Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
386 okuma
saga Tabir kategorisinde Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Selamlar.Rüyamda 5 tane benden buyuk orta yasli erkege yeni corap satin almisim  onlari verdim virde 5 tane siyah ayakkabi alicakmisim kundura olarak.Bu ruyam bu kadardi
Diger ruyam ise  havaalanindayim 3 tane mi ne valizimm var kahverengi olan valizimin fermuari bozulmus kapatmaya calisiyorum kapanmiyor bir yere kadar kapanip sonra tekrar aciliyor icinden kıyafetlerim gozukuyordu.Annem babam ve teyzemin kizi hepimiz yurt disina kardesimin yanina tatile gidecekmisiz oblar ucaga binmis ben ise pasaportumu ariyirum.panik halde.sonra bir canta actim icinde bir suru pasaport ve banka hesap cuzdanim vardi isbankasi.Eski pasaportlarimin icinden  guncel olan pasaportu bulmaya calisiyordum sonra bir tane pasaportu actim icinde bir suru vize var yunanistani okudum.bir iki yeri daha okudum hatirlamiyorum o sirada evli oldugumu hissettim sanki ya da kendi kendime esim.nerede diye soruyorum burada sanki biraz bilinçli idim sonra turkiyede kalmis esim ben ise anneme babama refaket etmek icin gidiyordum.Ucagin kalkmasina az kalmisti ve ben yetismeye calisiuordum Biletimde hostesteydi.Sonra kendimi ucaga giderken yururen merdivende gördüm hatta esyalarim coktu yardim istiyordum sanki.Bu sekilde uyandim.Ayrica bu ucakli ruyayi yani ayni havaalanini daha oncede ruyamda gordum.

Iki ruyayi bir anlattim çünkü peşpeşe gördüm yani ayni gecede kadir gecesinde.Bu gece cokca duada etrim.Birde zikrim var onu yapiyorum..Tabir ederken buda göz önüne alinirsa sevinirim.

Bu gece birde annem bir ruya görmüs.Dedem kaybettik 1 ay oldu .Annem rüyasinda kayinbabasi icin asure yapmaya calisiyormuş kirki icin hazir kaseler alayim demis ,evde yapip kayinbabamlara götürürüm demiş lakin asureyi yapip yapmadigini hatirlamiyor.Bunuda yorarsaniz sevinirim.(Annem zikirde değil) dedemde(babamin babasi) oleli 1 ay oldu.

@mustafaharputi
Abi sana sormak istedim çünkü zikirde olduğum için sen yorabilirsin diye düşündüm..
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
dert etme belki kalman hayırlıdır. oluruna bırak

