Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
1.4k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Bilinçaltımızın bir parçası olan rüyaların anlamları merak ediliyor. Peki, rüyada kar görmek ne anlama geliyor? Rüya içerisinde kar yemek, kar erimesi ve kar fırtınası görmek neye delalet? İşte rüyada kar yağması ve kar yağdığını görmenin tabiri

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada kar görmek her konuda iyiliğe yorumlanmadığı durumlarda söz konusudur. Rüyada mevsiminde yağmayan kar hastalık belirtilerinin ortay çıkışını göstermektedir. Evliler için geçim sıkıntısının belirtisidir. İşsiz olanların iş konusunda gecikmelerin olacağını haber vermektedir.


 Riyada kar görmenin anlamı karanlık günlerden aydınlığa açılan kapıdan en kısa sürede geçileceğidir. Bu kapıdan geçtikten sonra tertemiz bembeyaz sayfa açılarak geçim sıkıntısı çekenler rahata erecektir. İşsizler en kısa sürede iş bulacaktır. Hastalar derdine şifa bulacaktır.

 Rüyada kar gördüğünüz anda aynı zamanda ateşte bulunuyorsa dostlarınızla ve yakınlarınızla muhabbetin ve sevginin daha fazla yaşanacağını göstermektedir. Elde edilecek rızkların, maddi varlıkların yaşama dair güzelliklerin artacağı anlamına gelir. Rüyada kar yığınları arasında olduğunuz görmeniz çalışma ortamındaki yönetim kademesinden sıkıntılı haber alacağınız anlamına gelir. Zor günlerin, engellerin oluşacağı anlamındadır.

 Rüyada Kar Görmek Neye İşarettir?

 Rüyada kar görmenin işaret ettiği en önemli husus huzurdur. Yaşama dair sıkıntıların bir anda yok olarak refahın ve bolluğun işaretidir. Hastalıkların değişik şifa kaynaklarına yöneleceğine işarettir. Rüyada kar ve ateş bir arada olursa çevrenizdeki, insanlarla muhabbetinizin ve samimiyetinizin artacağını işaret etmektedir. Toplu halde birikinti kar yığınları iş hayatınızda üstünüzden alacağınız eleştiriyi ve uyarıyı işaret eder.

 Rüyada kar görmek ucuz fiyata ve kolaylıkla elde edeceğiniz malların yakınınızda olduğunu işaret etmektedir. Elde edilecek rızk ve yaşama dair kolaylıkları elde etmek için hamlenizin zamanı geldiğini işaret etmektedir. Hayatınıza dair gelişen tüm olayları düşündüğünüzde bunun ne kadar doğru olduğunu göreceksiniz.

 Rüyada Kar Görmek

 Rüyada kar görmek genellikle iyiliğe karşı yorumlanmaktadır. Beyazlığın ve aydınlığın tüm varlığını yansıtan kar şifa demektir. İç dünyanızdan kendinize dert ettiğiniz ne varsa aydınlığa kavuşacaktır. Rüyada kar görmek ve bunu tüm ayrıntıları ile hatırlamak zihninizde yer alan sıkıntılı durumların tamamen ortadan kalkacağını göstermektedir. Kristalleri ayrıntılı şekilde görmek iş hayatınızdaki ince detayların iyilikle sonuçlanacağının habercisidir. Muhabbet ortamınızın daha sağlıklı yürüyeceğini göstermektedir. Rızklarınızın helal yoldan geleceğini haber vermekte içinizi aydınlanmasını sağlayacaktır.

 Rüyada kar görmek kötü düşünceleri kafanızdan atarak daha iyimser olmanız gerektiğini hatırlatmaktadır. Kimsenin hakkında kötü düşünmemeniz gerektiğini ve etrafınızdan gelecek kötülüklerin uzaklaştırıldığını belli etmektedir. Rüyada kar görmek kış ayında ise iyiliği yaz ayında ise sıkıntıların habercisidir. Fakat her durumda da kar bütün sıkıntıların sonunda aydınlığın olduğunu anımsatmaktadır.

 Rüyada Kar Yağdığını Görmek

 Rüyada kar yağdığını görmek hayırlı ve bereketli günleriniz olacağını işaret etmektedir. Bunun iki yönlü değerlendirmesi yapılmaktadır. Soğuk bölgelerde kar yağdığını görmek bereket anlamına gelir. Sıcak bölgelerde rüyada kar yağdığını görmek kıtlığın habercisi olarak yorumlanmaktadır.

 Rüyada kış mevsiminde kar yağdığını görmek iyiliğin ve huzurlu günlerin göstergesidir. Hayatınızda olmasını istediğiniz güzelliklerin zamanı geldiğini haber vermektedir. Hiçbir şeyin zamansız olmayacağını anlamanız sağlamaktadır. Hayatınızda olumlu değişimlerin harekete geçtiğini göreceksiniz demektir. Güzelliklerin ve hayırlı haberin yakında geleceğini belli etmektedir.

 Rüyada Karpuz Görmek

 Rüyada karpuz görmek mal ve mülk sahibi olunacağını işaret etmektedir. Karpuzun özündeki asıl anlam anlayışın ve ilmin yattığı şeklinde yorumlanır. Tatlı ve güzel sonucu olacak olayların hayata geçeceğini göstermektedir. Değerli mal ve mülke malik olunacağına işarettir.

 Hastalıkların şifaya erişeceğini ve bedensel olarak şifa bulunacağının habercisidir. Riyada karpuz görmenin değişik boyutları olarak; küçük karpuzların görülmesi büyük karpuzların görülmesinden daha hayırlı olduğu tabir edilir. Karanlık ortamda karpuz görmek sıkıntılı durumların ortadan kalkacağını hayırlara vesile olacağını göstermektedir.

 Rüyada karpuz görmek ve bunu yemek eğer mevsiminde oluşuyorsa kederlerden kurtulmanın gerçekleşeceğini haber vermektedir. Aynı zamanda elinde buluna malların çoğalacağı anlamına gelmektedir. Üstüne yüklenen gam ve kederler üstünden en kısa sürede kalkacaktır.

 Rüyada karpuz görmek bütün sıkıntıların sona ermesine, iyi bir işe başlanacağına, helal kazançların ortaya çıkacağına delalet eder.

 Rüyada Karınca Görmek
Rüyada karınca görmek her konuda bolluğun oluşacağı anlamına gelir. Aynı zamanda bereketin habercisidir. İşinde kazancının artacağına, tarlada mahsulün çoğalacağını anlatır. Ev halkından birilerinin gurbetten döneceğine veya gurbete gideceğini işaret etmektedir. Akrabalıkların artacağına veya birinin akrabalık bağlarının kopacağı anlamına gelir.

 Rüyada karınca görmek mal artışının ve nimetlerin çoğalmasının habercisidir. Bütün bunların yanında rüyada karınca görmek kişinin hırslı yapısından dolayı hiçbir şeyden memnun olmayacağını göstermektedir. Her şeye rağmen rüyada görülen karınca bereketin ve bolluğun var olacağı anlamına gelmektedir. Rüyada karınca sürüsü görmek kalabalık topluluğun habercisidir. Aynı zamanda uzun zengin bir ömür yaşanacağını göstermektedir.

 Riyada karınca öldürmek bir kimsenin yakın zamanda etrafındaki zayıf kimselerin etkisiyle günah işleyeceği anlamına gelir. Yiyecek madde etrafına toplanmış karınca sürüsü görmek günlük yaşamda pahalılığın olunacağını belli etmektedir.

 Rüyada karınca görmek ve bunun eve bir şeyler getirdiğine şahit olmak mal artışına ve berekete işarettir. Karıncanın evden bir şeyler çıkarması hırsızlık olayının vuku bulacağını işaret etmektedir.

 Rüyada Kar Yağması
Rüyada kar yağması ev ortamında ve iş ortamında huzurlu günlerin ortaya çıkacağı anlamına gelir. Yaşamın iyiliklerle dolması, kazançların helal açıdan yüksek olması demektir. Beyazlığın her açıdan temizliği işaret etmesi mutluluğun ve temiz düşüncelerin artık hayatınızda daha fazla hakim olacağı anlamına gelmektedir

 Rüyada kar yağması aniden değişecek hayat akışında mutlu ve huzurlu işlerin yapılacağını göstermektedir. Mevsiminde kar yağması oluşan değişimlerin iyiliğini, zamansız yağan kar ise bu değişimin kötülüğü simgelediği tabir edilir.

 Rüyada kar görmek ve üşümek sıcak yuvaların kurulacağını evliliklerin hızlanacağını işaret eder. Ertelenmiş evliliklerin bir an önce yapılarak huzurlu ortam sağlanması gerektiğine delalettir. Rüyada kar yağması sıcak havalarda gerçekleşirse iş ortamında ve ev ortamda bazı sıkıntıların can sıkıcı olacağını göstermektedir. Sabırsız ve metanetli olunması gerektiği anlamına gelmektedir.

 Rüyada Karda Yürümek
Rüyada karda yürümek huzura ve mutluluğa yolculuk olduğu anlamına gelmektedir. Beyazın temizliği ve güzelliği iyiliğin ve bereketin işaretidir. Rüyada karda yürüyerek iz bırakmak iş ortamında adından söz ettirecek, işler yapılacağını göstermektedir. Çalışma ortamında yeni buluşların yapılacağını ve arkasında iz bırakacağı anlamına gelmektedir.

 Rüyada karda yürümek ve izlerini görmek çok anlamlı ve güzel bir sürprizle karşılaşacağı anlamına gelmektedir. Kış ayında karda yürümek dertlerin beyazlıkta kaybolacağını anlatmaktadır. Yaz ayında rüyada karda yürümek sıkıntıların ardı sıra geleceğinin işaretidir.

