Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
751 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada palamut baligi yemek, evinin bereketine yorumlanir. Palamut baligi bir fakiri doyurmaniza, yardim imkanlarinizi etrafinizdakiler için kullanmaya, baskalarinin rizkina yardimci olmaniza isarettir. Rüyada bir palamut baligi satin aldiginizi görmek kismete delalet eder. Rüyada bir balik lokantasinda palamut yediginizi görmek, beklemediginiz bir yerden büyük bir kismete kavusacaginiza isarettir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

49 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
üyada Palamut Balığı Satın Almak

Rüyasında palamut balığı satın aldığını gören kişinin kısmeti ve nasibi açılır. Hayırlısıyla olmasını istediği ne var ise kısa sürede gerçekleşir. Rüyayı gören kişinin şansının, bahtının ve kısmetinin açılacağı bir döneme gireceğine ve istediği her konuda üstün başarılar elde etmeye tabir edilir. Rüyanızda bir lokantada palamut balığı yediğinizi gördüyseniz eğer, beklemediğiniz bir yerden büyük bir kısmete nail olursunuz. Hatta beklediğiniz ancak ümidinizi kestiğiniz bir konu hakkında müjdeli haber almaya ve çok mutlu olmaya da yorumlanır.

Rüyaları yorumlarken tek bir obje üzerine değilde, rüyanın tümünü ele alarak tabir ediniz. Böylece daha doğru ve gerçek bir yorumlama yapılmış olacaktır. Birde rüyanızı hayra yoracak kişi ya da kişilere anlatın. Tabi ki rüyanızı çok fazla kişiye anlatmayınız. Çünkü tılsımı bozulabilir. Hayırlı ve güzel olan rüyanıza nazar değebilir. Hatta rüyanızın hayrını bozarak tam tersine yaşamanıza sebep dahi olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen palamut balığı, kısmete işaretle yorumlanmıştır. Bir kimsenin rüyada palamut balığı satın aldığını görmesi, rüya sahibinin bir kısmete erişeceğine işaret eder. Rüyada bir lokantada palamut balığı yediğini görmek ise, beklemediği bir yerden büyük bir kısmetinin çıkıp geldiğine veya geleceğine işarettir demişlerdir.Kişinin rüyada palamut balığı yediğini görmesi, evinin bolluk ve bereketine işarettir denmiştir. Bazı yorumcular, bu rüyayı başkalarına yardım etmeye, fakirleri doyurmaya işaret eder şeklinde yorumlamışlardır.Rüyada palamut balığı görmek, bu günlerde garip ve şaşılacak bir şeylere şahit (tanık) olacağınıza işaretle yorumlanır.Rüyada palamut balığı tuttuğunuzu görmek, rızka ve menfaate işâret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada palamut balığı görmek, rüya sahibinin merhametli, imanlı ve çok iyi kalpli kimse olduğuna delalet eder. Hak yolunda mazlumlarla bir olmaya, haksızlıklara karşı çıkmaya, haklıları korumaya, elindekini paylaşmayı bilmeye, malını zar ziyan etmek ya da saklamak yerine ihtiyaç sahiplerine açmaya ve onlar için hayır işleri yapmaya, eli de, gönlü de bol olmaya ve yalan dünyadan çok ahiret hayatı için yaşamaya tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Palamut Balığı Yemek

Rüyada palamut balığı yemek hayırlara delalet eder. Rüyayı gören kişinin fakirliğinden ve yokluğunda kurtulacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Palamut Balığı Satın Almak

Rüyada palamut balığı satın almak, rüyayı gören kişinin şanslı olacağı bir döneme gireceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada palamut balığı gördüyseniz , hem merhametli hem iyi hem de imanlı birisi olduğunuza işaret eder.

Rüyayı gören kişinin her zaman hak yolunda gideceğine , haksızlıklara karşı çıkacağına , haklı olan insanları her zaman koruyacağına , elindekini karşısında bulunan insan ile paylaşacağına ve malını zar ziyan etmeyeceğine , onu saklayacağına yorulur.

Bunun yanı sıra hayır işleri yapacağınıza , gönlünüzün her zaman bol olacağına ve yalan olan dünyadan çok ahiret hayatı için yaşayacağınıza alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Palamut Balığı Yemek

Rüyada palamut balığı yemek genel olarak hayırlı bir rüya olarak yorumlanır.

