Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
831 okuma
mustafaharputi Paranormal kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Musallat Belirtileri – Üzerinde cin musallatı olan, kendi idaresi dışında sosyal yaşamdan, toplumdan yavaş yavaş uzaklaşır. Peki cin musallatının evreleri nasıldır?

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

8 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Musallat’ın İlk Evresi

Cin, ilk olarak kişi üzerinde bir negatif bir enerji oluşturur. Kişi bu negatif enerji yoğunlaşmasının ardından kısa süre içinde ruhsal ve bedensel değişimler yaşamaya başlar. Bunlar; öncelikle ortada sebep yokken diğer insanlarla gereksiz gerginlikler yaşamak, nedeni bilinmeyen halsizlik, uyku kalitesinde düşme olarak kendini gösterir. Kişi bu durumu fark eder ve önlem alıp çare aramazsa durum onu ikinci evreye taşır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Musallat Belirtileri – Üzerinde cin musallatı olan, kendi idaresi dışında sosyal yaşamdan, toplumdan yavaş yavaş uzaklaşır. Peki cin musallatının evreleri nasıldır?
Önce cin musallatının ne olduğunu bilmemiz gerekiyor. Musallat; bir veya birden çok cinin, insanın üzerinde tasallut kurup, iradesini etki altına alması ve söz konusu kişiyi istediği gibi yönlendirmesidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Musallat’ın İkinci Evresi

İkinci evrede cin, musallat olduğu kişiye yavaş yavaş kendini hissettirmeye ve ailesinden koparmaya başlar. Bu evrede kişi eskisinden çok uyur. Tuvalet ve banyoda daha çok zaman geçirir. İştahı kesilir ve sofraya oturmaz. Sürekli olarak alındanlık gösterir ve çevresindekilere sıklıkla darılır. Çoğu zaman aşırı tepki verir. Çok fazla yalan söyler. Hiç olmamış olaylar hakkında sanki gerçekten olmuşlar gibi diretir. Musallatlı kişinin üzerindeki negatif enerji, etrafındaki herkese yansır. Musallatlı kişinin yakın çevresindekilerin bu durumdan etkilenmesi ölçüsünde ilişkilerde kopmalar başlar ve bu da kişiyi bir sonraki evreye sürükler.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Musallat’ın Üçüncü Evresi

Üçüncü evrede kişi aileden uzaklaşmaya başlar ve kendini iyice soyutlar. Bu aşamada kişi kişisel bakımını ihmal etmeye, gerekli bedensel temizliklerini yapmamaya başlar. Saç sakal traşı olmamak, tırnak kesmemek, iç çamaşırı değiştirmemek, üzerindeki elbiseleri; günlerce, pis pis giymek, haftalarca banyo, aylarca bedensel özel temizliğini yapmamak gibi… Kişinin bu davranışları toplumun ondan iyice uzaklaşmasına neden olur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Musallat’ın Dördüncü Evresi

Bu evrede kişi; aile, arkadaş ve toplumdan iradesi dışında uzaklaştığını hisseder. Geri adım atmak istese de üzerindeki musallat buna müsade etmez. Kişi o boşluğu içki, aşırı yemek gibi davranışlarla doldurmaya çalışır. Ancak bir süre sonra dibe vurur ve iyice yalnız kalır. Toplumdaki değer ve prestiji düşer.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Musallat’ın Beşinci Evresi

Musallat’ın bu son evresinde kişi, toplumdan tamamen soyutlanır. Artık aile üyelerinin gözünde sorunlu biridir. Bu durum ilerleyen zaman içinde kişide; birilerine zarar vermek, ölme isteği, intihar girişimleri gibi durumlara yol açar. Söz konusu kişi bu evreye gelmeden; aile ve yakınları mutlaka yardımda bulunmalıdır. Yoksa kişi iradesi dışında kendine ve topluma dönüşü olmayan zarar verebilir.
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Siteyi neden uygulama şeklinde sunmuyorlar.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
buna bakalım site sahibiyle görüşmem lazım. android yada i phone için söyledin anladığım kadarıyla
+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Aynen gerekli yardımı da sağlayabiliriz her konuda bence çok iyi olur rüyagram android ve ioslarda

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

402 Aktif
0 Üye ve 402 misafir
Bugün : 16324
Dün : 23857
Toplam : 48074647
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...