 Rüyada kar üzerinde yürümek beklenmedik zamanda hayırlı bir haber geleceğini haber vermektedir. Ansızın hiç ummadığı kişiden iyilik göreceği anlamına gelir. Karda üşüyerek yürümek içindeki sıkıntılardan kurtulacağını ısındıkça hafifleyeceğini işaret etmektedir.

 Rüyada karda koşmak işinde hızlı bir tırmanış yaşayarak terfi alacağının habercisidir. Yaz ayında karda koşmak çalışma ortamında engellerle karşılaşacağı anlamına gelir. Menfaatine yaramayacak işlerle karşılaşıp kaldıramayacağı yüklerin üzerine yükleneceğini gösterir. Bu sıkıntıların sabırla ve dirençli yapıyla bertaraf edileceği anlamına gelir.

 Rüyada Kar Topu Oynamak
Rüyada kartopu oynamak iyiye yoğrulmaktadır. Karşılıklı sevgi ve merhametin çoğalacağını göstermektedir. İş ortamında iş paylaşımı yapılırken adaletli olunması gerektiğini anlatmaktadır. Kartopu yaparken karın elleri üşütmesi sevdiğiniz bir kişiden sürpriz hediye alacağınız anlamına gelir. Rüyada kartopu oynamak elde edilecek kazancın helal yoldan geleceği anlamına gelmektedir. Elde edilen rızkın sevdikleriniz arasında pay edilerek mutlulukların çoğalacağını işaret etmektedir.

 Öğrencilerin derslerinde başarılı olacağına çalışanların iş ortamında değerinin artacağına işarettir. Rüyada kartopu yuvarlayarak yığın yapmak mal ve paranın çoğalacağı anlamına gelir. Bereketli kazançların aile içinde pay edilmesi gerektiğini anlatmaktadır. Aile reislerinin sevgi paylaşımını adil yapması gerekliğini anlatır. Ebeveynlerin çocukları arasında sevgi bağını eşit kurmaları gerektiğini hatırlatır.

 Rüyada Kardan Adam Yapmak

 Rüyada kardan adam yapmak çözülemeyecek dertlerin ve kederlerin çözümünün en sevdiğiniz kişide olduğuna çıkar. İçinizde büyüttüğünüz sıkıntılarınızın çözümünü uzaklarda değil en yakınınızda aramanız gerektiği anlamına gelir. Elde ettiğiniz malların büyümesi için çok çalışmanız gerektiğini anlatır.

 İş ortamında patronun eleştirsin maruz kalacağınıza çıkar. Bu eleştirinin olumlu sonuçlanması için çok çalışmanız gerekliğini işaret etmektedir. Öğrencilerin mevsimsiz yağan karda kardan adam yapmaları sınıfta karşıt fikirlerin çoğalacağını gösterir. Rüyada kardan adam yaptıktan sonra çabuk erimesi elinizdeki malların çabuk harcanacağı anlamına gelmektedir.

 Rüyada kardan adam yapmak yönetim kadrosundaki kişilerin mahiyetine kötülük ettiğini işaret etmektedir. Mevsimsiz karda yapılan kardan adam yöneticilerin mahiyetlerinden eleştiri alacağı anlamına gelir. Toplu şikâyetlere ve direnişle karşılaşılacağının habercisidir.

 Rüyada Kar Yemek

 Rüyada kar yemek iyiye delalettir. Rüyada yaz aylarında kar yemek fayda görüleceğine ve bereketli günlerin yakında olduğu anlamına gelmektedir. Kış aylarında sulanmış kar yemek fena şeylerin olabileceğini gösterir. İş ortamında daha temkinli olunmalıdır. Öğrenciler çalışma şartlarını zorlaması gerektiği anlamına gelir.

 Rüyada kar yemek kazançların helal yollardan elde edilerek çoğalacağını belirtisidir. Rüyada temiz kar yemek bereketi, tozlu isli kar yemek malların kulanım amacının saptığını göstermektedir. Böyle durumlarda daha dikkatli harcama yapılması gerektiği yorumlanmaktadır.

 Geçim sıkıntısı yaşamaya yakın ailelerin bundan kısa sürede kurtulacağı yönünde iyi haber alacağını işaret eder. Rüyada kar yediğini gördüğünde kar yağıyorsa aklından geçenlerin iyiliğe yöneleceğini göstermektedir. Kısmetinin yakın zamanda açılacağını bolluk ve bereketin kapıda olduğunu anlatmaktadır.

 Rüyada kar yemek yaz ayında gerçekleşmişse bazı sorunların hayatınıza olumsuz etki yaratacağına hazırlıklı olmanız gerektiğini anlatmaktadır. Kış aylarında yenen kar olayların mutlu sona ereceğine işaret etmektedir. Genel anlamı itibari ile rüyada kar yemek kazançların helal olacağı, huzurun ve mutluluğun ortamı aydınlatacağı anlamına gelmektedir.
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Bilgilendirme için teşekkürler
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kar görmek, genel olarak iyi biçimde yorumlanmaktadır. İyi bir olayın gerçekleşeceğine, hastalıklardan kurtulmaya ya da sevinçli haber alınacağına yorulur. Kar nasıl görüldüyse ve görülen mevsime bağlı olarak, bu rüya değişik biçimlerde yorumlanabilmektedir. Fakat normal olarak kar yağmayan bir mevsimde karın yağmasının görülmesi pek iyi şekilde yorumlanmaz. Rüyayı gören bireyin ya da bir yakının hasta olacağına, önceden planlanan yolculuk ya da projelerin iptal olacağına, beklenen yerden para ve maddi destek gelmeyeceğine yorumlanmaktadır. Yağan karın, kimseye zararı dokunmayacağı, çabuk erimesi de sıkıntılı zamanların çabucak atlatılacağının habercisi olarak tanımlanabilir.
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Bilgilendirme için teşekkürler
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karın Yağdığını Görmek

Rüya içerisinde başın üzerine kar yağdığını görmek; kişinin etrafında gerginlik oluşturacağı bir olay yaşayacağına, kişinin de bu olaya kötü tepkiler vermeyerek yalnızca sinirlerin bozulmasına ve gülüneceğine işaret eder. Rüyada kar yayıp, şemsiye ile bireyin kendisini koruması, bundan sonra yapılacak olan işlerde daha dikkatli olacağı anlamına gelir. Bundan ötürü de işin neticelerinden korkulmayacağı şeklinde yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Küremeyi Görmek

Rüyada kar küremek, son dönemlerde kişinin yaşamında yenilenmesini, kötülüklerden arınmasını sağlayacak bir farklılık olduğunu, kişinin de yaşamına devam etmesi adına telaş içerisinde olduğunu gösterir. Aynı şekilde bir şeyden, belki değiştirmeye çalışılan eski hayattan uzaklaşmak adına acele edildiğine de yorumlanır. Rüyada kar küreme aracını görmek; bir arkadaştan ciddi olarak ve gerçekten ihtiyacın olduğu iş adına manevi ve maddi bir destek alınacağına yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya İçerisinde Kar Yemek

Rüyada birey kar yediğini görüyorsa; kar yağan mevsim yazsa, rüyayı gören bireyin kimi sorunlar yaşayacağı şeklinde yorumlanır. Eğer kış mevsiminde, kar yağacak zamanda rüya görülürse, rüyayı gören bireyin sevineceği olay olacağına işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya İçerisinde Beyaz Kar Yemek

Rüyada beyaz kar yemek; iş yaşamında ve aile yaşamında oldukça huzurlu, mutlu günlerin yaşanacağına, problemlerin ve sorunların son bulacağı, aydınlık günlerin geleceğine ve borçların biteceğine delalet etmektedir. Uzun zamandan sonra çekilen hastalıkların sona ereceği, oldukça sağlıklı ve sıhhatli olunacağına işaret edilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Erimesi Görmek

Rüya içerisinde kar erimesi gören bireyin, yakın zamanda manevi ya da maddi bir zarara uğrayacağına veya kaza geçirileceğine işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Fırtınası Görmek

Rüyada kar fırtınası görmek veya tip biçiminde kar yağdığını görmek, kötü bir vaziyeti temsil etmektedir. Bu kötü vaziyet, içerisinde bulunan ve başarıya ulaşmak adına kullanılacak bütün kuvvetin elden alınması ya da gereken kaynaklara ulaşılması engellenen koşulları kapsayabilir. Bunun yanı sıra kar fırtınası, özel yaşamda biriyle olan ilişkideki soğukluğun temsilcisi olabilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Süpürmeyi Görmek

Rüya içerisinde kar süpürmeyi görmek, şu an geçirilen sıkıntılı zamanlardan kurtulmak adına çaba gösterildiğini gösterir. Bu kötü vaziyetten kurtulmak adına daha çok gayret gösterilmesi gerektiğine, eninde sonunda gösterilen bu gayret ile bu dönemin atlatılacağına yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya İçerisinde Karda Kayak Yapmak

Rüyada kişinin kendisini ya da başkasını karda kayak yaparken görmek, korkuların üstesinden yavaşça gelmeye başladığını belirtir. Aynı zamanda bir konudaki yeteneğin geliştirilmesi anlamına da gelir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya İçerisinde Kardan Adam Görmek

Rüyada kişinin kardan adam görmesi, iş hayatında bir konuda ya da biri hakkında değerlendirme yapılırken yalan söyleyeceği, belki de yalan söylemek için mecbur kalacağının habercisi olarak tanımlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kişinin Üzerine Kar Yağması

Rüya içerisinde kişinin üzerine kar yağması, bireyin hayallerinin yıkılıp bundan ötürü de hüsrana uğramasına işaret etmektedir. Bu rüyanın bir başka şekilde yorumlanması rüyayı gören kişinin bir yere gitmesiyle tabir edilmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kar görmek sevinçli olaylara ve iyi gelişmelerin olacağına işaret eder. Ancak kar yağmayan mevsimde rüyada kar görmek hayra yorulmaz. Yaz ve bahar aylarında rüyada kar görmek iyi şekilde tabir edilmez. Rüyada kar yağışı görmek, rüyada kar yağmasını görmek ve rüyada kar görmek ne demek konularını mercek altına alıyoruz.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA KAR GÖRMEK DİYANET

