir yönetici olma becerisine sahip, işinde başarılı, gelecekte, iyi bir iş yerinde başarılarıyla dikkatleri üstüne toplayacağına, işaret eder. Şelaleyi rüyasında gören kişinin, sağlık sorunlarından uzak, mutlu, iyi bir hayatı olacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelalede Yüzmek

Rüyada şelalede yüzdüğünü gören insanın, yaşadığı imkansız bir aşkın etkisinden kurtulacağına, hayatına yeni birinin girmesine, kafasındaki çözümü imkansız diye düşündüğü sorunların çözüme ulaşacağına, yaşadığı zor günlerin sıkıntılarından kurtulması ve manevi huzura kavuşmasına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelaleye Bakmak

Rüyada Şelaleye Bakmak, rüya sahibinin başladığı bir işte uzun zamanda gerçekleşeceği bir işi olacağına, kişinin çalışmalarının karşılığını alacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelaleye Atlamak

Rüya şelaleye atlamak, rüyayı gören kişi için yaşadığı maddi, manevi içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan, daha rahat, refah ve bolluk yaşayacağı dönemin başladığına, tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şelaleye bakmak, rüyayı görenin geleceğine tesir edecek, bir anlık çok önemli bir karşılaşmanın olacağına işarettir. Rüyada şelaleye bakmak, kişinin geleceğin etkileyecek, bir tesadüfün yaşanacağına yorumlanır. Çok büyük bir hayalinizi sonunda gerçekleştireceksiniz. Rüyada bir selale karsisinda ona bakiyor görmek, rüya sahibini yakindan ilgilendirecek birisi ile karsilasacagina isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada selale görmek, rahat, saadet ve mutluluga isarettir.Çok büyük bir hayalinizi sonunda gerçekleştireceksiniz.Çok büyük bir hayalinizi sonunda gerçekleştireceksiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelale Görmek

Rüyada şelale görmek, hayatınızın başarılar ve dürüstlük içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada Kendinizi Şelalenin İçinde Görmek: Kendi ayaklarınız üzerinde durup, kararlarınızı kendi başınıza vermeniz gerektiğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelale Görmek - Nablusi Yorumu

Rüyada şelale görmek, hayatınızı iyi anlamda etkileyecek gelişmeler olacağına yorumlanır. Yine rüyada şelale görmek, yaşanacak bir tesadüfün, hayatınızı fazlasıyla değiştireceğine veya başarılı, dürüst bir insan olacağınıza yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelale Görmek - Genel Yorum

Rüyada şelale görmek, hayatınızda güzel gelişmeler olacağına ve bu gelişmelerin bir tesadüften sonra olacağına yorumlanır. Yine rüyada şelale görmek ve uzun süre şelaleye bakmak, hayatınızın büyük bölümünde ve önemli kısımlarında başarılı olacağınıza yorumlanır. Rüyada şelaleye girmek, kendi başınıza önemli işler yapacağınıza yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelale Görmek İslami Tabiri

Molla Cami: Rüyada şelale görmek, rafah, saadet ve mutluluğa işarettir.

Diyanet: Rüyanızda kendinizi bir şelale karşısında durarak onu izliyor görmeniz; sizi yakından ilgilendirecek birisi ile karşılaşacağınıza delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelale Görmek rüyayı gören insanın varlıklı bir insan olacağına, zengin bir hayat yaşayacağına, kısmetinin açık olacağına ve kısmetinin her zaman ayağına geleceğine, rüya sahibinin rızkının çok geniş olduğuna ve insanların bundan faydalandığına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şelale görmek

Rüyada şelale görmek, geniş rızka, ailenin genişlemesine, uzun ömre, mutlu bir hayata ve rüya sahibi evindeki bereketli günlere işaret eder. Ayrıca bu rüya vaktini iyi değerlendiren kişi olarak da tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şelale görmek rüyayı görenin haayal dünyasının zenginliğine, yüce gönüllülüğüne, yyardım severliğine, kısmetli ve uğurlu birr insan olduğuna yorulur. Hatta gördüğü rüyada şelale gören iinsanın gittiği ve geçtiği her yeere bereket getiren insan olduğu yorummu yapılır. rüyayı gören şahıs hem manevi olaarak kalben ve fikren hem dee maddi yönden zengindir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelaleye Bakmak

Rüya sahibinin uzun vadede gerçekleşeceği bbir işi olacağı anlamına gelmektedir. Yani rüyayı gören kişinin şimdi tohuumlarını attığı bir işin ileride meyvelerini toplayacağğı şeklinde açıklanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelaleden Atlamak

Rüya sahibi için gerek maddi geerek manevi yönden rahat edeceği günlere alametttir. rüyayı gören şahıs hem sıkıntılarından vve dertlerinden kurtulacak hem de büyük bbir bolluğun içine düşecektir.

Rüya sahibi için iyi bir işş adamı ve iyi bir yönetici olma kapassitesinin yüksek olduğu söylenir. Yani bu şahıs ileride önem arzz eden bir holdingin önde gelen ve baaşarıları ile dikkat çekeceği yöneticilerinden birii olacaktır. Rüyada şelale gören kimsenin hiçbir sağllık sorunu olmayacağı, sıhhatinin ve mutluluğunun yerinde oolacağı bir hayatı olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şelalede Yüzmek

Rüya sahibinin olunmaz gönül yaralarının kapanacaağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağınna, çözümsüz gibi görünen ve kafasıını yiyip bitiren problemlerin çözümee kavuşacağına, darlık çektiği günlerini unuutacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada büyük bir şelalenin akışını seyretmek, akan suyun sesi ile zevklenmek, geleceğinizi etkileyen çok önemli bir karşılaşmanın olacağına delil sayılır. Rüyada şelale gören kimsenin vakti kıymetli olur. Rüyada bir şelale karşısında ona bakıyor görmek, rüya sahibini yakından ilgilendirecek birisi ile karşılaşacağına işarettir.
+2 oy
 
merhabalar rüyamda bir şelaleye girdim çok normal bir şekilde ayaklarımızı sokmuştuk fakat sular bileklerimize kadar geliyordu bi anda akıntıya kapıldım yanımda gerçek hayatımda hiç tanımadığım 4/5 arkadaşım vardı hep bir yerlerden tutunuyorduk ama savruluyorduk boğulma yaşamadık telefonlarımız yoktu kimseye ulaşamazdık çok çaresiz kalmıştık ama son dakika arkadaşlarımla beraber kurtuldum
0 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Zor bir dönem yaşayacaksın gibi görünüyor. Bu dönemde sana tanımadığın birileri yardım edebilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

429 Aktif
1 Üye ve 428 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15602
Dün : 23857
Toplam : 48073928
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...