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

13 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
annenin rüyası bilinçaltı olabilir dedene bir vefa göstermek isteyebilir. bilinçaltı olmazsa hayıra niyetlenmek yada sıkıntılı bir durumdan çıkışı bulmaktır. aşurenin aslı nuh a.s a dayanır ve tufan sırasında açlık sıkıntısı çeken insanlara gemideki erzaklardan hazırladığı söylenir ama rivayettir. ayet yada hadis diyemeyiz. bide hz hüseyinin katli dolayısı ile aşure dağıtılmaya başlanmıştır islam toplumunda acı olan olay sadece budur bunun haricinde aşure yani muharrem ayının 10 . günü hep hayırlı olaylara işaret eder.  duanın kabulu ve hayır yapmak anlamına gelir.
o olaylardan bazıları bu kısmı alıntı olarak veriyorum rivayetlerdir.
Muharrem Ayı'nın 10. gününde gerçekleşen birisi acı, diğerleri sevindirici önemli olaylar vardır. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v.) torunu Hz. Hüseyin(r.a.) ve beraberindeki 72 kişi, Hicri 61'de Muharrem ayının onuncu gününde (10 Ekim 680) Kerbela'da Yezid'in ordusunca katledilmiştir.
Bu üzücü olayın dışında Allah (c.c.) aşure gününde, on peygamberine on değişik ikram ve ihsanda bulunmuştur.
Allah, Hz. Musa'ya (a.s.) bu günde bir mucize ihsan etmiş, denizi yararak Firavun ile ordusunu sulara gömmüştür.
Hz. Nuh (a.s.) gemisini Cudi Dağı'nın üzerine bu günde demirlemiştir.
Hz. Yunus (a.s.) balığın karnından kurtulmuştur. Hz. Adem'in (a.s.) tevbesi kabul edilmiştir. Hz. Yusuf kardeşlerinin atmış olduğu kuyudan Muharrem Ayı'nın 10. günü çıkarılmıştır. Hz. İsa (a.s.) bu günde dünyaya gelmiş ve semâya yükseltilmiştir. Hz. Davud'un (a.s.) tevbesi o gün kabul edilmiştir. Hz.
İbrahim'in (a.s.) oğlu Hz. İsmail o gün doğmuştur. Hz. Yakub'un (a.s.), oğlu Hz.Yusuf'un hasretinden dolayı kapanan gözleri o gün görmeye başlamıştır.
Hz. Eyyûb (a.s.) hastalığından o gün şifaya kavuşmuştur.
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.), aşure günü oruç tutmaya hem kendisi devam etti hem de bunu Müslümanlara tavsiye etti ve "Aşure günü orucu bir yılın kefaretidir. Sağ olursam gelecek yıl dokuzuncu günü de inşallah oruçlu geçireceğim. Dokuzuncu ve onuncu günü oruç tutup Yahudilere muhalefet ediniz." buyurdu. Ramazan orucu farz kılınınca aşure günü oruç tutup tutmamakta Müslümanlar serbest bırakıldı. Efendimiz, "Aşure günü Allah'ın günlerinden bir gündür.
O gün orucunu tutmak isteyen tutsun, bırakmak isteyen de bıraksın." buyurdu.
Muharrem, ileriki dönemde Sevgili Peygamberimiz'in (s.a.v.) ciğerparesi Hazreti Hüseyin (r.a.) Efendimiz'in bu ayda şehid edilmesiyle Müslümanlar için acı bir hatıranın yıldönümü de oldu.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
köklü bir değişimmi planlıyosun ve seni bocalatan ne şu an neyi değiştirmek istiyorsun hayatında. ailenin yanında olsan aklında başka bir şey daha var uzun yolamı niyetlisin yada hayatında bir şeyi tamamen değiştirmeyimi planlıyorsun. bir sürü ülke görmüşsün ama gideceğin yer net değil gibi kararsızlığının sebebi nedir. biraz açmak gerekir bu konuyu. bir değişim  bir yükseliş arıyorsun ama karmaşık bir durumdasın.
+2 oy
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Yönsüz olduğum dogru yurt diainda kardesim yasiyorda bende cok gitmeue calistim olmadi ben zikirlerle ilgildiri diye düşündüm bilemiyoeum mustafa abi ne demek.Dini olarak kendimi daha ileri tasimak istiyorum.evlenmek istiyorum .Istekler cok.Ailemle kaliyorum o yüzden bilmiyorumki ne diyim simdi @mustafaharputi
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
normal şartlarda rüyaya çok hayırlı derim. ama bilinçaltında yatan istekler olunca doğal olarak bu simgelerin rüyaya girmeside yaşanıyor. dolayısı ile burada hayra çıksın diyeyim. yoksa genel yorum olarak bakarsak değişim yükseliş evli olmada bilmediğin bir hayrın gizli olabileceğini işaret eder. evlilik yardımdır ama rüyaya göre eşinde aklın kalıyor belki hayrın burda kalmaktır. ama sen değişimde ısrar ediyor gibisin biraz daha sakin ve sabırlı olmanı tavsiye ederim rüyan çok güzel ama sanki kafandaki karışıklık rüyayada karışmış gibi.
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Hayirlisi olsun abim.Allah razi olsun
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rica ederim.
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Abi yukarda bir yeri anlamadim.Evli olmamamda mi bie hayir var yoksa olmamda mi?
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
