Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+11 oy
720 okuma
Sonbahar Durugörü kategorisinde Astral Gezgini (351k puan)  
KOÇ
Dinlenmeyi pek sevmeyen, hayatın keyfinin yatarak değil, hareket halinde çıkarılacağını düşünen Koç, uykusunu istirahat ile geçirir mi dersiniz? Tabi ki geçirmez! Ne kadar aksiyon filmi izlediyse hepsini bir bir tatbik eder, kurallara takılıp ceza sınırına gelince, otomatik olarak duran arzularını rüyalarında koy verir! Artık ibre beş yüzü mü gösterir, Koç koşarken ayaklarından kıvılcım mı çıkarır yoksa aksiyon filmlerindekine benzer bir kovalamaca mı yaşar, orası kendi hayal gücüne kalır ancak ne plajda yatıp güneşlenir ne de rüyasız gece geçirir!

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

13 Yorum

+10 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
YAY
Yaşamı boyu kanatları olmasa da uçaklardan inmeyen, coğrafyanın dört bir yanına seyahat etmek konusunda müthiş bir hevesi olan Yay, madem rüyalar alemi yer çekimi dinlemiyor, pervane, kanat aramıyor, tabi ki uçar! O tepeden örekine, bu kültürden berikine, yaşamında deneyimlediği tüm seyahatlerini harmanlar ve mükemmel bir seyahat planı çıkarır! Bu kez bilete, uçağa gerek duymaz, havalanır uçar!
+9 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
BOĞA
Yaşam boyu onu idare edecek kadar birikmişi, istediği muhitte ve özelliklerde çok sevdiği bir de evi var ise Boğa’nın; hayalleri gerçekleşmiş, günlük yaşamı yüklenmek zorunda olduğu mesleki sorumluluklardan arınmış ve nihayet tüm alanları keyfine tahsis edilmiştir. İşte Boğa’nın cenneti! Peki rüyalarında uğraşır mı Boğa artık olmadık sıkıntılarla? Boylu boyunca kurulan bir ziyafet masasında, dünyanın bütün lezzetlerinin başına kurulan Boğa, dinlene dinlene yer yemeğini! Ve uzanır yemyeşil doğanın en ortopedik yatağında ?
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Boğalar buraya
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Bunu nasıl yaptığınızı koçlara  da söylermisin rüyamızda bile  hareketliyiz
+8 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
İKİZLER
İkizler çok defa şaşkınlıkla uyanır uykusundan! Orta okul yıllarında akıcı İngilizce konuşmak için kendini çatlatan, herkes kadar zorlanan İkizler, şimdi rüyalarında hiç bilmediği, ezgisini tanımadığı, belki hayatında hiç duymadığı dilleri konuşurken bulur kendini! Acaba nece konuşuyorum diye geçirse de içinden tümünü anlar söylenenlerin! Bunu nasıl yaptığına dair hiçbir fikri olmayan İkizler için harika bir deneyimdir bu! Dünya milletleriyle belki de henüz var olmamış dillerde anlaşmanın garip hissine bayılır!
+8 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
YENGEÇ
Yengeç biriciği ailesini çok sever ve bütün bir yaşamını onları korumak ve refah içinde yaşatmak için çalışarak harcamakta hiçbir sakınca görmez. Yengeç için dünyanın annesi benzetmesinin kullanılması boşuna değildir. Bir çocuğu olmasının hayaliyle aile kurumuna büyük saygı duyar. Henüz çocuğu olmayan bir Yengeç rüyalarında sık sık doğmamış çocuğuyla konuşur, anne ise çocuklarının başrolde olduğu rüyalardan uyanmak istemez!
+7 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
ASLAN
Aslan dünya bir tiyatro sahnesiymiş gibi Shakespeare söyleminin başrolünü kapar ve ışıklar altında, alkışlar eşliğinde yaşar! Rüyalar aleminde de bu keyfini misline katlar! Daha dev sahneler, daha büyük ışıklar ve yaşamda kimi engellere takılan performansı sınırsız sahneler görür rüyasında! Ve tüm dünyanın seyirciliğinde, avuç patlatan alkışlar eşliğinde, hayranlarının göz hapsinde nice performanslar sergiler!
+7 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
BAŞAK
Yaptığı tüm işlerde insanların eksik bulmasından korkan, sahnelere çıkmaktan hep çekinin, perde arkasında kalıp kendini işlerine gömen, hep daha iyisini yapmak için toplumun gözünün değmediği yerlerde didinip duran Başak; artık bu duygudan illallah etmiş olacak ki rüyalarında kendini “Ne olacaksa olsun!” dercesine çırılçıplak sokağa atar! Toplum önünde tüm çıplaklığı, hatası, kusurlarıyla kalan Başak, yaşamındaki kaygılarını ancak rüyalarında soyunur!
+8 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
düzenledi
Terazi
Güzelliğine düşkünlüğü ile bilinen, estetik kaygıları tüm beğenilerini etkileyen Terazi, tam bir alışveriş tutkunudur! En güzel kombinasyonları yapmak, harika bir görünüme sahip olmak konusunda hatırı sayılır bir iddiaya sahip olan Terazi; güzelliğinin de desteğiyle insanları kendine hayran bırakır! Rüyalarında sonu gelmez bir kıyafet provası içinde bulur kendini! Renklerin, elbiselerin, ceketlerin, aksesuarların sonsuz çeşitliliği ve kronik bir döngü içinde birini çıkarıp diğerini dener!
+8 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
AKREP
Akrep dünya üzerindeki tüm insanların zihinlerini işgal eden tüm bilgileri öğrenme arzusuyla kavrulur. Öyle ki henüz bilinmeyen, bir efsane ile saklı olduğu perçinlenen kainatın bilgisini keşfetme konusunda önlenemez bir arzusu vardır! Sezgilerinin gücüne güvenen, hislerine sonsuz bir itimadı olan Akrep, kimi zaman duymasa da bilir, görmese de hisseder! Rüyalarında bu dünyada konuşamadığı insanları seçer ve ölülerle sohbete koyulur! Öte dünya hakkında da tüm gizemleri çözme arzusu olan Akrep, rüyalarını karanlık diyarlara taşır.
+8 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
OĞLAK
İnsanlar rüyalarında ya hayalini kurduğu hayatı yaşar ya yüksek kaygı beslediği korkularını! Hayal kurmaya pek vakti olmayan, başını işten kaldırıp zihnini boşaltmaya lüzum görmeyen Oğlak rüyalarında korkularıyla yüzleşmek zorunda kalabilir! Zira bilincinin altı da üstü de hırsla, azimle, başarıyla doludur! Oğlak rüyalarında avuçlarının arasından kayıp giden zamanı yakalama telaşında sürekli bir yerlere geç kalır, kaçmak ister koşamaz, koşar yol alamaz!
+8 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
KOVA
Kova dünyada kafasını geleceğe takar, zaman makinesi icadı için laboratuvarında yaşar! Teknolojinin ensesinden ayrılmaz, hiçbir gelişmeyi pas geçmez! Zihinsel kapasitesi yüksek, bilgisi engindir! İlgi alanı ise teknolojinin dokunduğu gelecektir! Kova, rüyalarında elbette başka bir gezegene gidip zihninde yarattığı türlü yaratıkla sohbete koyulur!
+9 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
BALIK
Balık uyur uyanık fark etmez, rüya görmediği bir yaşam düşünülemez! Rüyayla gerçeğin iç içe geçtiği Balık, rüyasında rüya gördüğünün farkına varır, zihinsel kontrolüyle rüyasını kendi arzu ettiği şekilde devam ettirdiği de olur! Hoşuna giden rüyasından apansız uyanırsa, hemen geri dönebilir! Dizi gibi günlerce süren rüyalar görebilir. Balık’ın rüyaları diğer tüm Zodyaklılardan daha gerçektir.
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
Bir de hatırlasalar :)) çok hoş paylaşım
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Teşekkür ederim:)
+7 oy
 
