Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
712 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Erkek sırtlan, işleri ters giden, zalim ve hileci bir düşmana, kişi sırtlan edepsiz ve sihir yapan kocakarıya delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

29 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Sırtlan Görmek

Rüyada sırtlan görmek, iyi ve güzel huyları olmayan, kendisine güvenen, inanan, iyilik eden ve ekmeğinden yedirmiş olan kişilere hiç gözünü kırpmadan hançer saplayabilecek kadar gözü ve vicdanı kara olan bir kişiye delalet eder. Her işini oyun ve kurnazlıkla yürütmeye çalışan, mazlum, çaresiz ve düşkün gibi görünerek, insanların duygularını sömürüp, iyi niyetini su istimal ederek kendisi için çıkar elde etme çabasında olan bir kişi ile açıklanır.
Rüyada Dişi Sırtlan Görmek

Rüyada diş sırtlan görmek, kadının kötüsüne, erkeğini rezil edenine, şirretlik yaparak hakkı olmayandan da nasiplenmeye çalışana, hurafe ile işini yürütüp, başkalarını kendine çekmeye ve onların sırtından geçinmeye uğraşana delalet eder.
Rüyada Sırtlan Eti Yemek

Rüyasında sırtlan eti yediğini gören kişi, kendisini ve başarılarını çekemeyen, kem gözlü, haris ve fesat bir kişi tarafından tuzağa düşürülecek, kötü ve çirkin bir olayın içine çekilmeye çalışılacak ya da alnına leke sürülecek bir iftiraya uğrayacak demektir.
Rüyada Sırtlan Öldürmek

Rüyada sırtlan öldürmek, belalı kişilerden, onların şerrinden, yalanından, düzeninden, art niyetinden ve nazarından korunmaya ve kötü kişileri çok arkada bırakıp, kendini onlardan sakınmaya işaret eder.
Rüyada Sırtlan Saldırısına Uğramak

Rüyada sırtlan saldırısına uğramak, rüyayı gören kişinin rakipleri ya da düşmanları karşısında güçsüz ve çaresiz durumlara düşeceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına ve bu nedenle onlara yenik düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına yorulur.
Rüyada Sırtlan Sürüsü Görmek

Rüyasında sırtlan sürü gören kişinin, kendisinden haz etmeyen ve kişiye zarar vermek için en zayıf anının bekleyen kimselerin olduğu anlamına gelir. Rüya sahibini alt etmek için en küçük açığını ya da en kötü anını kollamanın peşinde olan bazı kötü kimselerin olduğuna tabir edilir.

Erkek sırtlan, işleri ters giden, zalim ve hileci bir düşmana, kişi sırtlan edepsiz ve sihir yapan kocakarıya delalet eder.

Rüyada görülen sırtlan, zulümkar ve hileli bir düşmandır. Dişi sırtlan.edepsiz ve sihir yapan bir koca kandır. Rüyada dişi sırtlan eti yediğini gören kimseye sihir yapılır, ve kendisi bu durumu bilmez.Ancak yapılan bu sihrin çözülmesi ümit edilir.

Rüyada görülen sırtlan —işleri aksi çıkan — zulümkar ve hileli bir düşmandır. Dişi sırtlan, edepsiz ve sihir yapan bir koca karıdır. Rüyada dişi sırtlan eti yediğini gören kimseye sihir yapılır, ve kendisi bu durumu bilmez. Ancak yapüan bu sihrin çözülmesi ümid edilir.Dişi sırtlana binen kimse, bir kadınla evlenir. Ancak dişi sırtlan sihir yapan bir kadına, soyu sopu bilinmeyen bir adamın hanımına, yiğit ve hilekar insanlara delalet eder.Rüyada erkek bir sırtlana bindiğini gören kimse, saltanata erişir. Erkek sırtlan görmek, sırları meydana çıkarmaya fuzuli şeylere girmeye delalet eder. Dişi sırtlan görmek de, böylece tabir edilir.Bazan da erkek sırtlan, erkeklik ve dişiliği bilinmeyen kimselere delalet eder. Eğer dişi sırtlan, kadına veya cariyeye delalet ederse, o kadın veya cariyenin görünüşü çirkindir. Dişi sırtlan da, kötü, çirkin ve gaddar bir kadındır. Bundan dolayı bir kimse rüyada dişi bir sırtlana bindiğini görse, kötü, çirkin ve gaddar bir kadına delalet eder.Rüyada dişi bir sırtlana ok attığını gören kimse böyle bir kadınla mektuplaşır. Dişi sırtlana taş veya kurşun attığını gören kimse de yine böyle bir kadına iftira eder. Dişi sırtlana kılıçla vurduğunu gören kimse, yine öyle bir kadının aleyhinde söz söyler.Bir kimse rüyada dişi sırtlanın südünü içse, bir kadın kendisine zulüm ve hiyanet eder.Dişi sırtlana vurduğunu gören kimse, bir kadınla cinsî münasebette bulunur, veya bir kadınla ilişki kurar.Bir kimse rüyada erkek sırtlanın derisine, veya kemiğine ya da tüylerine dokunduğunu görse, erkekliği ve dişiliği bilinmeyen bilisinin malından eline mal geçer. Rüyada görülen erkek sırtlanın tabiri de, perişan, mahrum ve mağlup olması beklenen bir adamdır.

