Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
1.0k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada olta görmek, fırsat demektir. Kişi yaratacağı fırsatlarla başarılı olacağına yorulur. Bu fırsatları yaratırken dikkat etmesi gereken konu ona kurulacak tuzaklardır. Rüyada olta görmenin diğer bir manası da tuzak ve hilelerle dolu yol demektir. Rüyasında olta gören kimsenin gözü açık olmalı ve fırsatları değerlendiriken tuzaklara dikkat edilmesine delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

37 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
İş ve davranışta hileli yola, her türlü hile ve tuzağa delalet eder.

Rüyada olta görmek, iş hayatında büyük bir fırsatın yakalanacağına işarettir.

Rüyasında olta gören kişi iş yaşamında büyük bir fırsat yakalayacak şeklinde yorumlanır.

Olta, kişinin büyük kısmet umduğunu gösterir. Eğer oltaya balık takılırsa kişi kısmeti alır.

Rüyada olta görmek, is hayatinda büyük bir firsatin yakalanacagina isarettir. Rüyada olta ile balik tuttugunuzu görmek veya bir olta satin almak, size bagli olan bir kimseye karsi haksizlik yapacaginiza, fakat sonradan bunu fark ederek üzülüp pisman olacaginiza ve onun gönlünü almaya çalisacaginiza isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada olta görmek, hileye isarettir. Kendileriyle av avlanan bütün aletlerin tabirleri böyledir. Tabirce iyi olan kendi tuttugunu baskasinin tuttugundan fazla görmektir.

Rüyada olta görmek; para kazanmak için yapılan hilede zarara uğrayacağınıza, bazı yorumculara göre ise fakirlik çekmeye işarettir.

Rüyada Olta ile Balık Tutmak
Eğer rüyanızda olta ile balık tutmaya çalışıyorsanız bu yakın zamanda heyecan ve zevk duyacağınız bazı gelişmeler olacağı veya bazı zararlar ile karşılaşacağınız anlamına gelmektedir.

Genellikle rüyanızda olta ile balık tutmak zorluklar ile karşılaşıp yavaş yavaş fayda göreceğiniz anlamına gelmektedir.

Rüyada olta görmek; para kazanmak için yapılan hilede zarara uğrayacağınıza, bazı yorumculara göre ise fakirlik çekmeye işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazı tabircilere göre, rüyada olta görmenin manası fakirlik demektir. Bu yorumcular oltanın hileli bir cisim olduğunu ve rüyasında bunu kullanan kimsenin fakirlik çekeceğini belirtmiştir. Özellikle oltayı atıp balık yakalayamadığını gören için fakirlik yorumu geçerlidir. Kişi eğer balık tutmayı başarıyorsa balık kısmet demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Olta Görmek

Fırsat ve tuzak demektir. Fırsatları değerlendirirken tuzaklara düşebilirsiniz. Kimi yorumcuya göreyse fakirliktir ve zarar demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Olta Atmak

Eğer olta boş çekiliyorsa kötüdür. Bu maldan zarar etme manasına gelir. Eğer dolu geliyorsa kısmet manasına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Oltayla Balık Yakalamak

Oltayla balık tutmak kısmettir. Yakalanan balık ne kadar büyükse kısmet o kadar büyük olacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada olta görmek, kişinin işlerine hile, sahtekarlık sokacağı demektir. Bazı tabircilere göre ise rüyada olta görmek, rüya sahibinin kişinin ayağını kaydırmak isteyen kişilerin olduğu anlamına gelmektedir.
Rüyada Olta Satın Almak

Bir büyüğünüze ya da size saygı duyan birine karşı haksızlık yapacağınız manasına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Oltayı Kırmak

Oltanın kırılması para kazanmak için yaptığınız etik olmayan yöntemlerin sizi onunda zarara uğratacağını işaret eder.
Rüyada Oltayla İnsan Yakaladığını Görmek

Rüyada oltayla insan tuttuğunu görmek, kişinin hayırlı işlere başlayacağına ve bol kazanç sağlayacağı anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada balık oltası görmek; genellikle iş hayatına yorumlandığı için rüya sahibinin önüne birden fazla iş seçeneği çıkabilir. Ya da iş hayatında sayısız olanaklar ile karşılaşabilir. Ancak bu olanakların hepsini değerlendirmesi imkansız olacaktır ve sadece birkaçı için mücadele etmesi gerekecektir. Bazı fırsatları değerlendirebilmeniz için bir müddet beklemeniz ve sabırlı olmanız gerekiyor. Yoksa elinizdeki olanakların bir kısmını kaybedebilirsiniz.