Rüya sahibinin hem fakirlikten hem de yokluktan kurtulup rahata kavuşacağına , hayırlı ve aynı zaman da güzel işlere gireceğine , kazançlı işler yaparak imkanlarının artacağına ve elinize birden fazla fırsat geçeceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Palamut Balığı Almak Ne Demek?

Rüyada palamut balığını aldığınızı gördüyseniz , gerçek yaşam da çok şanslı olacağınıza , istemiş olduğunuz şeylerin gerçek olacağına , hayır kapılarının açılacağına ve gireceğiniz bir işte başarılı çıkıp yüksek miktarda kazanç elde edeceğinize alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lüfer Balık Görmek

Rüyada lüfer balığı gördüyseniz , hem büyük şans hem de kısmet ile karşılaşacağınıza , mutluluk ve huzurdan yana her zaman kısmetli olacağınıza , zengin bir yaşam süreceğinize işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada palamut balığı yemek, evinin bereketine yorumlanır. Palamut balığı bir fakiri doyurmaya, yardım imkanlarınızı etrafınızdakiler için kullanmaya ve başkalarının rızkına yardımcı olmanıza işarettir.

Rüyada bir palamut balığı satın aldığını görmek, kısmete delalet eder.

Rüyada bir balık lokantasında palamut yediğini görmek, beklemediğiniz bir yerden büyük bir kısmete kavuşacağınıza işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada palamut balığı görmenin anlamı, hayırlı rüyalar arasında yer almaktadır. Rüya sahibinin merhametli, iman dolu ve iyi kalpli bir kişi olduğuna delalet eder. Aynı zamanda bilindiği üzere balık rüyaları kısmet, şans ve bereket olarak adlandırılır. Balığın büyüklüğü ise de; kısmet, şans ve bereketin ona göre daha büyük olacağına delalet eder. Palamut balığı rüyaları, dünyanın yalan olduğuna ve ahiretin varlığına daha çok inanan kişinin imanına tabir edilirken. Artık ahiret hayatı için çabaladığını ve boş işler peşinde koşmaktan vazgeçen kişininde manasına gelir. Rüya sahibinin, rüyada görülen balık büyüklüğünde para kazanacağına ve evinin daima bolluk, bereket içerisinde olacağının da habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Palamut Balığı Yemek

Rüya sahibini bekleyen hayırlı günlerin habercisidir. Aynı zamanda palamut balığı yediğini gören kişinin evi bereketlenir ve yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmeye de tabir edilir. Zaten rüya sahinin elinin ve gönlünün de geniş olduğu anlamına gelir. Bu sayede herkesin hayır duasını alır ve etrafı tarafından sevilen ve saygı duyulan bir kişidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada palamut balığı görmek, rüya sahibinin hakkaniyetli dini vecibelerine sıkı sıkıya bağlı iman sahibi ve temiz kalpli biri olmasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin hak yolunda yürüyen haklının yanında haksız ve ezenlere karşı mücadeleci olmasına delalet eder. Rüyada palamut balığı görmek, kişinin elindeki mal ve mülkü israf etmek yada har vurup harman savurmak yerine muhtaç sahibi kişilerle paylaştığına tabir edilmiştir. Görülen bu rüya kişinin bol rızıkla rızıklanmasına kişinin de Allah’ın verdiği bu bolluk ve zenginliği ihtiyaç sahiplerine dağıttığına yorulur. Rüyada palamut balığı görmek, kişinin dünya hayatından ziyade ahiret hayatına daha fazla önem verdiğine yorumlanmıştır. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin haram ve helale çok dikkat ettiğine rivayet olunur. Rüyada palamut balığı görmek, ile ilgili yorumları makalemizin devamında okuyabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Palamut Balığı Görmek İslami

Rüyada palamut balığı görmek islami yorumuna göre, rüya sahibinin hayatını islam dini şeriatine uygun bir yaşam sürdüğüne işaret eder. Bu rüyayı görenlerin ilim irfan sahibi olduklarına haksıza karşı haşin mazluma karşı çok merhametli olduklarına delalet eder. Görülen bu rüya kişinin aynı zamanda maddi ve manevi olarak rahat bir yaşam sürüp ihtiyaç sahiplerine karşı hayırsever olmasına tabir olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Palamut Balığı Yemek

