Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+1 oy
331 okuma
Yaren1989 Rüya kategorisinde Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada kız kardeşimle dağ eteği gibi bi yerdeydik oturuyoduk, çok genişti bir sürü lale vardı renk renk büyük büyük. Sonra akşam oldu dar bi sokağın içinden geçecektik yalnız sokaktan akarsu gibi su akıyodu iki tarafında apartman vardı. Yukarı baktım sağdaki apartmanın balkonunda bi kız gördüm. Suyun içinden sokağı geçtik bi apartmanın teras katında oturuyoduk açık havada çatı gibi bi yerdi balkon vardı ama. Bi ara başım döndü bi yükseklikte oturuyodum indim ordan arkaya doğru yürüdüm. Yürüdüğüm yer birden çayır çimenlik bi yer oldu ve gündüz oldu. Bişeyi hızlıca fırlatırsınız da rüzgar sesi çıkar ya öyle bi ses duydum sanki kulağımın dibinden bişey geçti. Sağ tarafa baktım şeffaf basket topu kdr sabun baloncuğu gibi bişey gördüm yerden 1 mt yüksekte duruyodu. Şeffaftı ama kıpırdadığı belli oluyodu. Yine hızlıca bana doğru gelirken kendimi bi anda ön tarafa çektim. Tekrar çatı katına yürüyüp döndğm yine akşam oldu. Arka cebimden tlfnumu çıkardım o şeffaf şey arkamdan geçerken tlfna değmiş. Tlfnun arkası erimiş gibiydi arkasından bişey kazıyordum tlfnun. Ordan eve gittim ev köydeki dedemin eviydi. Bana arkdşımın geldiğini söylediler (kız) geldi saçları kazınmış çok kısa saçı vardı. Bana sarıldı bi sıkıntısı var sığınmaya gelmiş gibiydi. Kızı niyeyse alnından öptüm. Mutfağa gittim tekrar kıza baktığımda saçları 2-3 cm uzamış ve açık yeşildi.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

6 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
bir yolculuğa çıkıyorsun ama bu daha çok özel hayat yolculuğuna benziyor yeni tanışmalar olabilir. yada o yönde beklentilerini gösterir. lalelerde güle benzerler. duyguları işaret ederler. yeni kısmetide . belki aşık oldun belki oluyor belkide olacaksın ama  sokağa girmen gene içindeki sıkıntıyı işaret ediyor sokaktaki akarsu hayatın güzelliğin daha çok beklentin olduğunu gösterir yani dağdan sokağa geçmene sebep olan bir düşünce var. yani bu kadar değişken ruh haline sebep olan şeyi kendi içinde bulmalısın.sürekli değişik düşüncelerin olduğu görünüyor. aslında apartmanlar daha kendinle iş konularının aklını daha çok meşgul ettiğini duygusal düşüncelerinide etkilediğini gösteriyor. balkon teras bina hepsi iyi ama daha çok maddi durumlarla alaklı oysa başta duygusal başlamış rüya. sıkıntı içinden mutluluk çıkaramaya çalışıyorsun. tekrar çimen görmüşsün gene duygusal yöne kaymışsın kararzızlığı gösterir bu durum yada arık birmesini değişmesini istediğin durumları ama hem maddi hem duygusal konular bir arada ilerleyebilir.sanki iş konuları duyguların bir adım önüne geçiyor yada duygusal konulara bir şekilde engel çıkarıyor. duyduğun ses seni rahatsız eden bir durumdur haber yada söz gibi çevreden gelen huzursuzluk veren bir şey ama baloncuk daha bir değişimi işaret eder biraz daha kendine zaman ayırmak gerektiğini belki eğlenmeyi daha öne çıkarman gerektiğini gösterir. ama gene bina ve çatı gene gündelik hayatındaki kaygılar öneçıkyor iş meseleleri seni yoruyormu acaba. telefon her zaman haber ve iletişim beklentileridir belki iletişim kopukluğu yaşyor olabilirsin.saçını kazıtan kız hayatında köklü bir değişime giden biri ve sen onu takdir etmişsin buradaki sebebi ben bilmeyebilirim sen daha iyi bilirsin muhtemelen yenilik yapacak bu kişi ve olumlu olacak ama nerdeyse sıfırdan başlayacak gibi  çünki saçları kazımış ve yeniden çıkıyor.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim bende teşekkür ederim. malesef herkes benzer durumları yaşıyor.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
küçücük bir virüs dünyayı rehin aldı tüm dünya elinde kalmış
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
sabırla bekleyceğiz yapacak çok şeyimiz yok elbette bir sonu olacaktır.
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Yakındır umarım. İnşallah.
0 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Sürekli evde oturunca düşünecek çok şey oluyo malûm onlar yansımış demek ki :) 15-20 gün daha kapalı kalırsak evdeki buzdolabıyla falan konuşmaya başlayacağım hem de rüyada değil gerçekte az kaldı :) tşk ederim.
0 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Bittik artık ya keşke en baştan 15 gün falan kimseyi çıkarmasalardı bi an önce bitseydi 2 aydır tecritte gibiyiz
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
gene etkiler sonuçta gezerek yayıyoruz. bir kişi bir sürü kişiye bulaştırıyoruz. çinde falan kolayda avrupa ülkerinde daha zor baskı yapmak. tepki alabiliyor. çinde devlet ölüm emri vermişti dışarı çıkanlar için  ama bizde yapılması zor böyle şeylerin.
0 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Doğru neresinden tutsan elinde kalıyo. Yasak var deseler marketlere koşuluyo evde bişey yoksa haklı olarak, yine bulaşıyor yasak olmasa sokakta geziyolar ortasını haftasonu olarak buldular. Milyar milyar yıllık dünyada denk geldiğimiz döneme bak. Beterinden korusun tabi de :))
0 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Artık tv de izlemiyoruz zaten patlicaz evde sıkıntıdan virüs tedirginliğinden, bide çıkıyolar orda yok 1 sene sürer yok seneye anca aşısı çıkar yok evde oturmaya alışın boğulacak gibi oluyoruz iyice

İlgili rüyalar

+5 oy
1 yorum 167 okuma
Kalkan1625 18 Mart 2020 Rüya kategorisinde Kalkan1625 Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 198 okuma
Eslemm 12 Kasım 2021 Rüya kategorisinde Eslemm Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 162 okuma
Selcan Pekuz 1 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Selcan Pekuz Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 174 okuma
+11 oy
2 yorum 364 okuma
+3 oy
8 yorum 345 okuma
+3 oy
1 yorum 238 okuma
Yaren1989 2 Mart 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+6 oy
3 yorum 407 okuma
Yaren1989 20 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+9 oy
3 yorum 417 okuma
Yaren1989 15 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 302 okuma
saga 10 Şubat 2020 İstihare kategorisinde saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 112 okuma
+2 oy
2 yorum 166 okuma
22 Haziran 2023 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

426 Aktif
0 Üye ve 426 misafir
Bugün : 11263
Dün : 23857
Toplam : 48069599
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...