Rüyada kar görmek diyanet Tipi şeklinde kar gören kişi önce tehlikeli durumla karşılaşır ama daha sonra bu durumdan kurtulur. Rüya sahibinin üzerine düşen karlar onun zarar göreceği anlamına gelir. Kar yağışı fırtına şeklinde olursa bu durumda sorun daha da büyük olacaktır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA KAR GÖRMEK NABLUSİ

Rüyada kar görmek Nablusi tabirine göre menfaate, iyileşmeye, rızka işaret eder. Mevsiminde yağan kar, şifa bulmaya ve sevince işaret ederken, ateş ve kar aynı anda görülürse bu muhabbete ve ülfete delalet eder. Mevsimsiz kar görülmesi felç illetine, uzu süreli hastalıklara ve yolculuğa işaret eder. Rüyada fazla kar görmek sultanın halkına eziyet ve cefa etmesine yorulur. Üzerine kar yağdığı görülürse o kişi hapsedilir. Kar yağması ve karın halka zarar vermemesi çabuk geçecek sıkıntı anlamına gelir. Mevsiminde yağan kar ucuzluk ve bolluğa işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA BEYAZ KAR GÖRMEK

Rüyada beyaz kar görmek, rüya sahibinin hayırlı bir haber için bir müddet daha beklemesi gerektiğine işaret eder. Çevredekilerin rüya sahibine yardım edeceği anlamına da gelir. Rüyada kar görmek mutluluk olarak tabir edilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA KAR YAĞDIĞINI GÖRMEK

Rüyada baş üstüne kar yağdığının görülmesi yakın çevrenizde kötü olayların yaşanacağına ve sinirlerinizin bozulacağına işaret eder. Rüyada kar yağarken şemsiye gezdiğinizi görmek, işlerinizde temkinli olduğunuzu ve gelişmeler karşısında korkmayacağınızı gösterir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA KAR YEMEK

Rüyada kar görmek ne anlama gelir konusunda ne merak edilen konulardan biri de rüyada kar yemek anlamıdır. Rüyada kar yemek eğer yaz mevsiminde görülürse olumsuz gelişmelere, kış mevsiminde görülmesi halinde ile hayırlara yorulmaktadır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA KAR ERİMESİ GÖRMEK

Rüyada kar yağışı görmek tabirlerinde öne çıkan konulardan biri de rüyada kar erimesi görmek tabiridir. Rüyada kar erimesi görmek yakın zamanda manevi veya maddi yönden bir kayıp yaşayacağına işaret etmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA KAR FIRTINASI GÖRMEK

Rüyada tipi ya da kar fırtınası görmek, kötü bir durumu haber vermektedir. Bu durum hedefe ulaşmanızı sağlayacak olan gücü elinizden alacak boyutta bir durumdur. Özel hayatınızda yaşana problemeler veya soğukluklara da işaret edebilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA KAR SÜPÜRMEK

Rüyada kar yağmasını görmek rüya tabiri yapılırken rüyada kar süpürmek konusu da öne çıkmaktadır. Bu rüya şuan yaşadığınız sıkıntılı günlerden kurtulmaya çalıştığınızı göstermektedir. BU rüya göstereceğiniz gayretle bu dönemi atlatacağınızı da ifade etmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA KARDA KAYAK YAPMAK

Rüyada kar görmek ne demek konusunda rüyada karda kayak yapmak da en çok sorulan sorulardandır. Rüyada karda kayak yaptığınızı ya da bir başkasının karda kayak yaptığını görmek, korkularınızın üstesinden gelmeye ve yeni şeyler öğrenmeye işaret eder.
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Bilgilendirme için teşekkürler
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA YAZ MEVSİMİNDE KAR YAĞDIĞINI GÖRMEK

Rüyada yaz mevsiminde kar yağdığını görmek ya da sıcak bir havada kar yağdığını görmek özel hayatta ya da iş hayatında yanlış sayılabilecek adımlar atıldığına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA KAR YIĞINTISI GÖRMEK

Rüyada kar yığıntısı görmek iş hayatında bazı sorunların sizi beklediğini gösterir. Rüyada görülen karın miktarına göre sıkıntının boyutu da değişkenlik göstermektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA ÇIĞ GÖRMEK

Yakın çevrenizden bir kişi yüzünden sıkıntıya düşeceğiniz anlamına gelir. Bu rüya hiç ummadığınız anda şaşırtıcı bir haber alacağınıza da işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA KARTOPU OYNAMAK

Rüyada kartopu oynamak görmek sosyal anlamda eğlenceli vakitler geçireceğinize ve arkadaşlarınızla keyifli anlar yaşayacağınıza işaret eder. Rüyada kartopu oynamak iş hayatında rekabet ortamına gireceğiniz anlamına da gelebilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA KAR ALTINDA YÜRÜMEK

Rüyada kar altında yürümek iş ya da özle hayatınızda sorunlar yaşayabileceğiniz şekilde yorumlanmaktadır. Bu rüya aynı zamanda bir yerden kazanç elde edeceğiniz şeklinde de yorumlanmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA KAR KÜREMEK GÖRMEK

Rüyada kar görmek rüya yorumu ile sağlıklı şekilde anlaşılabilir. Rüyada kar küremek görmek, son zamanlarda kötülüklerden arınacak gelişme yaşadığınızı ve hayatınızı devam ettirmek için bir telaş içinde olduğunuzu gösterir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA KARDA UYUMAK GÖRMEK

Rüyada karda uyumak veya açık bir alanda uyurken üstünüze kar yağdığını görmek çevre ile olan bağlarınızı tamamen kopardığınızı gösterir. Bu rüyayı gördüyseniz sosyalleşmeye ve çevre edinmeye ihtiyacınız var demektir. Rüyada kar üzerine uyumak görmek suçlu olan bir kişinin hapis ile cezalandırılması ile yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA KAR ÜSTÜNDE YÜRÜMEK

Rüyada kar üstünde yürümek görmek hedefe ulaşmak için engellerin yakın zamanda aşılacağına ve sorunların kolayca çözüleceği anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA KAR ALTINDA KALMAK

Rüyada kar altında kalmak, çok büyük bir işin altından başarı ile kalkılacağı zamanda bir sorunla karşılaşılacağına ve istenmeyen durumların yaşanacağına işaret eder. İşlerin yavaş yavaş yoluna gireceğine ve güzel bir hayata sahip olunacağı anlamına da gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA MEVSİMSİZ YAĞAN KAR GÖRMEK

Rüyada mevsimsiz yağan kar görmek, iş konusunda büyük başarıların yaşandığı bir anda, rakiplerinin oyunları ile durumun kötüye gitmesine yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA KAR İZLEMEK

Rüyada kar izlemek, uzun süredir beklemede olan bir konu hakkında karar alarak tekrar hayat geçirileceğine ve hayırlı kazanç kapılarının açılacağına işaret eder. Zor durumun sona ereceğine ve mal mülk sahibi olunacağı anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA KAR VE BUZ GÖRMEK

Rüyada kar ve buz görmek, aile büyüklerinin desteği iş sahibi olunacağına ve kazancının kat kat artarak nasip kazanılacağına işaret eder. Bu rüya aynı zamanda hayırlı haberlere ve tartışmaların son bulup uzlaşma sağlanacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA KAR VE YAĞMUR GÖRMEK

Rüyada kar ve yağmur görmek, zorlu günlerin sona ereceğine hayır getiren bir işle alakalı adımlar atılacağına, bereket ve bolluk dolu bir yuvaya sahip olunacağı anlamına gelir. Rüyada kar ve yağmur görmek aynı zamanda kazançlı bir işe sahip olunacağına sağlık sorunlarından kurtulmaya ve gayrimenkul işine girerek kazanç sağlamaya işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA KİRLİ KAR GÖRMEK

Rüyada kirli kar gören kişi sevimsiz bir durumla karşılaşır. Zorlukların habercisi olan bu rüya, huzursuzluk ve rahatsızlık yaşamaya işaret eder. Bu rüya aynı zamanda sağlık sorunu yaşayarak sorunlu bir kişi yüzünden maddi zarara uğrayacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA KAR VE FIRTINA GÖRMEK

Rüyada kar ve fırtına görmek, zor günlere, ufak sorunların büyük problemeler dönüşeceğine ve maddi zarara uğrayacağına ve bu sorunların ardından hayırlı adımlar atarak aydınlık bir geleceğe ve parasal rahatlamaya işaret eder.
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Bilgilendirme için teşekkürler
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA EVE KAR YAĞMASI

Rüyada eve kar yağdığını görmek aile ve iş hayatında hayırlara işaret eğe bu rüyada kar şiddetli ise sıkıntı, kar şiddetsizse aileye bolluk ve bereket gelecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA YOLDA KAR GÖRMEK

Rüyada yolda kar görmek, zor zamanları geride bırakarak aydınlık bir yola çıkılacağına işaret eder. İş konusunda da yeni bir sayfa açmaya işaret eden bu rüya, ana baba duası almaya, hatayı telafi etmeye ve tartışmaları geride bırakmaya tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA KAR TOPLAMAK

Rüyada kar toplamak, rüyayı gören kişinin kısa sürede zenginleşeceğine, çalışmaları ile adından söz ettireceğine ve çevresinde sevilip sayılan biri olacağına tabir edilir. Rüyada kar toplamak aynı zamanda hayırlı bir evlada sahip olmaya da işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ DAĞ BAŞINDA KAR GÖRMEK

Rüyada dağ başında kar görmek, güzel bir işle ilgili olarak en çok oyu alan kişi olarak başkan seçilmeye ve başarılı bir iş hayatına işaret eder. Bol kazanca ve yeni haneye sahip olmaya yorulan bu rüya herkesin sevdiği ve sayılan biri olarak tanınmaya işaret eder.
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Bigilendirme için teşekkürler
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA ÇATININ ÜSTÜNDE KAR GÖRMEK