Rüyasında bir sırtlana bindiğini gören, çirkin ve pis bir kadınla evlenir. Bir sırtlana değnekle vurduğunu gören, karısının akrabalarıyla tartışır. Sırtlana kılıçla vurduğunu gören, karısına karşı çok konuşur. Dişi bir sırtlana taş ile vuran, çirkin ve pis bir kadına küfreder veya onunla zina yapmakla suçlanır. Sırtlan eti yiyene çirkin ve ahlaksız bir kadın büyü yapar. Sırtlan sütü içen, böyle bir kadının hakaretine, hilesine ve zulmüne maruz kalır. Sırtlana mızrakla vuran, çirkin bir kadınla sohbet eder.Cafer-i Sadık (R.A.) bu rüyayı şunlarla tabir ediyor: Çirkin ve ahlaksız zevce, sihir, hile ve zulüm.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kötü huylu bir kadınla karşılaşılacağına işarettir. Kendini sırtlanla beraber görmek böyle bir kadınla evleneceğinize, ama bu evliliğin kısa süreceğine yorumlanır. Rüyada bir sirtlana bindigini gören, çirkin bir kadinla evlenir. Bir sirtlana degnekle vurdugunu gören, karisinin akrabasi olan biriyle aralarinda tartisma çikar. Bir sirtlani mizrakla öldürdügünü gören, çirkin bir kadinla cinsi münasebette bulunur. Sirtlani tasla vurdugunu gören, çirkin bir kadina hakaret eder veya öyle bir kadinla zina suçundan mahkemelik olur. Sirtlan eti yedigini gören, çirkin ve ahlaksiz bir kadin tarafindan büyüye ugrar. Sirtlan sütü içtigini gören, öyle bir kadindan hileye ve düsmanliga maruz kalir. Cafer i Sadik (RA) diyor ki; Rüyada sirtlan görmek üç sekilde tabir olunur; Çirkin ve ahlaksiz es, büyü, hile. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen sirtlan, zulümkar ve hileli bir düsmandir. Disi sirtlan, edepsiz ve sihir yapan bir koca kandir. Rüyada disi sirtlan eti yedigini gören kimseye sihir yapilir, ve kendisi bu durumu bilmez. Ancak yapilan bu sihrin çözülmesi ümit edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sırtlan Görmek

Rüyada sırtlan görmek, rüya sahibinin hayatında daima kötülük göreceğine işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında sırtlan görmesi, kişinin iyi niyetinin su istimal edileceğine delalet eder.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
zalim acımasız biridir
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dişi Sırtlan Görmek

Rüya sahibinin rüyasında dişi sırtlan görmesi, kişinin başına büyük bir bela alacağına tabir edilir. Kişinin rüyasında dişi sırtlan görmesi, rüya sahibinin başkalarını kendine çekeceğine ve onların sırtından geçineceğine rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sırtlan Eti Yediğini Görmek

Kişinin rüyasında sırtlan eti yediğini görmesi, rüya sahibinin hayatı boyunca başarısız olacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında sırtlan eti yediğini görmesi, kişinin büyük bir tuzağa düşeceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sırtlan Öldürdüğünü Görmek