Rüyada palamut balığı yemek, rüya sahibi için çok hayırlı bir rüya olup kişinin bolluk ve berekete nail olmasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin maddi olarak rahat bir yaşama sahip olacağına ve fakirlik görmeyeceğine delalet eder. Aynı zamanda kazançlı işler yapmaya vesiledir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Palamut Balığı Satın Almak

Rüyada palamut balığı satın almak, rüya sahibinin şans ve talihinin açıklığına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin yeni başlayacakları bir işte başarı ve bol kazanç sağlayacaklarına delalet eder. Aynı zamanda bu rüya kişinin atacağı adımların ileriye dönük olumlu gelişmelere vesile olacağına tabir edilmiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balık Görmek

Rüyada balık görmek, çok hayırlı bir rüya olmakla beraber salih rüyalardan kabul edilmektedir. Bu rüyayı görenlerin hayır ve kısmete nail olacaklarına işaret eder. Görülen bu rüya aynı zamanda murat olarak kabul edilmiştir. Bu rüyayı görenlerin istek ve hayallerinin gerçekleşeceğine tabir edilmiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Palamut Balığı Görmek Ne Demek?
Rüyada palamut balığı görmek, palamut balığı sembolü, duyulacak güzel sözlere, çıkılan yolculuğa, nasibin ve kısmetin yüksek oluşuna işaret edilir. Bu rüyayı gören kişi ya da kişiler, kazandıkları nasipleri ile ileriye dönük büyük yatırımlara öncülük ederek kısa zaman da nasiplerini arttırırlar. Rüyada palamut balığı görmek, bazen de nasip ve kısmete, açılan murat kapılarına, sevdiğiniz kimselerden duyacağınız güzel sohbetlere ifade edilir. Palamut balığı rüyası hakkında bir çok rüya tabircimiz görülen bu rüyanın nasibe ve kısmete işaret olup gören kişinin yıldızlarının hep açık olacağına ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada palamut balığı görmek, geçinmesi zor olan, maddi desteğe ihtiyaç duyan, kazançlarını hayırlı şekillerde ifşa etmek yerine savurganlık yapan kimselere yorumlanır. Rüyada görülen palamut balığı simgesi diğer balık rüyalarının aksine kişinin nasip ve kısmet kapılarının kapanarak rızkının kesileceğine delalet eder. Rüyada palamut balığı görmek, bazen de yardım görmeye,eli açık vefalı kimselerden uzatılan yardım eli sayesinde düze çıkmaya, haklı kazanılan zaferlere tabir edilir. Rüyada görülen palamut balığı simgesi, aynı zaman da uzun vadeli kurulan dostluklara, haklı kazanılan savaşlara, mevki ve makama yükselmeye ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada “ Palamut Balığı ” Görmek

Anasayfa > P > Palamut Balığı
Palamut Balığı
Rüyada palamut balığı görmek, maddi desteğe ihtiyaç duyan, kazançlarını hayırlı şekillerde ifşa etmek yerine savurganlık yapan kimselere yorumlanır.
Etiketler: rüyada palamut balığı almak, rüyada palamut balığı görmek, rüyada palamut balığı yemek

Rüyada palamut balığı görmek, geçinmesi zor olan, maddi desteğe ihtiyaç duyan, kazançlarını hayırlı şekillerde ifşa etmek yerine savurganlık yapan kimselere yorumlanır. Rüyada görülen palamut balığı simgesi diğer balık rüyalarının aksine kişinin nasip ve kısmet kapılarının kapanarak rızkının kesileceğine delalet eder. Rüyada palamut balığı görmek, bazen de yardım görmeye,eli açık vefalı kimselerden uzatılan yardım eli sayesinde düze çıkmaya, haklı kazanılan zaferlere tabir edilir. Rüyada görülen palamut balığı simgesi, aynı zaman da uzun vadeli kurulan dostluklara, haklı kazanılan savaşlara, mevki ve makama yükselmeye ifade edilir.