Gerçekte ve rüyada hep enerjiklerdir
Onların dünyasını çok merak ediyorum
Bende keşke koç olsaydım
Koç ve yay çok iyi anlaşabilir
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Herkes burcunu ve rüyasını anlatabilir mi ?mesela ben2 kattan atladım koç burcuyum ve gerçekten rüyamda sakin durmam hep kovalama kaçma saklanma vb.

İlgili rüyalar

+8 oy
13 yorum 352 okuma
Sonbahar 3 Ağustos 2020 Paranormal kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+6 oy
13 yorum 318 okuma
Sonbahar 3 Ağustos 2020 Paranormal kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+7 oy
12 yorum 274 okuma
+4 oy
12 yorum 296 okuma
+3 oy
8 yorum 190 okuma
vetre 21 Ocak 2021 Lusid kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 188 okuma
Aydaki Kedi 18 Mayıs 2019 Bilgi kategorisinde Aydaki Kedi Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+7 oy
12 yorum 290 okuma
Sonbahar 25 Mayıs 2020 Bilgi kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 140 okuma
Aydaki Kedi 15 Ağustos 2019 Durugörü kategorisinde Aydaki Kedi Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+7 oy
11 yorum 390 okuma
Sonbahar 21 Mayıs 2020 Durugörü kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+9 oy
19 yorum 1.1k okuma
Sonbahar 20 Mayıs 2020 Durugörü kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+11 oy
29 yorum 1.6k okuma
Likya 16 Temmuz 2019 Bilgi kategorisinde Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 96 okuma
24 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+14 oy
2 yorum 299 okuma
Güll1 15 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

418 Aktif
0 Üye ve 418 misafir
Bugün : 11550
Dün : 23857
Toplam : 48069885
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...