tanımadığın biriyle evlilik bilmediğin yani henüz bilmediğin bir hayra yardıma işaret eder.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yada eşinin kaldığı yerde yani türkiyede
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yalnız burada çorabı atlamışım sanki beş kişiye veda etmeyi planlıyor gibisin ayrılmayı ve ayakkabı ilede yolculuğu işaret ediyor.
+1 oy
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Bilmiyorum abi sağolasın ben zikirle ilgidir diye düşundüm ama bilemiyorum.Allah razi olsun yorduğun için.@mustafaharputi
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bilinçaltın karışmadıysa güzel rüya yükseliş var ama gerçekte ki hayallerinle örtüşmesi bilinçaltını kuvvetlendiriyor.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
evet hayrın gizli olduğunu düşündüm çünki evlendiğin kişiyi görmemiş yada tanımıyorsun.
+1 oy
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Himm anladim ne demek istediğini şimdi.Zaten gostermiyorlar istiharedede bakalim ne olacak sadede amcami görüyorum ve evlenecegom kisiyi iki defa gordim ikisindede ayno kisiyi gordum ama tip degisebilirmiş dedi ruyadede.Bilemiyorum artik.Bu arada bir sey soracağim istiharede siyah görmek kesinlikle hayirsizlik mi demek yoksa bu ruyadan ruyaya degisebilen bir sey mi mustafa abi
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
her ne kadar istihare islamda sünnet isede rüyaya göre amel etmemekte o kadar önemlidir. istihare karar aşamasında yapılmalıdır sevdiğim falan diye bakarsan bu cevabı alamazsın sünnet olan zaten tek bir hadistir oda evlilik aşaması başlar isteme olayı olur kararsızlık olursa o zaman istihareye yatın der yani sevdiği için istihare tavsiyesi yoktur. ancak bunu duayla yaparsın. işareti verse bile isteme olmadan yani gerçek bir hareket olmadan bu anlam taşımaz. kimle evlenmek istediğini sordun hadi birinide gördün diyelim bu kişi seni istemeden nasıl evleneceksin. yani önce hareket lazım eylem lazım istihare danışmak aile içi konuşmalardan karar çıkaramazsan o zaman yapılır.siyah renk olumsuzdur. ancak rüyada sembol zaten siyah renge sahipse o sembole bakılabilir. rüya görmek gerekmez sabah uyandığındaki hisse bakarsın. kararını ona göre değerlendirirsin.
+1 oy
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Selam mustafa abi.Aslinda cok koklu bir degisim istedim..ugrastimda ama vize vs alamadim olmadi en azindan simdilik olmadi diyeyim.eskisi gibi cok hevesli degilim yurt disina ama tabiki olsa guzel olur.
@mustafaharputi
+1 oy
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Evet hayirlisi Allahtan. Abi peki birilerine corap ve ayakkani vermem nedir?Hediye olarak.Coraplar gri ayakkanilar siyahti bu arkasi olmayan hani abdest alirken giyiyorlar ya arkasi yok araplarin giydigi.Bu detayi şuan hatirladim. @mustafaharputi
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ayrılmayı istemek yola çıkmak gibi değerlendiriyorum.bide hüzünlü olmaya rüyaya göre tabi çorap verdiğin kişilere karşı karışık ne olumlu ne olumsuz duyguların var ayakkabı verdiğin kişilere karşı hüzün var gibi sanki  yada sitem gibi.

İlgili rüyalar

+4 oy
1 yorum 527 okuma
+5 oy
3 yorum 834 okuma
22 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+3 oy
2 yorum 306 okuma
Rüyazede 25 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 218 okuma
SSDGN 7 Ağustos 2019 Tabir kategorisinde SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)   yazdı
+12 oy
5 yorum 312 okuma
Simge 26 Nisan 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 129 okuma
28 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Burcin   yazdı
+6 oy
2 yorum 234 okuma
12 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Merve   yazdı
+4 oy
3 yorum 220 okuma
65murat 5 Şubat 2020 Rüya kategorisinde 65murat Rüyakar (3.0k puan)   yazdı
+10 oy
3 yorum 309 okuma
+4 oy
1 yorum 148 okuma
selen222 18 Nisan 2020 Rüya kategorisinde selen222 Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 201 okuma
Simge 26 Nisan 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 210 okuma
saga 28 Aralık 2020 Tabir kategorisinde saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 126 okuma
16 Şubat 2018 Rüya kategorisinde Meltem   1 2 yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

619 Aktif
0 Üye ve 619 misafir
Bugün : 7033
Dün : 21898
Toplam : 48087212
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...