Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
181 okuma
mustafaharputi Paranormal kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Erkek cinin, insan kadınla; dişi cinin, insan erkekle cinsel ilişki kurması şeklindeki vakalar en çok karşılaşılan iddialardandır. Halk arasında bazı kişiler için “cinle evli” tabiri sıkça kullanılabilmektedir.

Bu gibi konulara ilgi duyan insanların hemen tamamı, bu işin nasıl olduğunu merak etmekte, cinin enerji halinden çıkıp, madde haline geldikten sonra bu ilişkiyi yaptığını düşünmektedir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

6 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Cinlerle isteyerek veya istemeyerek cinsel ilişki kurduğunu ifade eden kişilerde çoğunlukla ortak bazı ruhsal yan etkiler de görülmektedir. Bunların başlıcaları şunlardır:

    Her an kötü bir şey olacakmış, kötü bir haber olacakmış gibi bir his.
    Aklını kaybetme ve çıldırma korkusu.
    Kendine güvenin azalması veya yok olması.
    İnsanların kendini sevmediğini düşünme.
    Sebepsiz ağlama veya ağlamak gereği veya isteği olduğu halde ağlayamama.
    Sürekli dalgın, yorgun ve bitkin bir ruh hali.
    Duygularda süreklilik olmaması. Örneğin; bir gün bir şeyin sevilmesi, ertesi gün aynı şeyden nefret edilmesi.Veya geçmişte çok sevdiği bir şeyi aniden sevmemeye başlama gibi. Mesela sevdiği yemeği yiyememe gibi…)
    Eşler arasında problemler. Erkeğin kadını, kadının erkeği veya her ikisinin birbirini hiçbir neden yokken istememesi. Birbirlerini değişik suretlerde görmeleri. Çabuk hiddetlenmeler, bir arada durmakta güçlük çekme. Çocuklara karşı ilgisiz kalma…
    Bazen gözlerini kapadığında, karanlıkta bir göz belirmesi ve/veya yaklaşması.
    Gizli güçlerinin olduğunu düşünme…
    Dejavu yaşama yani yaşanmakta olan bir hadiseyi sanki daha önce yaşamış, görülen bir yeri daha önce görmüş gibi bir hissin oluşması.
    Ekminezi yani kişinin, eskiden yaşadığı olayları, en ince ayrıntılarına kadar yeniden yaşaması olayı.
    Takıntılar; Elleri aşırı şekilde yıkama, aşırı temizlik yapma isteği vb.
    Ataklar yaşama; fiziksel, ruhsal ve uykuda yaşanılan bu olayların tamamı aslında ataktır fakat hepsi birden yaşanmayabilir. Kişiye göre değişir. Bazılarının daha az, kiminin daha çoktur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Erkek cinin, insan kadınla; dişi cinin, insan erkekle cinsel ilişki kurması şeklindeki vakalar en çok karşılaşılan iddialardandır. Halk arasında bazı kişiler için “cinle evli” tabiri sıkça kullanılabilmektedir. Bu gibi konulara ilgi duyan insanların hemen tamamı, bu işin nasıl olduğunu merak etmekte, cinin enerji halinden çıkıp, madde haline geldikten sonra bu ilişkiyi yaptığını düşünmektedir. Bazıları da cinlerden çocukları olduğunu iddia edebilmektedir. Ancak “cin ilmi” ile ilgileninlerin kahir ekseriyetine göre bunların hiçbiri doğru değildir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bu konudaki bazı teorilere göre; cin, yapısı itibarı ile bir insanın bedenine girebilir. Erkek bir cinin, insan kadının bedenine girdiğini düşünelim. Bu durumda hakimiyet cinin elindedir. Eğer isterse o kadınla cinsel ilişkiye girebilir. İddia edilen bazı olaylarda cin, bazen teklif ediyor ve eğer kadın kabul etmezse bu işi zorla yapıyordur. Çünkü bayanın karşı koyacak hiçbir gücü yoktur. Bu görüşe göre; cin, kadına hayaller gösterir. Kocasının suretinde veya kadının hoşlandığı erkek şeklinde kendini gösterir. Bu görüntüyü dışarıdaymış gibi yapabilir. Yani kadın içindeki cini normal bir insanmış gibi odanın içinde görür. Cin, kadına sarılır, onunla konuşur ve talimatlar verebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İddialara göre cinlerle cinsel ilişki kurmak bazı insanlar tarafından gerçekleştirilmekte olan bir fiildir. Çoğu bundan zevk almaktadır. Mesela bir kadın, insan olan bir erkekle nasıl ilişki kuruyor ve zevk alıyorsa bunun daha iyisini cin ona verebilir. Çünkü cin, beyindeki seks merkezini etkiler ve kadını her ilişkide rahatça orgazma ulaştırabilir.

Bu şekilde deneyim yaşadığını iddia eden bazı bayanların ifadelerine göre; günde üç dört defa bu şekilde orgazm oldukları ifade edilmiştir. Bütün bu ilişkide kadın, hadiseyi gerçekmiş gibi algılar. Yani gerçek insanla ilişki kuruyormuş gibi yani bütün hissiyat hakiki gibi algılanır. Burada cinin madde haline geçmesi söz konusu değildir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Belli bir süre sonra da sanki çocukları olmuş gibi birkaç çocuk cin görüntüsü verir ve kadını inandırır. Cinle insanın cinsel ilişkisinden asla çocuk olmaz. Burada her şey hayaldir.

Biri madde, diğeri enerji. Bunlardan olan çocuk hangisi olacak? Cinler insanlarla zorla ilişki kurabilmekte ise peki bu çocuklar nerededir? Sonuç olarak; erkek cinin madde haline gelip ilişki kurması söz konusu olamaz. Aynı şeyler kadın cinle erkek insanın cinsel ilişki kurması için de geçerlidir.

 Ancak unutulmamalıdır ki bedeninde cin olduğu düşünülen kişi muhtemelen hastadır. Cinin egemenliği altındadır onun tarafından onun istediği gibi yönlendirilmektedir(?) Cin, kişiye ruhsal ve fiziksel sıkıntılar vermektedir. Erkek bir cinle cinsel ilişkiye girdiğini iddia eden bayanlar genellikle; önceleri, zevk aldıklarını, daha sonra cinin eziyet etmeye başladığını, isteklerinin bitmediğini, evli olanları; eşleriyle aralarının soğuduğunu  ifade etmektedirler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Benzer bazı teorilere göre cinlerin içinde homoseksüel olanlar da vardır. Bazı erkeklerin, erkek cinler tarafından cinsel ilişkiye zorlandıklarını ifade ettikleri bildirilmiştir.

Bakire bir kızın da erkek bir cinle cinsel ilişkisinden; kızlığına bir zarar gelmeyeceği ifade edilmektedir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

600 Aktif
0 Üye ve 600 misafir
Bugün : 6804
Dün : 21898
Toplam : 48086983
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...