Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
1.2k okuma
mustafaharputi Paranormal kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
İncibus ve Succubus İblisleri Hakkında Bilgi

Succubus ikinci seviye bir iblis / demondur. Eril cinsellik enerjisi ile beslenir. Incibus ise kadınları ayartan ya da onlara uykularında tecavüz eden efsanevi bir erkek şeytandır. Bunu yapmasının sebebi onları “cambion” doğurması için hamile bırakmaktır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

9 Yorum

+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Succubus İblisi / Cini Çağırmanın Sonuçları

Burada bir ayin öneğini özetleyeceğimiz Sukkubus çağırma ayini sırası / sonrasında kişi eğer Sukkubus’u başarı ile çağırır ve memnun ederse:

    Cinsellik içeren rüyalar görür
    Sukkubus tarafından korunur
    Cinsellik büyülerinde Sukkubus’tan faydalanır
    Yanlızlık hissi tamamen yok olur.

Kişi başarı ile çağırır ancak memnun edemez ise:

    Cinsellik içeren kabuslar görür
    Vücudunda hafif yanıklar ortaya çıkar
    Aşk hayatı Sukkubus tarafından yönetilir
    Karşı cinse itici gelir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Succubus ise Incibus’un aksine erkeklerin rüyalarına girip onları baştan çıkaran erkek dişi iblislerdir. İncibus ya da Succubus’lar, eve davetsiz girip başka bir formda görünebilirler. Kurban, onları sadece bir rüya olarak algılar.
Incibus, işe yarar canlı sperm üretemez. Spermi kendi türünün dişi haliyle yani “succubus” olarak bir erkek insandan edinir. Bazı kaynaklar, şunları iddia ediyor: Incibus, dişi insanın enerjisini emer. Birinin Incibus olduğunu normalden daha soğuk erkeklik cinsel organı ile anlayabilirsiniz. Incibuslar bir ilişkiyi tekrarlarlarsa çok yorulurlar ya da ölürler.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Succubus İblisi Nasıl Çağırılır

Sukkubus’a özel mührü ayın son halinin tekamül ettiği salı günü çizip, yine aynı günün gecesinde şu sözleri söylemek gerekir: “Besticitum consolato veni ad me’vertat.Creon, Creon, Creon, cantor laudem omni-potentis, et non commentor. Stat superior carta bient laudem, omviestra principem da montem et inimicos meos ô prostantis vobis et mihi dantes que passium fieri sincisibus.”

Bu sözlerin 7 kez söylenmesi gereklidir. Her sözünüzde sanki bedeninizden mavi bir ışık mühür ile bütünleşiyormuş gibi hissedilmeli ve düşünceler bu yönde konsantre edilmelidir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İblis, Cin Çağırma Ayinleri Hakkında Uyarı

Yukarıdaki metin sadece demonizm konusunda ufak bir fikir vermesi için paylaşıldığı için metinde sözü geçen mührün çizimlerine yer verilmemiştir. Şahsen, özellikle yol açtıkları bazı psikolojik bozulmalar dolayısıyla bu tip ayin ve ritüellerin denenmesini doğru bulmuyorum. Ancak çok merak edip de illa ben deneyeceğim diyenler olursa internette demonizm, satanizm gibi konularda içerik yayınlayan ve paylaşım yapan çok sayıda sayfa ve forum bulabilirler. Oralara göz atmalarını önermekten başka bir şey yapamayacağım.
+7 oy
 
Kolay gelsin ben succubus cagırmak istiyorumda dalga gecmek için deil tabi ben bahtsız bi insanım ve bir succubus cagırmayı kafama koydum nasıl çagırabilirim bana yardımcı olurmusunuz yoksa gercekten kafayı yiycem bana yardım edermisiniz
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
çağırma niyetin ne?
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
bahsızlığı için böyle bir talepte bulunan çok görmüştüm ...
+6 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Bu konu epey ilginçmiş dikkatimden kaçmış. Bizde mi denesek bu varlıkları çağırmayı bilemedim. Deneyip sonuçlarını yazasım geldi. Böyle deneysel işlere girmek iyi olabilir bazen.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
karga :) ben mezarlıkta denemiştim ...
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
gençlik ve toyluk zamanlarımda :)
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
:)))) bedenin ve zihnin şeytana uygun mu ? bedel ödemen gerekir şeytana neyi kurban edeceksin peki ? anlaşmana karşılık anlaşma yapan ayak takımı dediğim varlıklar değişik bir istek :)
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
tabi herkesin iblise şeytana demonlara bakış açısı farklı herkese saygı duyuyorum ama bana göre kurtuluşun çaresi demonlar değil ..
+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
yinede şunu demek istiyorum , cin çağırma rüttüelleri olduğu gibi bir üst varlık iblis çağırma ritüelleri olmakta , varklı enerjilerde iletşim kurmak mümkün ama , insan sağlığa ile aklı ile bir çok sorunu beraberinde getiren ve ayrıcada ruhsal dengeyi bozula bileceğimizi de eklemek isterim , onları yönetmek isterken farkında olmadan o enerjilerin kontrolü altına gireriz.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

380 Aktif
0 Üye ve 380 misafir
Bugün : 20083
Dün : 23857
Toplam : 48078391
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...