Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
436 okuma
Nebi Rüya kategorisinde Rüya Tabircisi (6.1k puan)  
Merhaba arkadaşlar, gece everenin kozmik enerjisi çoğumuzu tesir altına almış olmalı,  bu enerjiyi hissetme yetisini ancak rüya ile uzun zaman uğraşanlar farkedebilir ve başka insanların o gece nasıl rüyalar gördüğünü tahmin edebilir.  

Dün gece bu enerji yeniden ruhuma tesir etti, sembollerin lisanı sabaha dek bilincimde tekerrür etti. Bu yüzden sormak istiyorum size;

 GECE UYKUNUZDA HANGİ ÜRKÜTÜCÜ RÜYALARI GÖRDÜNÜZ?

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

6 Yorum

0 oy
Nebi Rüya Tabircisi (6.1k puan)  
Şunu belirtmeliyim ki; bazı geceler Ay ın konumu ve gezegenlerin konumundan ötürü sembolik dil daha sık ve daha şiddetli tesir eder.
Böyle gecelerin sabahında çoğu kişiden rüya beklerim. Dün gece, o gecelerden biriydi. Ancak bu tür rüyalar içerdiği enerji şiddetinden ötürü unutulmaya daha cok mağruz kaldıkları için, öğleden sonra çoğumuz rüyaları çoktan unutmuş olacağız.  Bu yüzden öğle ye varmadan sembollerinizi yazmanızı istiyorum.
+2 oy
dimit Rüya Yorumcusu (18.7k puan)  
Eski okulumdaydim eski bir sey tekrarlanacakti ,boyle iki kolon arasi igneler vardi igne yatak gibi ama kucuk kucuk duvarda, ona tam uyan kutular sokup cikariyorduk, bir seyi arar gibi, yanindada surekli kontrol eden gozleri pörtlek birisi varda duvara yapismis bekliyodu sonucu, mahvetmek icin, sonra aciklandi, her sey o portlek gozlunun istedigi gibi ilerliyordu, millet korkuyordu, acik alandaydik ondan sonra, agzina bir et atti bu ama etede benzemiyordu, o kadar pis kokuyorduki, ruyamdada midem kalkti ama kusmadim, hemen kactim ordan
0 oy
Nebi Rüya Tabircisi (6.1k puan)  
Yunan mitolojisindeki "Minnatour." Efsanesinde bir labirentten bahsedilir. Labirentin içinde öfkeli bir boğa vardır ve labirente yanlışlıkla girenleri hemen öldürürmüş. Bur öfkeli boga her tarafa korku saçarmıs.
Bu efsane, esasen insan ruhunun çıkmaz a düşmesini tasfir eder.  Ve her insanın çıkmaza düşmesi, rüyada bir dizi sınav şeklinde ortaya çıkar.  
Senin rüyanda, ruhunun düştüğü çıkmaz durum simgelenmiş.
dimit Rüya Yorumcusu (18.7k puan)  
Cok tesekkurler ::))
+2 oy
Zihinsel İstifra Rüyazede (1.4k puan)  
Birkaç gündür badtripler görüyorum uykuya dalmadan önce.
+1 oy
zuvery53 Rüyazede (2.0k puan)  
doğru bir tane upuzun gördüm. hem de aşırı ilginçti. ama nerden başladık bilmiyorum.
en samimi 3 arkadaşımla değişik bir yapıdaydık. sanırım askeri, hatta istihbarat işlerini yürüten bir yapı. ancak bina şöyle ilginç, biz asansörle inip çıkıyoruz ve bir şekilde yüksek katlardan birine ulaşıp, camdan atlamayı düşünüyoruz. aksi takdirde kendimi esir hissediyordum. + işkence yaparlar diye bile korkuyordum. Neyse işte, biz asansörle bir aşağı bir yukarı yapıyı/binayı turlarken asansörde bir süre sonra yer çekiminin değiştiğini fark ettim. yani bir kata geldikten sonra oturduğumuz özel koltuklar yer değiştiriyordu,  kemer yoktu, düşmemek için çaba sarf ediyordum. bu sırada arkadaşlarımla konuşuyorum, olayı gözden geçiriyoruz ve ben korkuyordum. Herhalde en başında, evet evet şimdi hatırladım, en başında bir odada beklememi söylemişlerdi, kuytu bir oda, başka odaya geçmek için, hani bekleme salonu gibi. Ben de oradan kaçmak için yol arıyordum. habire koridordan üniformalı kadın geçiyordu. üstüme kürk aldım beni fark etmemesini umarak çıktım. çıktığım yer katın merkeziydi, farlı odalara geçiliyordu. işte orda arkadaşlarıma rastladım ve asansöre bindik. çok kata gittik ancak bir tanesini hatırlıyorum. Bir oda vardı, tuvalet, banyo tarzı sanıyorum. arkadaşlarım kaş göz hareketleriyle içerde kimse yok gir dediler. tek başıma girdim. baya geniş bir odaydı. özel ihtiyaçları gidermek için. pencerelere baktım, atlamayı düşünüyorum ya, ilkinde gördüm ön tarafta kamyon ve işçiler var, zaten cam devasa büyük, geniş. tırmanamıyorum. koltuğun arkasındakine baktım o işçiler inşaat gibi bir yere doğru hareket ediyorlar. sonra tırmanamıyorum diye pencerelerin stor perdelerini indirmek istiyorum. ancak bir tarafı indiriyorum, karşıki pencereninki iniyor :/ çok da acele ediyorum. bir anda odaya sinirli bir kadın giriyor benden şüpheleniyor. işte çok acayip dimi bu tarafı açıyorum öbür taraf açılıyor diyerek ordan kaçıyoruz. binanın dışına çıkıyoruz. siyah turuncu, katman katman. yüksek teknolojili. uzaklaşıyoruz ama hala camdan atlayarak kaçmam gerektiğini düşünüyorum. sonra arkamdan annemin koşarak geldiğini görüyorum, ters tarafa doğru bisiklet yolu gibi bir yerden koşuyorum, ama çok acayip ki, annem benden daha hızlı koşuyor. en son pes edip arkamı dönüyorum. bana vuracağını düşünüp ellerimi siper ediyorum. bahane sayıyorum vs. vs.. annem de "olan olacak" diyor. ne büyük umutsuzluk.... orada bitiyor.
zuvery53 Rüyazede (2.0k puan)  
benimkini de yorumlar mısınız ya? :(
+1 oy
 