Rüyada sırtlan öldürdüğünü görmek, rüya sahibinin çevresindeki belalı kişilerden uzak duracağına ve onların şerrinden korunacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin rüyasında sırtlan öldürdüğünü görmesi, kişinin aile hayatında daima mutlu olacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sırtlan Sürüsü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sırtlan sürüsü görmesi, kişinin kendisinden haz etmeyen ve kişiye zarar vermek isteyen kimselerin olduğuna yorulur. Kişinin rüyasında sırtlan sürüsü görmesi, rüya sahibinin hayatını alt üst olacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sırtlan görmek, rüya sahibinin hayatında daima kötülük göreceği demektir. Rüya sahibinin rüyasında sırtlan görmesi, kişinin kendisine zarar vereceği anlamına da gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sırtlan Saldırısına Uğradığını Görmek

Kişinin rüyasında sırtlan saldırısına uğradığını görmesi, rüya sahibinin güçsüz ve çaresiz durumlara düşeceğine alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında sırtlan saldırısına uğradığını görmesi, kişinin kendisini savunmakta zorlanacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Sırtlan Görmek

Rüyada erkek sırtlan görmek, rüya sahibinin işlerinin daima ters gideceğine, zalim bir düşmanının olduğuna yorumlanır. Rüya sahibinin rüyasında erkek sırtlan görmesi, kişinin aile hayatında sevilen ve sayılan biri olacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sırtlana Bindiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sırtlana bindiğini görmesi, kişinin kötü bir kadınla evleneceğine rivayet eder. Kişinin rüyasında sırtlana bindiğini görmesi, rüya sahibinin hayatında daima kötülük olacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sırtlan görmek, pek iyiye yorulmaz. (Bu rüyayı gören kimse dikkatli hareket etmelidir.) Sırtlan, zalim ve hain düşman, hileci-münafık düşmanla tabir edilir. Dişi sırtlan, yaramaz kadın, sihir, hile ve tuzak gibi sevilmeyen şeylerle tabir edilir. Sırtlanı öldürmek, hanımın akrabalarıyla kavga ve dargınlık olacağına işarettir. Sözün kısası böyle rüya hayırla yorumlanmaz.Rüyasında sırtlanın üzerine bindiğini gören kimse, kötü huylu, yaramaz hareketli bir kadınla evleneceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sırtlan Görmek
Rüyada sırtlan görmek, iyi ve güzel huyları olmayan, kendisine güvenen, inanan, iyilik eden ve ekmeğinden yedirmiş olan kişilere hiç gözünü kırpmadan hançer saplayabilecek kadar gözü ve vicdanı kara olan bir kişiye delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Her işini oyun ve kurnazlıkla yürütmeye çalışan, mazlum, çaresiz ve düşkün gibi görünerek, insanların duygularını sömürüp, iyi niyetini su istimal ederek kendisi için çıkar elde etme çabasında olan bir kişi ile açıklanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dişi Sırtlan Görmek
Rüyada diş sırtlan görmek, kadının kötüsüne, erkeğini rezil edenine, şirretlik yaparak hakkı olmayandan da nasiplenmeye çalışana, hurafe ile işini yürütüp, başkalarını kendine çekmeye ve onların sırtından geçinmeye uğraşana delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sırtlan Eti Yemek
Rüyasında sırtlan eti yediğini gören kişi, kendisini ve başarılarını çekemeyen, kem gözlü, haris ve fesat bir kişi tarafından tuzağa düşürülecek, kötü ve çirkin bir olayın içine çekilmeye çalışılacak ya da alnına leke sürülecek bir iftiraya uğrayacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sırtlan Öldürmek
Rüyada sırtlan öldürmek, belalı kişilerden, onların şerrinden, yalanından, düzeninden, art niyetinden ve nazarından korunmaya ve kötü kişileri çok arkada bırakıp, kendini onlardan sakınmaya işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sırtlan Saldırısına Uğramak
Rüyada sırtlan saldırısına uğramak, rüyayı gören kişinin rakipleri ya da düşmanları karşısında güçsüz ve çaresiz durumlara düşeceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına ve bu nedenle onlara yenik düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sırtlan Sürüsü Görmek
Rüyasında sırtlan sürü gören kişinin, kendisinden haz etmeyen ve kişiye zarar vermek için en zayıf anının bekleyen kimselerin olduğu anlamına gelir. Rüya sahibini alt etmek için en küçük açığını ya da en kötü anını kollamanın peşinde olan bazı kötü kimselerin olduğuna tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sırtlan Görmek

Erkek sırtlan, işleri ters giden, zalim ve hileci bir düşmana, kişi sırtlan edepsiz ve sihir yapan kocakarıya delalet eder.