Rüyada çatının üstünde kar görmek, mutlu ve güzel haberler alınacağına, parasal ve manevi yönlerden rahatlanacağına işaret eder. Büyük başarılar elde edileceğine ve hayallere yaklaşamaya da işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA KAR YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada kar yediğini görmek,kış mevsiminde görüldüyse sevinilecek bir olaya, yaz mevsiminde görüldüyse üzüntülü bir duruma işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA KAR TANESİ GÖRMEK

Rüyada kar tanesi görmek, mevsiminde görülüyorsa sorunlara, mevsimi dışında görülüyorsa, huzursuzluğa ve sorunlara işaret eder.
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Bilgilendirme için teşekkürler
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA LAPA LAPA KAR YAĞDIĞINI GÖRMEK

Rüyada lapa lapa kar yağdığını görmek, kısa sürede sıkıntılarınızdan kurtularak rahatlamaya yorulur. Bu rüya üzüntülerin geride kalacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA SONBAHARDA KAR GÖRMEK

Rüyada sonbaharda kar görmek, kişinin hayatında çeşitli sorunların ortaya çıkacağına ve bazı sorunları yaşanacağına işaret eder. Rüyada kar görmek rüya sahibini uzun süredir devam aşk ilişkisine de son vereceği anlamına gelir.
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Bilgilendirme için teşekkürler
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA EVİN İÇİNDE KAR GÖRMEK

Rüyada evin içinde kar görmek, haneye bolluk ve bereket geleceği anlamına gelir. Bu rüya hayatın güzel geçeceği şeklinde de yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA KAR SÜPÜRMEK

Rüyada kar süpürmek, içinde bulunulan zorlu durumdan kurtulmak için çaba harcandığına yorulur.
RÜYADA KAR GÖRMEK/ RÜYADA KAR ATMAK

Rüyada kar atmak, yakın bir arkadaşa yardımda bulunmaya ve önemli bir ortaklık kurmaya işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar görmek

Hastalıklardan iyileşmeye, menfaatli şeylere, rızka; mevsiminde yağan kar üzüntü ve kederden kurtulmaya, mevsimsiz yağması hastalığa, bazı işlerin ertelenmesine, Kar ile ateşi bir arada görmek muhabbet ve sevgiye, Yerde biriken fazla kar yötetimden geleccek sıkıntı ve zorluklara, Normal şekilde biriken kara bolluk ve berekete, üzerine kar yağması yolculuğa yahut bir işten zarar görmeye, Kar üzerinde uyumak hapse, yürümek rızık elde etmeye, Yaz mevsiminde karcı görmek sevinç ve refaha, kışın görmek üzüntü ve kedere, Kapalı yerlere kar yağdığını görmek acze yahut hastalığa delalet eder.

Kar rüyası iki şekilde yorumlanır. Kışın görülen kar rüyaları iyi sayılır. Bu rüyalar hayatın değişeceğini, güzel günlerin yaklaştığını, dertlerin biteceğini haber verir. Pencereden yağan karı seyretmek, sorunların ve üzüntünün çok kısa sürede son bulacağına ancak bir tehlike atlatılacağına işaret eder. Karda ayak izlerini görmek, güzel bir sürprizle karşılaşacağına yorumlanır. Bembeyaz kar, huzur ve mutluluk demektir. Mevsimsiz görülen kar, ani yaşanacak değişimler yüzünden hayatın alt üst olacağına yorumlanır.

Kar rüyası iki şekilde yorumlanır. Kışın görülen kar rüyaları iyi sayılır. Bu rüyalar hayatın değişeceğini, güzel günlerin yaklaştığını, dertlerin biteceğini haber verir. Pencereden yağan karı seyretmek, sorunların ve üzüntünün çok kısa sürede son bulacağına ancak bir tehlike atlatılacağına işaret eder. Karda ayak izlerini görmek, güzel bir sürprizle karşılaşacağına yorumlanır. Bembeyaz kar, huzur ve mutluluk demektir. Mevsimsiz görülen kar, ani yaşanacak değişimler yüzünden hayatın alt üst olacağına yorumlanır.

Kışın görülürse kişinin dertlerinin geçeceğine işaret eder. Yazın görülürse kişinin hayatının ani değişiklikler yüzünden alt üst olacağını gösterir.

Rüyada kar görmek rizk ile yorumlanir. Rüyada karin üzerinde yürüdügünü görmek, beklemedigi bir yerden bir menfaat görecegine delildir Rüyasinda kar alip sattigini görmek, hasta ise iyilesecegine; kar içinde yuvarlandigini görmek, rizk bolluguna; karda kizakla kaydigini görmek, para kazanmak için bir yolculuga çikacagina; karda üsüdügü için ates yakip isindigini görmek, sevdigi bir kisi ile evlenecegine delalet eder. Kari, mevsiminde görmek, sikinti ve kederi varsa kurtulacagina. düsmani varsa ona üstün gelecegine, kari mevsimsiz görmek ise, soguk alginligina, hastaliga bazen de uzak bir yere çikilacak bir yolculuga isarettir. Rüyada her tarafi kaplayacak derecede siddetli kar yagdigini görmek, gelecege yorumlanir. Karin az yagdigi ve yerleri tamamen örtmedigini görmek, o yere gelecek berekete delalet eder. Rüyada üzerine kar yagdigini görmek, bir suçtan dolayi hapse atilacagina; yagan karlari üzerinden temizledigini görmek, tutuklu ise tahliye edilecegine, mevsiminde yagan karla islandigini görmek, beklemedigi bir yerden büyük bir menfaat görecegine isarettir. Rüyasinda kar yagdigi halde, üzerindeki yagmurluk ve elindeki semsiyeden dolayi islanmadigini görmek, islerinin saglamligina ve iyi sekilde idare edildigi için, zararli olmayacagina delildir. Rüyasinda evin içine kar yagdigini görmek, o eve bir bela veya musubetin gelecegine isarettir. Vaktinde ve az olarak yagan kardan baska kar görmek, keder, hastalik ve azap ile yorumlanir. Kis zamaninda kar yagdigini görmek, nimet ve bolluga delalet eder. Cabir'ül-Magribi'ye göre; bahar mevsiminde kar yagdigini görmek yenilgiye delalet eder. Kirmani'ye göre; soguk yerlerde kar görmek hayir ve bereket, sicak yerlerde ise, kitlik ve kederdir. Kar yedigini gören yaz mevsiminde ise, bereket ve fayda görür. Kis zamaninda kar yemek fenadir, sikintiya delalet eder. Cafer-i Sadik'a göre; rüyada kar görmek , alti sekilde tabir olunur.: Genis rizk, hayat, çok mal, ucuzluk, asker, musibet. Yazin yagan kari görmek hastaliktir. Bir baska rivayete görede: Rüyada kar görmek, nziklara ve menfaatli seylere ve soguk alginligi, hastaliklardan iyilesmeye isarettir. Bazen kar ile atesi bir yerde görmek, ülfet ve muhabbete isarettir. Karin mevsiminde görülmesi, üzüntü ve kederin gitmesine, düsmanini kahredip ona galip gelmesine isarettir. Karin mevsimsiz görülmesi, soguk alginligi hastaliklara, felce ve müzmin hastaliklara, bazen de yolculugun ertelenmesine, yolcu ve kiracilarin kazanç ve menfaatlarinin mümkün olmamalarina isarettir. Rüyada görülen fazla kar, devlet reisinin maiyetine azab etmesine, onlarin mallarini almakla cefa edip, onlara kötü söz söylemesine isarettir. Kar az olup yagdigi yerin halkina menfaat getirirse, ucuzluk ve bolluga isarettir. Üzerine kar yagdigini gören uzak yere yolculuk yapar. Bazen de bu rüyadan zarar hasil olur. Karin üzerinde uyudugunu gören hapse girecegine isarettir. Karin süpürülmez. derecede çok olmasi, o sehir halki için gelecek azaba ve düsmanin hücumundan dolayi üzüntü ve kedere isarettir. Bir yere mevsiminde az yagan kar, o yer halki için rizkin genisligine, ucuzluk ve bolluga isarettir. Bir kimseye kis veya yaz gününde kar sogugunun isabet etmesi fakirliktir. Yaz gününde kar satin aldigini gören kimse kendisini rahata kavusturacak mala kavusmasina yahut güzel söz veya bir dua sebebiyle üzüntü ve kederden müsterih olmasina isarettir. Yagan karin halka zarar vermemesi ve çabuk erimesi geçecek sikinti, üzüntü ve kaygiya isarettir. Ekilmis ve kuru bir yer üzerine yagan kar, yagmur hükmündedir ve o yer halkina gelecek, rahmet, bereket, ucuzluk ve bolluga isarettir. Kar yagdigini fakat kendisini semsiye vs.gibi seylerle koruyup kardan etkilenmedigini gören kimse, islerinde temkinli olmasi ve kendisini korumasi ile korkusuz olarak yasamasina isarettir. Bir sehire mevsimsiz fazla kar yagdigini görmek, o sehire devlet reisi veya Haktan gelecek bir azaba veya içlerinde bir fitnenin çikmasina isarettir. Karin, kitlik seneye isaret edecegini söyleyen tabirciler de vardir. Bir kimsenin üzerine rüyada kar düsmesi, düsmanin ondan nail olacagi bir seye isarettir. Bazen çok kar, çiçek, kizamik, veba ve taun gibi salgin hastaliklara, bazen de harbe, çekirgeye ve çesitli hastaliklara, bazi kere de ucuzluk, bolluk ve zenginlige isarettir. Ekin ekillp ziraat yapilan ve yagmasi faydali bir zamanda karin yagip o araziyi kapladigini görmek, arazinin karla kaplanacagi gibi, nebatat, hububat ile de kaplanmasina çok ucuzluk ve bollugun olmasina isarettir. Yerin kardan faydalanamiyacagi bir zamanda yagmasi, devlet relsinin zulmüne ve vergi toplayan memurlarin çalismasina isarettir. Mevsimli veya mevsimsiz karin yagip bütün binalarin, agaçlarin ve insanlarin üzerini kaplamasi, o yerin halki ve mallari üzerine gelecek zulme ve afete isarettir. Kan mahallinin disinda ev, hücre v.s. gibi yerlerin içerisinde görmek, azaba.beiBya ve hastaliklara isarettir. Bazen de bu rüya, acizlige, y almamaya isarettir.