Bazı alimlere göre, rüyada görülen balık oltası hile yapan ve kısa yoldan para kazanmaya çalışan kişiye yorumlanır. Hile ile kazanılan zaferler kısa sürecek demektir. Sabır gerektiren işlerde işin kolayına kaçmamalı ve usulü ile hak ettiğinizi kazanmalısınız. Yoksa bir müddet sonra pişman olabilirsiniz. Yine, hayatınıza girecek hilebaz biri olarak da yorumlanabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada balık oltası almak

İş ya da eğitim hayatınızda büyük başarılar sizleri bekliyor. Yine, gönül işlerinde de şansınız açılacak ve kısmetleriniz artacak. Bu şanslı dönemi iyi değerlendirmeli ve çıkar peşinde koşan insanlarla aranızdaki mesafeyi korumalısınız. İş hayatınızda bazı insanlara karşı üstünlük yakalayabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada balık oltasına takılmak

Büyük bir kısmet olarak yorumlanır ve rüya sahibinin şansının açılacağına delalet eder. Rüyasında bir balığın oltasına takıldığını gören kişi büyük bir zafer elde edebilir ve büyük isteklerine kavuşabilir. Bekar olan kimseler, çok varlıklı biri ile dünya evine girebilirler veya kazançları artabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada balık oltası hediye almak

Önünüze çıkacak bazı fırsatları iyi değerlendirdiğiniz takdirde çok başarılı olacaksınız. Ancak bunun için seçenekleriniz arasından iyi bir tercih yapmanız gerekecek. Birkaç iş fırsatı arasında kalabilirsiniz. Bu konuda bir kişi size yol gösterebilir ve doğru tercihler yapmanızda yardımcı olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA OLTAYLA BALIK TUTMAK
Rüya sahibinin zorlanarak, çok emek harcayarak ve çok uzun saatler çalışarak ama mutlaka elde edeceği kazanca delalet eder. Kişi, oltayla kaç tane balık tutarsa kazancı da o oranda olacak demektir. Bazen de bu rüya kişinin yapacağı çalışmalardan kar elde edeceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına işaret eder. Olta ile balık tutan kişinin karşına tam istediği gibi bir kısmet çıkar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Olta Görmek
Rüyada olta görmek genel olarak olumlu gelişmelere, değişikliklere, kısmete, fırsatlara, bolluk ve berekete işaret eder. Rüyada olta gören kişinin iş hayatı ile ilgili olarak çeşitli gelişmeler olacağına, yenilikler ve değişim içinde bir dönem geçireceğine tabir edilir. Rüya sahibinin şansının ve kısmetinin açık olacağına, fırsatların birbiri ardına geleceğine, işlerinin verimli ve bereketli olacağına işaret eder. Rüyada olta görmek rüyadaki diğer unsurlar göz önünde bulundurularak farklı şekillerde tabir ediliebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Olta Tuttuğunu Görmek
Rüyada elinde olta olduğunu görmek hayra, kısmete, güzel gelişmelere ve iyiliğe kavuşmaya işaret eder. Rüyada olta tuttuğunu gören kişinin şansının yerinde olacağına, hayır göreceği adımlar atacağına, karşısına çıkan fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve menfaat sağlayacağına işaret eder. Rüyada elinde olta olduğunu gören kişinin eğer bekâr ise evleneceğine, evli ise çocuğunun olacağına, iş ya da maddi konularda sorunlar yaşıyor ise sıkıntılarından kurtulacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Olta Hazırladığını Görmek
Rüyada bir oltanın misinasıyla, yemiyle vs. ilgilendiğini, oltayı hazırladığını görmek iş hayatı ile ilgili konulara işaret eder. Rüyada olta hazırladığını gören kişinin iş hayatı ile ilgili güzel haberler alacağına, iyi gelişmeler olacağına, sevinç verici olaylar yaşayacağına tabir edilir. Rüya sahibinin aynı zamanda iş seyahati yapabileceğine de işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Olta İle Balık Tuttuğunu Görmek
Rüyada olta kullanarak balık tuttuğunu görmek hayra, kısmete, berekete, kazanç ve mutluluğa kavuşmaya işaret eder. Rüyada olta ile balık tuttuğunu gören kişinin kendisi için yerinde olacak kararlar vereceğine, iyi seçimler yapacağına ve olumlu bir dönem içine gireceğine tabir edilir. Rüyayı gören kişinin tuttuğu balık eğer büyük bir balık ise maddi kazanca işaret eder. Rüya sahibinin beklemediği bir işten önemli bir miktarda maddi kazanç elde edeceğine tabir edilir. Rüyada büyük bir balığı zorlanarak çektiğini görmek rüyayı gören kişinin ne kadar zorlanırsa o kadar çok kazanç elde edeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kırılmış Olta Görmek
Rüyada bir oltanın kırıldığını ya da kırık olan bir olta görmek olumsuz gelişmelere, hayal kırıklığına ve pişmanlığa sebep olacak olaylar yaşamaya işaret eder. Rüyada kırık olta gören kişinin umutla ve güvenle yapacağı bir seçimden dolayı pişmanlık duyacağına, işlerin beklediği gibi gitmeyeceğine ve yanlış bir harekette bulunduğunu anlayacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Olta İpİ Görmek
Rüyada olta ipi görmek maddi konular ile ilgili gelişmelere ve kazanç elde etmeye işaret eder. Rüyada olta ipi gören kişinin beklediği bir paranın eline geçeceğine, ip eğer dolaşmış bir durumdaysa uzun bir süre sonra bu parayı alacağına, ip düz ise kısa bir süre içinde alacağına tabir edilir. Rüyada olta ile balık tutarken ipin koptuğunu görmek hayır görülmeyecek işlere ve kararlara işaret eder. Rüyayı gören kişinin karşısına çıkan fırsatları iyi bir şekilde değerlendiremeyeceğine, yanlış seçim yapacağına
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Olta Görmek