Kötü huylu bir kadınla karşılaşılacağına işarettir. Kendini sırtlanla beraber görmek böyle bir kadınla evleneceğinize, ama bu evliliğin kısa süreceğine yorumlanır.

Rüyada bir sirtlana bindiğini gören, çirkin bir kadinla evlenir. Bir sirtlana değnekle vurdugunu gören, karisinin akrabasi olan biriyle aralarinda tartisma çikar. Bir sirtlani mızrakla öldürdüğünü gören, çirkin bir kadinla cinsi münasebette bulunur. Sirtlani tasla vurdugunu gören, çirkin bir kadina hakaret eder veya öyle bir kadinla zina suçundan mahkemelik olur. Sırtlan eti yediğini gören, çirkin ve ahlaksiz bir kadin tarafindan büyüye ugrar. Sırtlan sütü içtiğini gören, öyle bir kadindan hileye ve düşmanlığa maruz kalir.

Cafer-i Sadik (RA) diyor ki; Rüyada sırtlan görmek üç sekilde tabir olunur; Çirkin ve ahlaksiz es, büyü, hile.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen sirtlan, zulümkar ve hileli bir düsmandir. Disi sirtlan, edepsiz ve sihir yapan bir koca kandir. Rüyada disi sirtlan eti yediğini gören kimseye sihir yapilir, ve kendisi bu durumu bilmez. Ancak yapılan bu sihirin çözülmesi ümit edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Rüyada görülen sırtlan, zulümkar ve hileli bir düşmandır. Dişi sırtlan.edepsiz ve sihir yapan bir koca kandır. Rüyada dişi sırtlan eti yediğini gören kimseye sihir yapılır, ve kendisi bu durumu bilmez.Ancak yapılan bu sihrin çözülmesi ümit edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Rüyasında bir sırtlana bindiğini gören, çirkin ve pis bir kadınla evlenir. Bir sırtlana değnekle vurduğunu gören, karısının akrabalarıyla tartışır. Sırtlana kılıçla vurduğunu gören, karısına karşı çok konuşur. Dişi bir sırtlana taş ile vuran, çirkin ve pis bir kadına küfreder veya onunla zina yapmakla suçlanır. Sırtlan eti yiyene çirkin ve ahlaksız bir kadın büyü yapar. Sırtlan sütü içen, böyle bir kadının hakaretine, hilesine ve zulmüne maruz kalır. Sırtlana mızrakla vuran, çirkin bir kadınla sohbet eder.
Cafer-i Sadık (R.A.) bu rüyayı şunlarla tabir ediyor: Çirkin ve ahlaksız zevce, sihir, hile ve zulüm.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse rüyada erkek sırtlanın derisine, veya kemiğine ya da tüylerine dokunduğunu görse, erkekliği ve dişiliği bilinmeyen bilisinin malından eline mal geçer. Rüyada görülen erkek sırtlanın tabiri de, perişan, mahrum ve mağlup olması beklenen bir adamdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazan da erkek sırtlan, erkeklik ve dişiliği bilinmeyen kimselere delalet eder. Eğer dişi sırtlan, kadına veya cariyeye delalet ederse, o kadın veya cariyenin görünüşü çirkindir. Dişi sırtlan da, kötü, çirkin ve gaddar bir kadındır. Bundan dolayı bir kimse rüyada dişi bir sırtlana bindiğini görse, kötü, çirkin ve gaddar bir kadına delalet eder.
Rüyada dişi bir sırtlana ok attığını gören kimse böyle bir kadınla mektuplaşır. Dişi sırtlana taş veya kurşun attığını gören kimse de yine böyle bir kadına iftira eder. Dişi sırtlana kılıçla vurduğunu gören kimse, yine öyle bir kadının aleyhinde söz söyler.
Bir kimse rüyada dişi sırtlanın südünü içse, bir kadın kendisine zulüm ve hiyanet eder.
Dişi sırtlana vurduğunu gören kimse, bir kadınla cinsî münasebette bulunur, veya bir kadınla ilişki kurar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dişi sırtlana binen kimse, bir kadınla evlenir. Ancak dişi sırtlan sihir yapan bir kadına, soyu sopu bilinmeyen bir adamın hanımına, yiğit ve hilekar insanlara delalet eder.
Rüyada erkek bir sırtlana bindiğini gören kimse, saltanata erişir. Erkek sırtlan görmek, sırları meydana çıkarmaya fuzuli şeylere girmeye delalet eder. Dişi sırtlan görmek de, böylece tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sırtlan Görmek