Türkiye nın geleceği adlı rüyayı yorumlar mısınız Nebi bey?

İlgili rüyalar

+9 oy
2 yorum 305 okuma
Serap bozkurt 24 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Serap bozkurt Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+23 oy
16 yorum 859 okuma
Simge 15 Temmuz 2019 Durugörü kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+11 oy
1 yorum 182 okuma
Haha 28 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Haha Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 127 okuma
Zübeyde 15 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Zübeyde Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 94 okuma
16 Nisan 2019 Rüya kategorisinde Sevgi   8 9 yazdı
+2 oy
1 yorum 220 okuma
Lara 9 Ocak 2022 Rüya kategorisinde Lara Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+4 oy
8 yorum 248 okuma
Rossess 25 Ekim 2021 Rüya kategorisinde Rossess Rüyakar (3.5k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 106 okuma
thetisinviosa 27 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde thetisinviosa Karabasan (75 puan)   yazdı
+3 oy
8 yorum 205 okuma
vetre 15 Ocak 2021 Durugörü kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+2 oy
5 yorum 134 okuma
vetre 11 Aralık 2020 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+8 oy
4 yorum 926 okuma
yok 10 Aralık 2020 Bilgi kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 116 okuma
Hmg 24 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde Hmg Rüyazede (1.0k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

408 Aktif
1 Üye ve 407 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9302
Dün : 23857
Toplam : 48067645
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...