Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
264 okuma
mustafaharputi Durugörü kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Burçlar karakterimize dair oldukça büyük ipuçlarıdır. Zevklerimiz, korkularımız ve tutkularımıza dair bizler hakkında oldukça bilgi taşıyan bu astrolojik düzenek kişiliğimizi de etkiler. Kişilikler hakkında ipuçları arıyorsanız burçlar işinizi kolaylaştıracak.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

12 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Aslan – Cesaret
Aslan burçlarının kendilerine olan güvenleri ve buna bağlı olarak sönmeyen cesaretleri. İşte kendilerini hayran bırakmak için kullandıkları gizli silah… Cesaret! Öz güvenle girdikleri ortamlarda hemen fark edilmeleri işte aslan kadının dayanılmaz tavrı.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Koç – Güven
Sanırım son zamanlarda insanların yaşadığı en büyük sıkıntılardan birisi güvensizlik. Koç burcuysanız ya da en yakın arkadaşınız bir koç burcu ise güven konusunda oldukça şanslısınız demektir. Koç burçlarına rahatlıkla sırlarınızı paylaşabilir ve sonsuz güven duyabilirsiniz.
Farbe Rüyakar (5.4k puan)  
ve koclar cok sadakatlidir
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Boğa – Duygusallık
Boğa kadınları duygusallığı ile bilinirler. Duygularını her zaman uç noktalarda yaşayan boğalar ile acını paylaşarak azaltıp, sevincinizi paylaşarak da artırabilirsiniz. Duygularını çok iyi kullanan boğa kadınları karşı tarafı bu özelliği ile büyülüyor.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İkizler – Zeka
Zekaya kim bayılmaz ki. Ama eğer gerçekten zekaya önem veriyorsanız mizahi yönü kuvvetli sanat ve edebiyat yönü kuvvetli ikizler insanlarının bu yönü ile karşılaşınca onlardan vazgeçemeyeceksiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yengeç– Kişisel Bakım
Bakımlı kadınlar her zaman ilgi görür. Ve bu kadınlar genelde aslan burcudur. Bulundukları ortamda gözlerin üzerinde olmasını seven yengeç burçlarının kendilerine gösterdikleri kişisel özen onlara hayran olmanız için çok büyük bir sebep.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Başak – Sadakat
Başak burçları sadakat konusunda oldukça iyidirler. Eğer onları kızdırmadıysanız size asla ihanet etmezler. Sır saklamak ya da zor durumlarınızı paylaşacağınız birisini arıyorsanız başak burçlarına sığınmalısınız. İşte bu sadakat başak burçlarının vazgeçilmez özelliği.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Terazi – Uyum
Burçlar arasında en uyumlu burçlardan biri olan terazi burçları girdikleri ortamı sakinleştirmeleri ile ünlüdür. Duygular arasındaki dengeyi sağlayabilen bu burç sakin tavrı ile kendine hayran bıraktırıyor.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Akrep – Tutku
İstekleri ve tutkuları doğrusunda hareket eden akrep burçlarının bu kararlı yapısı çevresindekilerde hayranlık uyandırıyor.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yay – Maceraperestlik
Yayların özgürlüklerine olan düşkünlüğünü bilmeyeniniz yoktur. Bu maceracı tavırları sayesinde insanlardan onlardan kolayca vazgeçemiyor.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Oğlak – Kararlılık
Hedefleri söz konusu olduğunda yolundan asla sapmayan oğlak burçları bu kararlı halleri sayesinde dayanılmaz olmayı başarıyorlar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kova – Özgünlük
Özgün olmayı seven kova burçlarının eşi benzeri yoktur. Öyle ki ne aynısını ne de benzerini bulamayacağınız bu karakterlerin değerini iyi bilmek gerekir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Balık – Sanatsallık
Sanata aşık olan balık burcunun en dayanılmaz özelliği sanatın damarlarına kadar işlemiş olmasıdır. Bu entelektüel zeka sizi büyüleyecektir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

601 Aktif
1 Üye ve 600 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 4982
Dün : 21898
Toplam : 48085166
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...