Rüyada sırtlan görmek, iyi ve güzel huyları olmayan, kendisine güvenen, inanan, iyilik eden ve ekmeğinden yedirmiş olan kişilere hiç gözünü kırpmadan hançer saplayabilecek kadar gözü ve vicdanı kara olan bir kişiye delalet eder. Her işini oyun ve kurnazlıkla yürütmeye çalışan, mazlum, çaresiz ve düşkün gibi görünerek, insanların duygularını sömürüp, iyi niyetini su istimal ederek kendisi için çıkar elde etme çabasında olan bir kişi ile açıklanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dişi sırtlan eti yediğini gören kimseye sihir yapılır ve kendisi bu durumu bilmez; ancakyapılan bu sihrin çözülmesi ümit edilir.

Rüyada sırtlanı öldürdüğünü görmek, karısı ile aralarında anlaşmazlık çıkacağına işârettir.

Ayrıca rüyada sırtlan görmek, zâlim bir düşmana da işârettir.

Rüyada sırtlana sopayla vurduğunu görmek, karısının akrabası ile tartışmaya işarettir.

Rüyada sırtlanı taşla vurduğunu gören kişi, kötü bir kadına hakaret eder.

Rüyada sırtlan sütü içmek de iyiye yorumlanmaz.

Rüyada görülen sırtlan işleri aksi çıkan zulümkar ve hileli bir düşmandır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sırtlan görmek, kötü huylu bir kadınla karşılaşılacağına işarettir.

Kendini sırtlanla beraber görmek böyle bir kadınla evleneceğinize, ama bu evliliğin kısa süreceğine yorumlanır.

Rüyada bir sırtlana bindiğini gören, çirkin bir kadınla evlenir.

Rüyada erkek sırtlan görmek, işleri ters giden, zalim ve hileci bir düşmana, kişi sırtlan edepsiz ve sihir yapan kocakarıya delalet eder.

Kötü huylu bir kadınla karşılaşılacağına işarettir.

Kendini sırtlanla beraber görmek böyle bir kadınla evleneceğinize, ama bu evliliğin kısa süreceğine yorumlanır.

Bir sırtlana degnekle vurduğunu gören, karısınin akrabası olan biriyle aralarinda tartisma çikar.

Bir sırtlanı mizrakla öldürdügünü gören, çirkin bir kadınla cinsi münasebette bulunur.

Sırtlanı tasla vurduğunu gören, çirkin bir kadına hakaret eder veya öyle bir kadınla zina suçundan mahkemelik olur.

Sırtlan eti yedığını gören, çirkin ve ahlaksiz bir kadın tarafından büyüye uğrar.

Sırtlan sütü içtiğini gören, öyle bir kadından hileye ve düşmanliga maruz kalır.

Cafer-i Sadık (RA) diyor ki; rüyada sırtlan görmek üç şekilde tabir olunur; çirkin ve ahlaksiz es, büyü, hile.

Bir başka rivayete göre de rüyada görülen sırtlan, zulümkar ve hileli bir düşmandir.

Disi sırtlan, edepsiz ve sihir yapan bir koca kandir.

Rüyada dişi sırtlan eti yediğini gören kimseye sihir yapilir, ve kendisi bu durumu bilmez.

Ancak yapilan bu sihrin çözülmesi ümit edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sırtlan kötü niyetli, çıkarcı, başkalarının sırtından geçinmeyi isteyen, dedikoducu, fesat, zeki biri olarak yorumlanır. Rüyasında bir sırtlan gören böyle biriyle tanışır. Rüyasında bir sırtlanın yanında durduğunu gören böyle biriyle ahbaplığa kalkar. Bir sırtlanın saldırması veya ısırması çok büyük kötülük ve zarardır. Bir sırtlanın bir leş, vb. yediğini gören güç durumda kalır. İtibarını kaybedebilir. Rüyasında sırtlanı kaçırdığını gören bir düşmandan kurtulur, hem de başkalarına yardım etmiş olur.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
sırtlan fırsatçı ve haindir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

437 Aktif
2 Üye ve 435 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9858
Dün : 23857
Toplam : 48068199
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...