İş ve davranışta hileli yola, her türlü hile ve tuzağa delalet eder.
Rüyada olta görmek, iş hayatında büyük bir fırsatın yakalanacağına işarettir.
Rüyasında olta gören kişi iş yaşamında büyük bir fırsat yakalayacak şeklinde yorumlanır.
Olta, kişinin büyük kısmet umduğunu gösterir. Eğer oltaya balık takılırsa kişi kısmeti alır.
Rüyada olta görmek, is hayatinda büyük bir firsatin yakalanacagina isarettir. Rüyada olta ile balik tuttugunuzu görmek veya bir olta satin almak, size bagli olan bir kimseye karsi haksizlik yapacaginiza, fakat sonradan bunu fark ederek üzülüp pisman olacaginiza ve onun gönlünü almaya çalisacaginiza isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada olta görmek, hileye isarettir. Kendileriyle av avlanan bütün aletlerin tabirleri böyledir. Tabirce iyi olan kendi tuttugunu baskasinin tuttugundan fazla görmektir.
Rüyada olta görmek; para kazanmak için yapılan hilede zarara uğrayacağınıza, bazı yorumculara göre ise fakirlik çekmeye işarettir.ve sonucunda herhangi bir menffaat sağlayamayacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Olta ile Balık Tutmak
Eğer rüyanızda olta ile balık tutmaya çalışıyorsanız bu yakın zamanda heyecan ve zevk duyacağınız bazı gelişmeler olacağı veya bazı zararlar ile karşılaşacağınız anlamına gelmektedir.
Genellikle rüyanızda olta ile balık tutmak zorluklar ile karşılaşıp yavaş yavaş fayda göreceğiniz anlamına gelmektedir.
Rüyada olta görmek; para kazanmak için yapılan hilede zarara uğrayacağınıza, bazı yorumculara göre ise fakirlik çekmeye işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Oltayla Balık Tuttuğunu Görmek
Rüyada oltayla balık tuttuğunu görmek önünüze çıkan seçenekler arasından en iyisini ve size en uygun olanı seçtiğinizi ve mutlu bir sürece gireceğinizi gösterir. Oltayla tuttuğunuz balık büyük bir balık ise pek de önemsemeyerek yaptığınız bir işten, bir projeden sizin dahi inanamayacağınız büyüklükte para kazanacağınıza işarettir. Rüyada büyük balığı tutarken çektiğiniz zorlukla orantılı olarak kazanacağınız para da artacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Olta İpi Görmek
Rüyada olta ipi misina görmek uzun süredir bekliyor olduğunuz paranın veya birine zamanında vermiş olduğunuz borcun en kısa zamanda geleceğine işarettir. Eğer misina karışık, dolanmış bir şekilde ise bunların uzun bir zamanda, eğer karışık değil düz ve sarılı halde ise kısa bir zamanda olacağını gösterir. Rüyada balık tutarken oltanın ipinin yani misinanın kopması, önünüze çıkan seçeneklerden en hayırsızını seçtiğinize veya karşınıza çıkacak fırsatı değerlendiremeyeceğinize işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırık Olta Görmek
Rüyada kırık olta görmek veya oltanın kırıldığını görmek sizin için ilk başta hayırlı bir tercih gibi gelse de bir süre sonra en kötü olanı seçtiğinize inanmanızı sağlayacak gelişmeler olacağına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ada olta ile balık yakalamak
Yakalanan balık büyükse, çok büyük bir kısmetin ardından gelecek mutluluğa işaret eder. Kişi zengin olabilir ya da iş hayatında yetkileri artabilir. Verimli bir dönemdesiniz ve aldığınız kararlar sizi mutlu edecek. Küçük bir balık yakalanırsa, bu sefer de küçük mutluluklar olarak yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada oltadan balık kaçırmak
Çok büyük bir iş fırsatı elinizden kaçabilir. Önünüze çok güzel fırsat ve olanaklar çıkabilir. Ancak acele etmediğiniz takdirde hepsi bir anda yok olabilir. Size tanınan güzel imkanları değerlendirmeli ve seçenekleriniz arasından kolay karar vermelisiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada balık oltası yapmak
Kendi emeklerinizin karşılığını almaya başlayacaksınız ve çok mutlu olacağınız bazı haberler alacaksınız. Şu günlerde size aracı olacak bazı kişiler sayesinde iyi fırsatlar elde edebilirsiniz. Sevdikleriniz size bir konuda yardım eli uzatabilirler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada balık tutarken oltanın kırılması