Kar rüyası iki şekilde yorumlanır. Kışın görülen kar rüyaları iyi sayılır. Bu rüyalar hayatın değişeceğini, iyi günlerin yaklaştığını, sıkıntıların biteceğini haber verir. Bembeyaz kar, huzur ve mutluluk olarak da alınır. Mevsimsiz görülen kar rüyası, ani değişiklikler nedeniyle hayatın alt üst olacağına işarettir.

Rüyada mevsimi dışında kar görmek; hastalığa, üzüntüye, mevsiminde kar yağdığını görmek; bolluk ve bereket içinde yaşayacağınıza işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kar görmek hastalıklardan şifa bulup iyileşmeye, menfaatli şeylere ve rızka tabir edilmektedir. Mevsiminde kar yağdığını görmek üzüntü ve kederden kurtulmak anlamına gelir. Ancak mevsimsiz kar yağması hastalığa ve bazı işlerin ertelenmesine işarettir. Rüyada kar hastalık, geçim ve üzüntü demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi'ye göre Rüyada karla ateşi bir arada görmek muhabbetle sevgiye yorumlanır. Bazen de rüyada kar görmek rızk, mal, yaşam ve ucuz mal anlamına gelmektedir. Yerde biriken fazla kar yönetimden gelecek sıkıntı ve zorluklara delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Yağdığını Görmek

Üzerine kar yağması yolculuğa yahut bir işten zarar görmeye yorulur. Kış mevsiminde yahut soğuk bölgelerde kar yağdığını görmek hayır ve berekettir. Fakat rüyada bahar mevsiminde kar yağması yenilgi anlamına gelir. Genel anlamda kar yağması güzelliktir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Yağdığını Görmek Ne Demek?

Kış mevsiminde kar yağması rüya sahibi için üzüntü ve kederin bitmesine işarettir. İslami tabirlerde kar yağdığını görmek geniş rızk, mutlu hayat, çok fazla mal ve Asker anlamlarına gelmektedir. Rüyada kar yemek sevindirici habere delalettir. Yaz mevsiminde rüyada kar yağdığını görmek ise hastalık demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Yağması

Soğuk yerlerde kar yağması hayır ve berekettir. Sıcak yerlerde kar yağması, kıtlık ve kederdir. Kış mevsiminde kar yağması iyidir. Hayatın değişeceğini belirtir. Güzel günlerin yaklaştığını ve dertlerin biteceğini bildirir. Kapalı yerlere kar yağması acze işarettir.

Derler ki soğuk havalarda karın yağdığını görmek rızıklara ve menfaatli şeylere çıkar. Soğuk algınlığı ve grip gibi kış hastalıklardan iyileşmeye işarettir. Az kar yağması ucuzluk ve bolluktur. Bazen de uzun bir yolculuğa çıkmaya yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Yağışı Görmek

Kar yağışı rüyaları iyi şekilde yorumlanır. Kışın görülen kar yağışı rüyaları iyi sayılır. Bu rüyalar hayatın olumlu yönde değişeceğini haber verir. Bembeyaz kar, huzur ve mutluluk demektir. Mevsimsiz görülen kar yağışı, ani yaşanacak değişimler yüzünden sıkıntıya yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanda Kar Yemek

Yaz mevsiminde kar yemek, bereket ve fayda görmeye yorumlanır. Kış zamanında kar yemek fenadır, Sıkıntıya delalet eder. Genel anlamı helal mal elde edeceğinize yorumlanmaktadır. Geçiminizin güzel olacağına işarettir. Rızıklara ve menfaati şeylere tabir edilmektedir.

Mevsimine bağlı olarak tabir edilir. Rüya sahibi yaz mevsiminde kar yediğini görürse bazı sorunlar yaşayacağına yorulur. Kış mevsimine doğru kar yemekse mutlu bir olaya yorumlanır. Kar yağışında kar yemek bolluk ve ucuzluk demektir. Mevsiminde Kar yemek rüyada, iş hayatındaki iyi gelişmelere tabir edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kar yığını görmek

Normal şekilde biriken kar bolluğa, berekete yorulur. Mevsiminde kar yığını gören, sıkıntı ve kederi varsa kurtulacağına, düşmanı varsa ona üstün geleceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kar üstünde yürümek

Karda ayak izlerini görmek, güzel bir sürprizle karşılaşacağına yorumlanır. Kışın görülürse kişinin dertlerinin geçeceğine işarettir. Yazın görülürse kişinin hayatının ani değişiklikler yüzünden alt üst olacağını gösterir.Rızk ile yorumlanır.Kar üzerinde yürümek, beklemediği bir yerden bir menfaat göreceğine delildir.

Karların yağması ve Yürümek
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evin içinde kar görmek

Evin içine kar yağması, o eve bir bela veya musibetin geleceğine işarettir. Vaktinde ve az olarak yağan kardan başka kar, keder, hastalık ve azap ile yorumlanır. Kış zamanında kar yağması, nimet ve bolluk demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mevsimsiz kar görmek

Mevsimsiz görülen kar, ani yaşanacak değişimler yüzünden hayatın alt üst olacağına yorumlanır. Bir şehre mevsimsiz fazla kar yağması, o şehre devlet reisi veya Haktan gelecek bir azaba işarettir. İçlerinde bir fitnenin çıkmasına yorulur. Karin, kıtlık senesine işaret edeceğini söyleyen tabirciler de vardır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Lapa lapa kar yağdığını görmek

Rüyada her tarafı kaplayacak derecede şiddetli lapa lapa kar yağması, geleceğe yorumlanır. Karın az yağdığı ve yerleri tamamen örtmemesi, o yere gelecek berekete delalettir. Lapa lapa kar yağması hayırlıdır. Bol kazanç anlamına gelir. Mutlu ve sevinci işaret eder. Talihin sizden yana olduğunu ifade der. Rüyada lapa lapa bir karın yağması rüya sahibi için eline geçecek bol paraya işaret eder. Zenginlikle tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yerde kar görmek

Yerde kar, rızklara ve menfaatle şeylere ve soğuk algınlığı, hastalıklardan iyileşmeye işarettir. Bazen ülfet ve muhabbete işarettir. Karin mevsiminde yerde görülmesi, üzüntü ve kederin gitmesine, düşmanını kahredip ona galip gelmesine işarettir.

Yerin kardan faydalanamayacağı bir zamanda yağması, devlet reisinin zulmüne ve vergi toplayan memurların çalışmasına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Üzerine kar yağması

Kişi tutuklu ise tahliye edileceğine, beklemediği bir yerden büyük bir menfaat göreceğine işarettir.Bir kimsenin üzerine rüyada kar düşmesi, düşmanın ondan nail olacağı bir şeye işarettir.
 Yazın kar yağması

Yazın kar yağması, soğuk algınlığına, hastalığa bazen de uzak bir yere çıkılacak bir yolculuğa işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kar fırtınası görmek

Kar fırtınası çiçek, kızamık, veba ve taun gibi salgın hastalıklara, bazen de harbe, çekirgeye ve çeşitli hastalıklara yorulur. bazı kere de ucuzluk, bolluk ve zenginliğe işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dağda kar görmek

Ekin ekilip ziraat yapılan ve yağması faydalı bir zamanda karin yağıp o araziyi kapladığını görmek, arazinin karla kaplanacağı gibi, nebatat, hububat ile de kaplanmasına çok ucuzluk ve bolluğun olmasına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanda Kar Yığını Görmek

Rüyanda görülen fazla kar, yönetici konumundaki birinin maiyetine azap etmesine, onların mallarını almakla cefa edip, onlara kötü söz söylemesine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanda Kar Satmak

Rüyasında kar alıp sattığını gören, hasta ise iyileşeceğine; karda kızakla kaydığını görmek, para kazanmak için bir yolculuğa çıkacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanda Sulu kar

Rüyasında sulu karların yağdığı halde, üzerindeki yağmurluk ve elindeki şemsiyeden dolayı ıslanmadığını görmek, islerinin sağlamlığına ve iyi şekilde idare edildiği için, zararlı olmayacağına delildir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kar yağarken görmek

Karın mevsimsiz yağması, soğuk algınlığı hastalıklara, bazen de yolculuğun ertelenmesine yorulur. Sonbahar yada kış mevsiminde görülmesi ise yolcu ve kiracıların kazanç ve menfaatlerinin mümkün olmalarına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanda Kar tanesi

Kar tanesi, yağdığı yerin halkına menfaat getirirse, ucuzluk ve bolluğa işarettir. Üzerine kar tanesi düştüğünü gören uzak yere yolculuk yapar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanda Az Kar

Bir yere mevsiminde az yağan kar, o yer halkı için rızkın genişliğine, ucuzluk ve bolluğa işarettir. Bir kimseye kış veya yaz gününde kar soğuğunun isabet etmesi fakirliktir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Karın mevsiminde görülmesi, rüya sahibi için üzüntü ve kederin gitmesine, düşmanını kahredip ona galip gelmesine delâlet eder.