Rüyada Palamut Balığı Görmek Ne Demek?
Rüyada palamut balığı görmek, palamut balığı sembolü, duyulacak güzel sözlere, çıkılan yolculuğa, nasibin ve kısmetin yüksek oluşuna işaret edilir. Bu rüyayı gören kişi ya da kişiler, kazandıkları nasipleri ile ileriye dönük büyük yatırımlara öncülük ederek kısa zaman da nasiplerini arttırırlar. Rüyada palamut balığı görmek, bazen de nasip ve kısmete, açılan murat kapılarına, sevdiğiniz kimselerden duyacağınız güzel sohbetlere ifade edilir. Palamut balığı rüyası hakkında bir çok rüya tabircimiz görülen bu rüyanın nasibe ve kısmete işaret olup gören kişinin yıldızlarının hep açık olacağına ifade edilir.
Rüyada Palamut Balığı Yemek
Rüyada palamut balığı yemek, dostlarınızla kuracağınız hoş sohbetlere, ayrı kalınan yıllarının mutlu son bulmasına, kazanılan kazançlarla işaret edilir. Rüyasında palamut balığı yediğini gören kimse, yatırımlarını doğru zaman da ve yerde değerli kılıp ilerde büyük başarıların öncülüğünü yapmış olurlar. Rüyada palamut balığı yemek, aynı zaman da hane üyeleriyle birlikte vakit geçirmeye, hoş sohbetlere, kurulacak dostluklara ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Palamut Balığı Almak
Rüyada palamut balığı almak, rüya sahibinin şanslı bir dönem yaşayarak her türlü isteğinin kolay yollarla son bulacağına yorumlanır. Rüyasında palamut balığı aldığını gören kimse, hayatının hiç bir köşesinde zorluk çekmemiş, nasip kapıları her daim açık olmuş, hayatları boyunca her türlü dileğine fazlasıyla nail olmuştur. Rüyada görülen palamut balığı sembolü almak, sembolü bazen de eli açık kimselerden yardım görmeye, dua kazanmaya ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pişmiş Palamut Balığı Görmek
Rüyada pişmiş palamut balığı görmek, pişmiş palamut balığı rüyası hayırlı kazançların kişi için her daim açık olup nasip kapısının sonuna kadar açılacağına, rızkının genişleyerek bir çok hayır kapısını aralayacağına yorumlanır. Rüyasında pişmiş palamut balığı gören kimse, önüne konan hazır lokmaya sahiplenerek kimseye muhtaç olmadan hayırlı şekilde nasibine erer.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizde Palamut Balığı Görmek
Rüyada denizde palamut balığı görmek, hayırlı rızkları, açılan nasip ve kısmet kapılarına, hayırlı yolculuğa, küslüklerin ve dargınlıkların son bulmasına işaret edilir. Rüyada denizde palamut balığı görmek, bazen de mevki ve makama, şan ve şöhrete, açılan rızk kapılarına, hayırlı yolculuğa ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Alimlerin Açıklamaları?
Diyanet Yorumu, rüyada palamut balığı görmek, ahiret inancını yüksek kılmaya, yalandan ve haramdan uzak durmaya, nasibi ve kısmeti her daim açık kılarak doğru yolda ilerlemeye işaret edilir. Palamut balığı rüyası bazen de uzun ömre, duyulacak güzel sözlere, yardım istemeye ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada palamut baligi yemek, evinin bereketine yorumlanir. Palamut baligi bir fakiri doyurmaniza, yardim imkanlarinizi etrafinizdakiler için kullanmaya, baskalarinin rizkina yardimci olmaniza isarettir. Rüyada bir palamut baligi satin aldiginizi görmek kismete delalet eder. Rüyada bir balik lokantasinda palamut yediginizi görmek, beklemediginiz bir yerden büyük bir kismete kavusacaginiza isarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada palamut balığı görmek gören kişinin hak yolunda mücadele ettiği ve hak hukuk konusunda öncülük eden biri olduğu şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyada palamut balığı gören kimse, dini görevleri gereği gibi yerine getirmek olarak ta tabir edilir.

