Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
145 okuma
mustafaharputi Bilgi kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
10 kitaptan oluşan bir sert ve eski uygarlıkların yaşam kültürel ve din anlayışları hakkında bilgiler vermektedir. hangi uygarlıklar olduğu yorumda
 Yazar : Ali Narçın
Halk Kitabevi
Stok Kodu
:
06010623824826
Kapak Türü
:
Ciltsiz
Dili
:
Türkçe

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Dünya Uygarlıkları Seti (10 Kitap) - Ali Narçın
Babil :Mezopotamya bölgesini hareketlendiren babillerin kurdukları iki krallık, dinsel yapsı, savaşlar ve genişleme politikasını harekete geçiren babil hakkında bu kitapla özet bilgiler sunmaktadır.
Hitit : Adeta bir rüzgar gibi Anadolu''nun Kuzeyinde esen Hititlerin krallığa nasıl yükseldiklerini, kültürel anlayışlarını, diğer kent krallıkların gelenekleriyle nasıl birleştirdiklerini, Asur halkıyla yaptıkları ticari ilişkilerini özet halinde okurlarına bu kitapla sunmuştur.
Sümer : Mezopotamya bölgesindeki Sümer halkının yaşam tarzlarını, geleneklerini, dinsel inançlarını ve eğitimleriyle ilgili bilgileri özetleyerek ele almış, daha anlaşılır hale getirmek adına yalınlaştırmıştır.
Urartu : Mezopotamya bölgesinden kopup Anadolu topraklarına göç yoluyla gelenlerin, Uruadri ve Nairi kent devletleriyle birleşerek bir krallık kuran Urartuların yaşam serüvenini bu kitapta okurlarına özet şeklinde sunmuştur.
İnka : Güney Amerika''daki İnkaların yaşam geleneklerini, dinsel anlayışlarını, sosyal yaşam ile tapınma törenlerini titiz bir araştırma sonucu bu kitapla özet halinde okurlarının görüşüne sunmuştur.
Aztek : Güney Amerika bölgesinde yaşamış Azteklerin egemenliklerini, yaşam tarzlarını, inançlarını ve tanrılara kurban edilmek üzere insan avını nasıl gerçekleştirdiklerini yalın ve özet şeklinde okurlarına sunmuştur.
Çelişkiler : kaynaksız yazılmış eski metinlerin incelemesinde bazı önemli ipuçlarını bulmuş, araştırmış ve onları kısa da olsa ifadeleri arasına alarak bu eserinde okuruna sunmuştur.
Maya : kıyametin 21.12.2012 yılında öne sürmeye çalıştıkları Maya kehanetlerinde böyle bir sayısal düzemlin olmadığını çeşitli Tv kanallarında anlatmasına rağmen; insanlar bir sondan korktukları için yaşamak adına masraftan kaçınmamış ve 21.12.2012 yılında bekledikleri sonla karşılaşmamışlardı..Kitaptaki bilgiler yalınlaştırılmış bir şekilde okura sunulmuştur.
Eski Mısır : bu kitapta Nil deltasında muhteşem bir krallık sürdürmüş eski Mısır halkının geleneklerini, krallık otoritesini, dinsel anlayışlarını yalın bir dil kullanarak özet halinde okurlarına sunmuştur.
Asur : bu kitapta Nil deltasında muhteşem bir krallık sürdürmüş eski Mısır halkının geleneklerini, krallık otoritesini, dinsel anlayışlarını yalın bir dil kullanarak özet halinde okurlarına sunmuştur.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

436 Aktif
0 Üye ve 436 misafir
Bugün : 21436
Dün : 23857
Toplam : 48079741
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...