Cafer-i Sâdık (r.a.) demiştir ki: Rüyada kar görmek, altı şekilde tâbir olunur:

    Geniş rızık,
    Hayat,
     Çok ve fazla mal,
    Ucuzluk,
    Asker,
    Hastalık (Yaz mevsiminde görüldüğünde).
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zamansız Kar Yağması

Yerin kardan faydalanmayacağı bir zamanda kar yağması, sultanın adaletsizliğine ve vergi toplayan memurların çalışmasına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Şehrin Üstüne Kar Yağması

Bir şehre, bir mahalle mevsiminde az yağan kar, o yer halkı için rızkın genişliğine, ucuzluk ve bolluğa delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çok Kar Yağdığını Görmek

Rüyada kar'ın çok fazla yağdığını görmek, bir yöneticinin maiyetine zulmetmesine, onlara kötü söz söylemesine delalet eder. Çok kar yağması kış hastalıklarına yakalanmaya da işaret eder. Az kar yağması, ucuzluk ve bolluğa işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Üstüne Kar Yağdığını Görmek

Rüyanda kar yağdığını ve fakat kendisini şemsiye ile koruyup kardan müteessir olmamak, işlerde itiyad ve temkinli olmaya ve korkusuz olarak yaşamaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rünyada Gece Kar Yağdığını Görmek

Huzurdur. Çocuklar içinse sevinçtir. Huzurlu bir hayata yorumlanır. Rahata kavuşmak şeklinde de tabir edilmektedir. Normal şekilde biriken kara bolluk ve berekete işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üzerine Kar Yağması

Rüyada üzerine kar yağması, yolculukla tabir edilir. İş hayatında sorunların çözümü noktasında mücadele etmeye tabir olunur. Üstüne kar yağması bazende özlemle yorulur. Ailenizle geçireceğiniz sıcak ve mutlu günlerin habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yazın Kar Yağdığını Görmek

Cabirü'l-Mağribî demiştir ki: Bahar mevsiminde karların yağdığını görmek mağlubiyete delalet eder. Acizliğe, yolculuk ve maaş talebinden gaflete işarettir. Beklenmedik aksiliklerin habercisidir. Yazın kar yağması şansızlığa yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR YEMEK NEDİR?

Kişinin rüyasında yaz mevsiminde kar yediğini görmesi; o kişinin berekete ve faydaya nail olacağına, kişinin rüyasında kış mevsiminde kar yediğini görmesi; o kimsenin sıkıntıya düşeceğine işaretle tabir olunmaktadır. Cafer-i Sadık'ın yorumuna göre: Rüyada kar görülmesi altı şekilde tabir olunur. Bunlar da: Geniş rızık, hayat, çok mal, ucuzluk, asker ve musibet. Bir kimsenin rüyasında yazın kar yağdığını görmesi; o kimsenin bir hastalığa yakalanacağına işaret eder.

Cabir ül Magribiye göre; bahar mevsiminde kar yağdığını görmek yenilgiye delalet eder.

Kirmaniye göre; soğuk yerlerde kar görmek hayır ve bereket, sıcak yerlerde ise, kitlik ve kederdir. Kar yediğini gören yaz mevsiminde ise, bereket ve fayda görür. Kış zamanında rüyada kar yemek fenadır, sıkıntıya delalet eder.

KAR ÜZERİNDE UYUMAK NE DEMEK?

Kar üzerinde uyumak hapse, yürümekse rızık elde etmeye, yaz mevsiminde karcı görmek sevinç ve refaha, kışın karcı görmek üzüntü ve kedere, kapalı yerlere kar yağdığını görmek acze yahut hastalığa delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanızda her tarafı kaplayacak derecede kar yağdığını görmeniz geleceğinizin parlaklığına, rüyanızda karın az yağdığını ve yerleri tamamen tutmadığını görmeniz; o yere bereket geleceğine, kişinin rüyasında üzerine kar yağdığını görmesi; o kimsenin bir suçtan dolayı tutuklanacağına, kişinin rüyasında üzerine yağan karları temizlediğini görmesi; o kimsenin eğer tutuklu ise tahliye edileceğine işaret eder. Mevsiminde yağan karla ıslandığını görmesi o kimsenin beklemediği bir yerden büyük bir menfaat göreceğine, rüyasında kar yağdığı halde üzerindeki yağmurluk ve elindeki şemsiye sebebiyle ıslanmadığını görmesi; o kimsenin işlerinin sağlamlığına ve idaresinin iyi olması dolayısıyla zarar etmeyeceğine delalet eder.

Kişinin rüyasında evinin içine kar yağdığını görmesi; o kimsenin evine bir bela isabet edeceğine, kişinin rüyasında vaktinde az olarak yağan kardan başka kar yağdığını görmesi; o kimsenin bir kedere, hastalık ve azaba maruz kalacağına, kişinin rüyasında kış mevsiminde kar yağdığını görmesi; o kimsenin nimet ve bolluğa kavuşacağına, kişinin rüyasında bahar mevsiminde kar yağdığını görmesi; o kimsenin bir yenilgiye maruz kalacağına böyle bir rüyanın görülmesi işaret şeklinde yorumlanır. Kirmani' nin yorumuna göre: Rüyada soğuk yerlerde kar görülmesi; hayır ve berekete, sıcak yerlerde kar görülmesi; kıtlık ve kedere yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK

Rüyada kar görülmesi rızıkla tabir olunur. Bir kimsenin rüyasında karın üzerinde yürüdüğünü görmesi; o kimsenin hiç beklemediği bir yerden bir menfaat göreceğine, bir kimsenin rüyasında kar alıp sattığını görmesi; eğer hasta ise o kimsenin şifa bulacağına işaretle tabir olunur. Bir kimsenin rüyasında kar içinde yuvarlandığını görmesi; o kişinin rızık bolluğuna ereceğine, kişinin rüyasında kar içinde kızakla kaydığını görmesi; o kimsenin para kazanmak maksadıyla bir yolculuğa çıkacağına, kişinin rüyasında karda üşüdüğünden ötürü ısınmak için ateş yaktığını görmesi; o kimsenin sevdiği bir kişi ile evleneceğine delalet eder. Kederli ve sıkıntılı bir kimsenin rüyasında ve mevsiminde kar görmesi; o kimsenin keder ve sıkıntılarından kurtulacağına, eğer bir düşmanı varsa ona üstün geleceğine, kişinin rüyasında mevsimsiz olarak kar görmesi; o kimsenin bir hastalığa yakalanacağına veya uzak bir yolculuğa çıkacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kar görmek, hastalıklardan iyileşmeye, menfaatli şeylere, rızka; mevsiminde yağan kar üzüntü ve kederden kurtulmaya; mevsimsiz yağması hastalığa, bazı işlerin ertelenmesine delalet eder.

Bkz: Kar Yemek, Kar Küremek

Rüyada kar ile ateşi bir arada görmek, muhabbet ve sevgiye; yerde biriken fazla kar, yönetimden gelecek sıkıntı ve zorluklara işarettir.

Rüyada normal şekilde biriken kar görmek, bolluk ve berekete; üzerine kar yağması yolculuğa yahut bir işten zarar görmeye; kar üzerinde uyumak hapse; yürümek rızık elde etmeye işarettir.

Rüyada yaz mevsiminde kar görmek, sevinç ve feraha; kışın görmek üzüntü ve kedere yorumlanır. Kapalı yerlere kar yağdığını görmek, acze yahut hastalığa delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
YAZ GÜNÜ KAR YAĞDIĞINI GÖRMEK
Mevsimsiz görülen bu rüya beklenmedik aksiliklerin kişinin ruhsal dengesini bozacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına yorumlanır. Sorunlar hakkında kimseyle konuşmayan, ailesini üzmemek için her türlü derdini içine atan rüya sahibinin şanssızlıklar yaşayacağına da alamet eder. Birine aşık olup hayatını ona göre düzenleyen kişinin yaşayacağı ayrılıktan sonra duyacağı pişmanlığa, geç kalınan fırsatlara da delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DAĞLARA KAR YAĞDIĞINI GÖRMEK
Uzun bir yola çıkmaya hazırlanılan bir süreçte alınacak kötü bir haberle bu yolculuğu ertelemek zorunda kalmaya işarettir. Gelecek için planlanan hedeflerin değişeceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kar görmek

Genel anlamda iyiye yorumlanır. hastalıklardan kurtulacağınıza ve sevinçli haber alacağınıza delalet eder.
Kış mevsiminde görülen rüyalar; Bu rüyalar güzel rüyalardır. Dertlerin biteceğine hayatın değişeceğinin habercisidir.
Pencereden yağan karı izlemek; Sorunların ve üzüntünün çok kısa sürede son bulacağına ancak bir tehlike atlatılacağına işaret eder.
Karda ayak izlerini görmek; Güzel bir sürprizle karşılaşacağına yorumlanır.

Bembeyaz kar görmek; Huzur ve mutluluk demektir.

Mevsimsiz görülen kar, ani yaşanacak değişimler yüzünden hayatın alt üst olacağına yorumlanır.