Rüyada palamut balığı görmek, ayrıca rüyanın dini yorumu, hak yolunda mücadele eden ve haksızlıklar karşısında sessiz kalmayan kişiye tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Palamut Balığı Görmek İslami Anlamı

Cafer-i Sadık (r.a)’e göre rüyada palamut gören kişi dini görevlerini yapar ve Allah rızasını kazanır. Ayrıca çevresindeki ailesine ve dostlarına haksızlık yapmaz. Bazı dini yorumlara göre ise bu rüya hak yolunda verilen mücadelenin yanında harama bulaşmamak ve kötü alışkanlığı olan insanlara nasihat etmek olarak ta yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Palamut Görmek

Rüyada palamut görmek ne anlama gelir? Palamut genellikle dini yorumcular tarafından haksızlıkla mücadele etmek yetimin ve mazlumun hakkını savunmak anlamına gelmektedir. Ayrıca çok sayıda alime göre bu rüya iş yerindeki haksız kazançlara karşı mücadele etmek olarak ta yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Palamut Balığı Yemek

Rüyada palamut balığı yemek ne anlama gelir? Bu rüyayı gören kişinin çevresinde çok sevilen ve saygı duyulan biri olacağına ve hep bu şekilde anılacağına yorumlanır. Ayrıca bazı alimlere göre bu rüyayı gören iş hayatında da büyük başarılara imza atar ve haktan ayrılmadığı için yönetici pozisyonuna gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Palamut Balığı Satın Almak

Rüyada palamut balığı satın almak çabalayarak ve çok çalışılarak kazanılan bir başarıya dalalet eder. Ayrıca rüyayı görenin hayatında ciddi değişiklikler olacağına ve hakkaniyetli davranışları nedeniyle hep kazanacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Palamut Balığı Yediğini Görmek

Rüyada palamut balığı yediğini görmek ise rüyayı görenin kısa zaman içinde hem dünya hem ahiret için büyük işler yapacağı ve kendisine ailesine ve çevresine sürekli yardım sağlayacağı şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pişmiş Palamut Balığı Görmek

Rüyada pişmiş palamut balığı yemek ne anlama gelir? Bu rüya çok çabalanıp elde edilen işe yorumlanır. Bu rüyayı gören çabalarının karşılığını en kısa zamanda alacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizde Palamut Balığı Görmek

Rüyada denizde palamut balığı görmek doğru ile yanlışı ve hak ile haksızı ayırmak anlamına gelmektedir. Kişinin bu yeterliliğe ve bilgi birikimine sahip olması anlamına gelmektedir. Ayrıca bazı alimlere göre ise bu rüya hayırlı bir evliliğe ya da işe ön ayak olmak anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Palamut Balığı Temizlemek

Rüyada palamut balığı temizlemek kişinin yaptığı hatalı ve kötü işlerden tamamen arınması ve hayırlı yollara girerek tövbe etmesi olarak yorumlanır. Bazı dini yorumlara göre kişinin birine bu konuda yol göstermesi ve iyi yola sevk etmesi olarak ta yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Palamut Balığı Sürüsü Görmek

Rüyada palamut balığı sürüsü görmek çok sayıda iyi ve hayırlı haberin alınacağına yorumlanmaktadır. Bu rüyayı görenin aynı zamanda çok sayıda iyi ve hayırlı insanla aynı mecliste yer alması ve onlarla hayırlı sohbetler etmesi olarak ta yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada palamut balığı yakalamak kararsız kaldığınız bir şey yüzünden acı çekmeye ve yanlış kararlar almaya, gözünün dünya malında olduğuna ve hırs bürüdüğüne işarettir. Caferiye göre ise herkesin kendisi gibi düşünmesini istemesi kendisine ve arkadaşlıklarına zarar verdiğine, sıkıntıların ortadan kalması için dua etmeye ve hayır yapmaya rivayet eder. Nablusiye göre ise her şeyin istediği gibi olacağına ve sevinçten ayaklarının yerden kesileceğine sevdiği ile dünya evine gireceğine, kafasının rahatlayacağına ve kimseye zarar vermeden sorunlarından kurtulacağına alamettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Palamut Balığı Görmek

Rüyada palamut balığı görmek, rüya sahibinin merhametli, imanlı ve çok iyi kalpli kimse olduğuna delalet eder. Hak yolunda mazlumlarla bir olmaya, haksızlıklara karşı çıkmaya, haklıları korumaya, elindekini paylaşmayı bilmeye, malını zar ziyan etmek ya da saklamak yerine ihtiyaç sahiplerine açmaya ve onlar için hayır işleri yapmaya, eli de, gönlü de bol olmaya ve yalan dünyadan çok ahiret hayatı için yaşamaya tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada palamut görmek, rüya sahibinin geçimini zor bir şekilde karşılayabileceğine işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında palamut görmesi, kişinin hayatında şanssızlık ve kısmetsizliğe delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Palamut Balığı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında palamut balığı görmesi, kişinin daima merhametli, iman dolu ve iyi kalpli biri olduğuna yorulur. Rüyada palamut balığı görmek, rüya sahibinin büyük para kazanacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Palamut Balığı Yediğini Görmek