İş hayatınızda tam bir olanak elde etmişken başkalarına kaptırabilirsiniz. Bir işiniz yarım kalabilir. Hatta eğitim hayatınızda da hayal kırıklıkları söz konusu olabilir ve üzülebilirsiniz. İlişkilerde de bazı sorunlar olabilir ve hatta kısa süreli ayrılıklar gelişebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İslami Yorumu
Dini rüya tabiri yapanlara göre, rüyada balık oltası görmek iş hayatında tahmin edemeyeceğiniz güzellikte gelişmelerin olacağına yorumlanır. Hatta bir projeden hiç beklemediğiniz başarı elde edebilirsiniz. Evli kimseler çocukları hakkında çok güzel haberler alabilirler. Bekar olanların ise karşılarına çok iyi bir talip çıkabilir. Şu günlerde her şey gönlünüze göre olacak.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında balıkçı oltası gören kişi, işi olduğuna ya da olacağına işlerini büyüteceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin çok iş düşündüğüne, kafasında olan işi kuracağına veya kurduğuna işine sahip çıkarak kafasında olan büyüme planlarını gerçekleştirerek çok büyük iş yatırımları yapacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin eline çok büyük fırsat geçerek işlerinde başarılı olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında deniz oltası gören kimse, yapılan yada yapılacak olan bir hile olduğuna delalettir. Rüyayı gören kişinin bir başkasına veya bir başkasının rüyayı gören kişiye yapacağı bir hileye, dolandırıcılığa ya da hak yeme olayı gerçekleşeceği şeklinde yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında uzun olta gören kişi, çalıştıkça hayırla yaklaşılacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin hayır işleyeceğine, çalıştıkça ve istedikçe daha çok hayırlı işler başaracağı şeklinde yorumlanmaktadır.
Rüyasında olta ile balık tutan kişi, iyi bir gelecek, düşüncelerin gerçekleşmesine delalettir. Rüyayı gören kişinin kafasında olan yaşam biçimine yaklaştığına kötü giden işlerin düzelerek, sabır edilmesi ile güzel günlerin görüleceği şeklinde yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında olta gören fakat bir şey avlamayan kimse, hile ile karşı karşıya geleceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin kendisine kısa zaman içerisinde bir hile yapılacağına, yapılan hileden zarar görülerek maddi ve manevi olarak yıpranmak gerektiği şeklinde yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akvaryum balığı görmek
Rüyada akvaryum balığı görmek; görülen balık, genel anlamı itibariyle kısmet olarak değerlendirilir. Akvaryum balığı mutluluk ve güzellik olarak yorumlanır. Akvaryum balığı gören kişinin sağlık ve bereket içinde geçireceği bir hayatı olacak demektir.
+1 oy
 
İyi akşamlar rüyamda oğlumun büyük bir gölde binlerce balık içidnde çok büyük bir balık tuttuğunu gördüm fakat oğlum o balığı tuttuktan sonra balık sağa sola silkelenerek oğlumu yere düşürdü ve kaçtı yorumlarınızı bekliyorum.
feksisu Rüyazede (1.1k puan)  
acaba tabiriniz geniş zamanlı ve ileriye dönük mü yoksa geçmiş zaman için mi
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
oğlun yapacağına emin olduğu bir işi yapamayacak görünüyor. eline gelen fırsatı yakalayamamış.
+2 oy
feksisu Rüyazede (1.1k puan)  
İyi akşamlar rüyamda oğlumun büyük bir gölde binlerce balık içidnde çok büyük bir balık tuttuğunu gördüm fakat oğlum o balığı tuttuktan sonra balık sağa sola silkelenerek oğlumu yere düşürdü ve kaçtı yorumlarınızı bekliyorum.2
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyadan önce benzer bir durumu yaşadıysa bilinçaltı olabilir eğer yaşamadıysa ileri zamanı işaret eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

397 Aktif
0 Üye ve 397 misafir
Bugün : 19859
Dün : 23857
Toplam : 48078168
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...