Kışın görülürse kişinin dertlerinin geçeceğine işaret eder. Yazın görülürse kişinin hayatının ani değişiklikler yüzünden alt üst olacağını gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR YEMEK
Rüyada kar yediğini görmek, mevsimine bağlı olarak iki şekilde tabir edilir. Rüyada yaz mevsiminde kar yeniliyorsa, iş hayatında çok iyi işler ve projeler yapılacağına ve bu sayede çok iyi yerlere gelineceğine ve aile hayatında çok güzel haberler alınacağına işaret edilir. Eğer kış mevsiminde kar yendiği görülürse, iş hayatında ve aile hayatında çok kötü zamanların yaşanacağına ve eğer dikkat edilmez ve önlemi alınmaz ise çok büyük zararlara uğranacağına alamet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR YAĞIŞINI İZLEMEK
Rüyada kar yağışını izlemek, rüya sahibinin, yaşadığı tüm sıkıntılardan en iyi ve hızlı şekilde kurtulacağına ancak bu durumun yakın bir zamanda yaşanacak büyük bir hastalığın atlatılmasının ardından olacağına delalet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR YAĞDIĞINI GÖRMEK
Rüyada kar yağdığını görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında, doğru ve kazançlı atılımlar yapması ile çok iyi ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve uzun bir zamandan beri muzdarip olunan ve çok büyük ağrılar çekilen bir hastalık varsa tamamen düzeleceğine delalet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÜZERİNE KAR YAĞDIĞINI GÖRMEK
Rüyada kar yağdığını görmek, mevsimine bağlı olarak iki şekilde tabir edilir. Rüyada yaz mevsiminde kar yeniliyorsa, iş hayatında çok iyi işler ve projeler yapılacağına ve bu sayede çok iyi yerlere gelineceğine ve aile hayatında çok güzel haberler alınacağına işaret edilir. Eğer kış mevsiminde kar yendiği görülürse, iş hayatında ve aile hayatında çok kötü zamanların yaşanacağına ve eğer dikkat edilmez ve önlemi alınmaz ise çok büyük zararlara uğranacağına alamet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Farklı bir rüya yorumcusuna göre;
Rüyada kar görmek, talihsizliğinizin sizden uzaklaş¬maya başladığına işarettir. Mevsiminde kar yağdığını görmek, ni¬met ve bolluğa kavuşacağınıza, bahar mevsiminde kar yağdığını görmek, işlerinizde, hayat mücadelenizde zahmet olacağına, yaz günlerinde şiddetli kar fırtınası ve benzerini görmek, rüyanın gö¬rüldüğü memlekette büyük ve şiddet bir olay olacağına işaret  eder. Rüyada kar görmek, talihsizliğinizin düzeleceğine, yani talihsizlikten kurtulacağınıza işaretle yorumlanır. Rüyada kar yediğini görmek, eğer mevsim kar mevsimi ise, rızkınızın bol artacağına işaretle tabir edilmiştir. Görülen kar mevsiminde değil ise, keder ve üzüntüye delalet eder. Bazı yorumcular, rüya da görülen kar, eğer mevsiminde ise, rızka işaretle yorumlamışlardır. Mevsimi dışında görülen kar pek iyi sayılmaz. Kışın yağmaya alışılmış bir karın yağdığını görmek, nimettir, rızıktır demişlerdir. Kişinin rüya da bir karın üzerinde yürüdüğünü görmesi, beklemediği bir yerden bir nimet ve menfaat göreceğine (elde edeceğine) işarettir demişlerdir. Rüyasında mevsiminde kar alıp sattığını görmek, iyiliğe, eğer hasta ise, iyileşeceğine, şifa bulacağına işarettir denilmiştir. Karın üzerinde yuvarlandığını görmek zenginliğe, rızık bolluğuna işaret eder denilmiştir. Rüyasında kızakla kar üzerinde kaydığını gören kişi, para kazanmak için bir yolculuğa (seyahate) çıkar ve çıkacağına işaret eder denilmiştir. Kişinin rüya da karda üşüyüp ateş yaktığını ve ısındığını görmesi, sevdiği biriyle evleneceğine işaret eder. Mevsiminde görülen kar, sıkıntılardan kurtuluşa, düşmanları ve rakipleri varsa, onlara galip geleceğine işarettir. Mevsimi dışında kar görmek, hastalığa, soğuk algınlığına bazılarına göre ise, uzak bir yolculuğa çıkmaya işaret eder şeklinde yorumlamışlardır. Mağribi'nin yorumu: Kişinin rüya da bahar mevsiminde kar görmesi, iyi değildir. Rüya sahibinin mağlubiyetine, yenilgiye uğramasına işarettir demiştir. Cafer-i Sadık (r.a.)'ın yorumu: Kişinin rüya da kar görmesi, şu cihetlere işaretle yorumlanır: Bol rızka işaretle, İyi bir yaşam ile, Büyük bir servete işaretle, Ucuzluk, bolluk ve askere işaretle. Kişinin rüyasında yaz mevsiminde kar yağdığını görmesi, iyi değildir. Hastalığa işarettir demiştir, Cafer- i Sadık (r.a.) hazretleri. İmam-ı Nablusi'nin yorumu: Kişinin rüya da ister mevsiminde olsun, ister mevsimin dışında olsun çok kar yağmış olduğunu, öyle ki, binaların üzerleri, ağaçlar, dağların üzerlerini karın kaplamış olduğunu görmeyi, iyi saymamıştır. O bölge halkına gelecek bela ve musibete gelecek zulüm ve afete işarettir demiştir. Rüya da kar bulunmaması gereken yerlerde (ev, oda ve benzeri yerlerde) ve bu yerlerin içerisinde kar görmek, iyi değildir. Belaya, musibet ve azaplara, hastalıklara işaret eder demiştir. Bazıları da bu rüyayı, acizliğe, yolculuk ve gaflete yorumlamışlardır. Rüyasında kar yağdığını fakat, üzerinde yağmurluk ve şemsiye gibi kendisini koruyan bir şeyi olduğunu ve ıslanmadığını görmek, iyidir. Rüya sahibinin, işlerini iyi idare eden, iyi yöneten bir kişi olduğuna korkusuz olarak yaşayacağına ve hiçbir zarar görmeyeceğine işaret eder. Kişinin rüyada kar görmesi, rızıklara ve menfaatli şeylere ve grip gibi hastalıklardan iyileşmeye işaret eder. Karın mevsiminde görülmesi, rüya sahibi 'Çin üzüntü ve kederin gitmesine, düşmanını yenmesine işaret eder. Karın mevsimsiz yağması, soğuk algınlığına. hastalıklara; bazen de yolculuğun veya bazı işlerin ertelenmesine işarettir. Bir şehre mevsimsiz fazla kar yağdığını görmek, o şehre devlet reisi veya Hakk'tan gelecek bir azaba veya içlerinde bir fitnenin çıkmasına işaret eder. Rüyada yaz gününde, yüküyle kar satın aldığını görmek, kendisini rahata kavuşturacak mala kavuşmasına yahut güzel söz veya duâ sebebiyle üzüntü ve kederden kurtulmasına işaret eder. Rüyada karın çok yağdığını ve çok fazla olduğunu görmek, devlet reisinin maiyetine zulmetmesine, onlara kötü söz söylemesine işaret eder. Bazen rüyada çok kar yağdığını görmek, çiçek, kızamık, veba, taun, verem gibi salgın hastalıklara işarettir. Bazen de kar yağdığını görmek, harbe, çekirgeye ve hayvanlara gelecek çeşitli hastalıklara; bazı kere de ucuzluk, bolluk ve zenginliğe işaret eder. Karın süpürülmez derecede çok olması, o şehir halkı için gelecek azaba ve düşmanın hücumundan dolayı üzüntü ve kedere işarettir. Az kar yağdığını görmek, ucuzluk ve bolluğa işarettir. Bir şehre, bir mahalle, mevsiminde az yağan kar, o yer halkı için rızkın genişliğine, ucuzluk ve bolluğa işaret eder. Yağan karın halka zarar vermemesi ve çabucak erimesi, geçecek üzüntü, kaygı ve sıkıntıya işarettir. Rüyada ekilmiş ve kuru yer üzerine kar yağdığını görmek, yağmur hükmündedir ve o yer halkına gelecek, rahmet, bereket, nîmet, ucuzluk ve bolluğa işaret eder. Yerin kardan faydalanmayacağı bir zamanda rüyada kar yağdığını görmek, devlet reisinin zulmüne, adaletsizliğine ve vergi toplayan memurların çalışmasına işarettir. Rüyada bahar mevsiminde kar yağdığını görmek mağlubiyete işaret eder. Rüyada mevsimli veya mevsimsiz kar'ın yağıp, bütün binaları, ağaçlar ve dağları kapladığını görmek, o yerin halkı ve malları üzerine gelecek zulme ve âfete işaret eder. Yine karı rüyada, mahallinin dışında, ev, hücre, oda vs. gibi yerlerin içerisinde görmek, azaba, belâya ve hastalıklara işârettir; bazı kere de bu rüya, âcizliğe, yolculuk ve maaş talebinden gaflete işaret eder. Rüyada üzerine kar yağdığını görmek, uzun biryolculuğa işaret eder. Rüyada kar'ın üzerinde uyuduğunu görmek, hapse gireceğine işarettir. Rüyada kış veya yaz gününde kar soğuğunun kendisine isabet ettiğini görmek, fakirlik ile tabir olunur. Rüyada kar ile ateşi bir arada görmek, ülfet, muhabbet ve sevgiye işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lapa Lapa Kar Yağışı
Rüyada lapa lapa kar yağışı görmek iyiye işarettir. Gelecekte yaşamayı ve elde etmeyi düşündüğünüz ne varsa olumlu sonuçlanacağı anlamına gelir. Karın havadan kalın şekilde yağması berekete delalettir. Hayırlı haberlerin çok hızlı ulaşacağını anlatmaktadır.

 Elde edilmesi planlana kazançların artacağını anlatmaktadır. Rüyada lapa lapa kar ne demek? Mutluluk ve Sevinç demektir. Zenginlik ve bol paranın kaynağının çok yakınınızda olduğunu anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Görmek Nedir?

 Rüyada kar görmek sağlık açısından olumsuzlukların kısa sürede şifa bularak iyiliğe yöneleceğini gösterir. İş ortamında kişinin kendi şahsiyeti açısından elde edeceği menfaatlere ve kazanımlarını göstermektedir. Birçok üzüntü ve sıkıntılardan kısa sürede kurtulmanın habercisidir. Beyaz rengin genellikle iyiliği işaret ettiği yorumlanmaktadır. Kar beyaz rengin doğallığını yansıttığı için tertemiz duyguların uyanışı demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dağda Karda Kalmak

 Rüyada dağda karda kalmak önünüze çıkan zorlukları aşmakta sıkıntı çekmeyeceğiniz anlamına gelmektedir. İş ortamında karşınıza çıkan sıkıntıları kolaylıkla aşacağınızı gösterir. Kazançlarınız da karşınıza çıkmasını beklediğiniz engellerin kendiliğinden yok olacağını anlatır.