Kişinin rüyasında palamut balığı yediğini görmesi, rüya sahibinin hayırlı günlere kavuşacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında palamut balığı yediğini görmesi, kişinin anne babasından hayır duası alacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Palamut Balığı Satın Aldığını Görmek

Rüyada palamut balığı satın aldığını görmek, rüya sahibinin şansının ve kısmetinin açılacağı demektir. Rüya sahibinin rüyasında palamut balığı satın aldığını görmesi, kişinin mal sahibi olacağına rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada palamut görmek, rüya sahibinin geçim sıkıntısı içine düşeceği demektir. Rüya sahibinin rüyasında palamut görmesi, kişinin mal varlığını kaybedeceği anlamına da gelmektedir.
Rüyada Meşe Palamudu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında meşe palamudu görmesi, kişinin çevresindeki kötü niyetli insanlardan hayır göreceği anlamına gelir. Kişinin rüyasında meşe palamudu görmesi, rüya sahibinin kısmetinin açılacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyalar insanlara uyarı niteliğinde olduğu gibi müjde niteliğinde de olabilir. Rüyada Palamut Balığı görmenin anlamı;
Rüyada palamut balığı yemek, evinizin bereketine yorumlanır. Palamut balığı bir fakiri doyurmanıza, yardım imkanlarınızı etrafınızdakiler için kullanmaya, başkalarının rızkına yardımcı olmanıza işarettir.
Rüyada bir palamut balığı satın aldığınızı görmek kısmete işaret eder. Rüyada bir balık lokantasında palamut yediğinizi görmek, beklemediğiniz bir yerden büyük bir kısmete kavuşacağınıza işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Bir kimsenin rüyasında palamut balığı yediğini görmesi; o kimsenin içinde bulunduğu şu günlerde oldukça dalgın ve unutkan bir hale geldiğine, bir başka yoruma göre kişinin rüyasında bir lokantada palamut balığı yediğini görmesi; o kimsenin beklemediği bir yerden bir kısmete kavuşacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada balık görmek balık yemek veya balık tutmak ne demek diye sizlerden gelen sorular bir hayli çoğaldı. Rüyada balık gören tüm ziyaretçilerimizin ne anlama geldiğini öğrenebilecekleri en geniş içeriğe sahip rüya tabirini aşağıda okuyabilirsiniz. Bu rüya tabiri diyanet, islami ve dini rüya tabiri sözlüğü perspektifiyle hazırlandı. Rüyanızda balık gördüyseniz; Giriştiğiniz işte başarı sağlayıp mal-mülk sahibi olacağınıza, askıda kalmış işlerinizi halledip feraha kavuşacağınıza, dargın olduğunuz kimselerle barışıp onlardan büyük yardım göreceğinize işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada palamut balığı görmek anlamı, rüya sahibinin merhametli, imanlı ve çok iyi kalpli kimse olduğuna kılavuz eder. Hak yolunda mazlumlarla bir olmaya, haksızlıklara karşı çıkmaya, haklıları korumaya, elindekini paylaşmayı bilmeye, malını zar ziyan etmek ya da saklamak yerine ihtiyaç sahiplerine açmaya ve onlar için hayır işleri yapmaya, eli de, gönlü de bol olmaya ve yalan dünyadan çok ahiret hayatı için yaşamaya tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Palamut Balığı Yemek

Rüyada palamut balığı yemek hayırlara kılavuz eder. Rüyayı gören bireyin fakirliğinden ve yokluğunda kurtulacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine kılavuz eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Palamut Balığı Satın Almak

Rüyada palamut balığı satın almak, rüyayı gören bireyin şanslı olacağı bir döneme gireceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Palamut balığı Görmek

Rüyada palamut balığı yediğinizi görmek, bugünlerde çok dalgın ve unutkan olacağınıza ve evin bereketine işarettir.
Rüyada bir palamut balığı satın aldığınızı görmek kısmete delalet eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

415 Aktif
0 Üye ve 415 misafir
Bugün : 11503
Dün : 23857
Toplam : 48069839
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...