 Bolluk ve bereketin toplu halde geleceğini anlatmaktadır. Maaşlı çalışanların toplu ödeme alınacağı anlamına gelmektedir. Aileler topluca sevinç yaşayacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sulu Kar Görmek

 Rüyada sulu kar görmek rahmetin ve bereketin çok yakında kapıyı çalacağı anlamına gelmektedir. Sulu kar yağarken ıslanmadığınızı görmek işleri çok iyi idare ettiğini gösterir. Yöneticilerin alt kademesine çalışanların yönetime karşı başarılı olduğunu anlatmaktadır.

 Rüyada sulu kar görmek elde edilen malların daha fazla artacağı anlamına gelmektedir. Kazanımların helal olduğunun ve bereketinin artacağının habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gece Kar Yağması
Rüyada gece kar yağması iyiliğin habercisidir. Karanlık günlerin aydınlığa çıkacağını anlatmaktadır. Sıkıntılardan kurtularak refaha ulaşmanın habercisidir. Özellikle rüyada gece karanlığında kar yağdığını görmek her ortamda yalanan zorlukların yok olacağı anlamına gelmektedir.

 Rüyada gece kar yağması büyükler için huzur, çocuklar için ise sevinç habercisidir. İstedikleri bir şeye kavuşacaklarını anlatır. Rüyasında gece üstüne kar yağdığını gören kişinin iş ortamında sevmediği kişiden yakın zamanda kurtulacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kışın Kar Görmek
Rüyada kışın kar görülmesi tam anlamı ile üzüntü ve kederlerin hayatınızdan çıkıp gitmesi yönünde iyiliği işaret etmektedir. Düşmanı olan kişilerin onu mağlup ederek amacına ulaşmasıdır. Rüyada kışın kar görmek; geniş anlamda rızk sahibi olunacağını anlatır. Hayatın olumlu değişimlerine işaret eder. Mal artışına ve helal kazancın çoğalacağı anlamına gelir. Sıkıntılı dönemlerin biterek ucuzluğun oluşacağı anlamına gelmektedir.

 Rüyada kışın görülen kar askerlik anlamında da beklenen haberin geleceğine işaret etmektedir. Gelen haberlerin olumlu olması, elde edilenlerin helal olması rüyada görülen karın iyi yönde belirtileri olduğunu göstermektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uyurken Üzerine Kar Yağması

 Rüyada uyurken üzerine kar yağması kısa süre içinde yolculuk haber geleceği anlamına gelir. Çalışma ortamında ortaya çıkacak sıkıntıların mücadele ederek yok edileceği anlamına gelmektedir. Uykuda üzerine kar yağdığını görmek özlemlerin çoğalacağını anlatmaktadır. Sevdiklerinizin biraz daha uzakta kalacağını ve onlarla etrafınızdaki sevgi bağının artacağını anlatmaktadır.

 Rüyada üzerine kar yağması aile ortamında mutluluğu artacağını sevinçli haberlerin topluca geleceğini işaret etmektedir. Üzerine kar yağmış kişinin yaz ayında olması iş ortamında sıkıntı yalayacağı anlamına gelir. Kış ayında üzerine kar yağdığını görmek bereketli bir zaman dilimini içime gerdiğini anlatmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Temizlemek
Rüyada kar temizlemek bulunulan bölgeye bereket ve bolluk geleceği anlamına gelmektedir. Genellikle temizlenen karın arkasından yağmur geleceği yorumlanarak rahmet oluşacağına işaret ettiği anlaşılmalıdır. Yakın zamanda sıkıntıların topluca hayatınızdan yok olacağı anlamına gelmektedir.

 Rüyada kar küremek çekilen zorlukların tamamen yok olacağı anlamına gelir. Öğrencilerin rüyasında kar temizlemesi zayıf derslerinden kısa sürede başarılı şekilde kurtulacağını anlatmaktadır. Çalışarak başarılmayacak hiçbir şeyin olmadığını anlatmaktadır.

 Rüyada kar temizlemek yanınızda ve yakınınızdaki istenmeyen kişilerin hayatınızdan tamamen çıkıp gideceğini anlatmaktadır. İyi ve güzel gönüllü insanlarla karşılaşacağınız anlamına gelmektedir. Sevinçli günlerinizin çok yakında olduğunu anlatır. Sıkıntılarda kurtularak refaha kavuşmanın müjdecisidir.

 Rüyada yazın kar temizlemek ilk bakışta zamansız sevinç gibi görünse de zamansız ortaya çıkan sıkıntıların yok olacağı anlamına gelmektedir. Hayatınızla bunu karşılaştırdığınızda ummadığını zamanda gelen sıkıntıların hiç ummadığınız anda yok olduğunu göreceksiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Yağışını Görmek
Rüyada ekilmiş ve kuru yer üzerine kar yağışını görmek, yağmur hükmündedir. O yörede yaşayan halka gelecek, rahmet, berekettir. Nimet, ucuzluk ve bolluğa delalet eder.
Rüyada Sonbaharda Kar Görmek
Sermayeden mal yemeye işaret eder. Kısa bir durgunluğun ardından bolluk ve bereketli günleri ifade etmektedir. Mesut olacağınız günlerin yakın olduğunu işaret etmektedir.

RÜYADA KAR YAĞMASI - RÜYADA KAR YAĞDIĞINI GÖRMEK
Rüyada kar yağması ne anlama gelir? Kar, geçmiş kar deneyimleri algımızla eş anlamlıdır. Bu rüya sadece geçmişin bir anısı olabilir. Her bir kar tanesi benzersizdir ve kar tanesine bakarsanız karmaşık desenler görürsünüz. Aslında kar taneleri görünümlerinin yanı sıra anlam olarak da çok güzeller.
Bazen bir rüyada kar görmek, yaşlanmanın bir işaretidir, bu rüyada kar görmek ile ilgili eski rüya kitaplarındaki "genel" anlamdır. Bir erkek için bu, iktidarsızsa korkusuna işaret edebilir. Kar erirse, bu kalbin yumuşamasına işaret eder. Kar soğuk bir kişiliği, hatta soğukluğu ve yalnızlığı temsil edebilir. Kar savaşı olumlu bir rüya. Ancak, karda batırmak, eskiden sevdiğiniz birine olan duygularınızın serinlediği anlamına gelebilir. Rüyada kar gören kişinin, kişisel ilişkilerinde bir değişiklik olduğunu önceden anlaması mümkündür. Derin karda yürümek zor zamanlar, yakında gereksiz yere birileri için endişeleneceğiniz anlamına gelir.

RÜYADA KAR GÖRMEK VE DERİN KAR ÜZERİNDE YÜRÜMEK
Ayakların yüksek kar sürüklenmeleri, rüyalarda daha derin bir macerayı gösterebilir. Ruhsal olarak, rüyada derin bir kar görmek (çok fazla kar yağması) ruhunuzun yenilenmeye ihtiyaç duyduğunu gösterir. Hayatta karşılaşacağınız zorlukların doğasında var. Tıpkı karın nefes kesici güzelliği gibi. Bir rüyada çığ görmek, tamamen bir göreve atılacağınızı gösterir. Karda gömülmek, hayatta bazı harika hediyeler gerçekleştirmenizi gerektiren bir durumu gösterir.
Rüyada kendinizi karda yürürken görmek, eşiniz veya çocuklarınız için hissettiğiniz derin bir sevgi ve sevginiz olduğunun bir işaretidir. Bu, size hayattaki sevginin her şeyi geçersiz kıldığı gerçeğine odaklanmaya çalışan bir rüyadır. Şimdi, sizi seven birisine sahip olduğunuz ve onları geri sevdiğiniz için minnettar olmalısınız; bu harika bir rüya. Karda yürümek ve iğrenç kardan adam tarafından kovalanmak yaşamdaki sorunları gösterir, ancak her şeyin üstesinden gelebilirsiniz!

RÜYADA KARDA ÇIPLAK AYAKLA YÜRÜMEK NE ANLAMA GELİR?
Karda çıplak ayakla yürüdüğünüz bir rüya endişe verici bir zamanın işaretidir - ki bu gerçekleşmek üzere. Bir rüyada yalınayak olmak oldukça önemli bir ruhsal deneyimdir. Harcama kalıplarınızı gözden geçirmeniz gerektiğini önerebilir. Geçmişte çok çalıştığınız için kendinizi ödüllendirmeyi hak ettiğiniz ve bu yüzden cömertçe harcadığınız fikrinden de olabilirsiniz.
Bir rüyada karlı yolları görmek ne anlama geliyor? Kendinizi karlı yollarda sürerken gördüğünüz rüya, çevrenizin farkında olduğunuz anlamına gelir ve hayattaki yolculuğunuzdaki sorunların üstesinden geleceğiniz anlamına gelir. Bir rüyada yolda kar yağdığını görebiliyorsanız, başarılı olacağınız anlamına gelir, ancak duygusal bir etkisi yoktur. Uyanıklığınız, hayatınızdaki tüm olaylardan kendinize güvenmenizi ve rahatlamanızı sağlamak için bir rehber görevi görecektir.
RÜYADA KAR YEMEK - RÜYADA KAR YEDİĞİNİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİYOR?
Rüyanızda kendinizi kar yediğinizi görürseniz, başkalarının sahip olduğu fikirlere, fikirlere, inançlara ve ideolojilere açık ve açık fikirli olduğunuzu gösterir. Eğitiminiz veya yetiştirilmeniz, başkalarına bağımlı olduğunuz ve onlara da yardım etmeniz gerektiğinin farkında olmanızın nedeni olabilir. Çeşitlilikteki birlik kavramını anladığınızı simgeleyen bir rüyadır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

395 Aktif
0 Üye ve 395 misafir
Bugün : 16758
Dün : 23857
Toplam : 48075081
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...