Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+11 oy
242 okuma
aydinnazli3838 Rüya kategorisinde Rüyakar (3.2k puan)  
düzenledi
merhaba ben nazlı. bugün çok yeni ve bambaşka bir rüya gördüm. hemen anlatıyorum.
rüyamda ben (massachusetts te ki okulu hatırlarsanız ) ben önceki rüyamdaki okulu gördüm ve orda bi öğretmendim. ama sorun şuki 11. sınıftım . neyse bi sınıfa giriyorum masada oturan eski resim hocam ayakta beni karşılayan yaşlı bi adam merhaba çocuklar diyorum hepsi bi şaşkın bana bakıyor. yanımdaki yaşlı adam yeni stajyer diyor. 6 saatinize giricek diyor. tamam eyvallah resim tamam da diğer 4 saata hangi dersin olabilirki? aklımdan bu geçiyor. masadaki eski resim hocama bakıyorum hocam diyorum peki diğer saatler ne ve hangi derse giriyorum dedim. bana kibirli ve burun kıvırarak baktı ve süzdükten sonra dediki gerçekten bilmiyomusun aptal dedi doğru konuş lan diye çıkıştığımı hatırlıyorum. benden ürktü ve bugün bir ve ikinci üç ve dördüncü  beş ve altıncı derse gireceksin dedi. one ya öyle demeye kalmadan yok oldular. çocuklardan biri en önde oturan benim 4--5 senelik bi zaman samimi bi zaman kavgalı olduğum bi çocuk var ismi umut. tam isim vermicem her neyse. çocuk orda ve benim öğencim olmuş oluyor. şaşırıyorum çünkü 9. sınıfların dersi olduğuna yemin edebilirim. neyse işte bu seneki sınıf arkadaşlarımın sanki 9. sınıf olduklarını en azından yarısını görüyorum. ve arada bi uzun boylu serseri biri var o oturuyor ilk başta çıkaramadım ama sınıfı süzdükten sonra dedimki ben bu okuldan mezun olmadım. hatta  ben mezun olmadım. hatta burda ne işim var onuda bilmiyorum dedim. arkadaki o uzun boylu serseri ayağa kalktı. sen hoca olduğuna eminmisin dedi amacı beni küçük düşürmekti bende dedimki burada ne işim olduğunu bilmediğimi daha önce izah ettim otur şimdi dedim bozuldu ve oturdu arkada sevgilileri gördüm kız çocuğun dizine yatmıştı. sol arkada didişen kızlar gördüm ve en önde oturan umut hep ve pürdikkat beni dinliyodu. tam adımı tahtaya yazacakken zil çaldı. sanki yolu biliyormuşum gibi doğru öğretmenler odasına yürüyordumki ben burayı bilmiyordum sonra beni kapıda karşılayan yaşlı adamı gördüm. bana nereye gittiğimi sordu bende cevabımı verdim bana yolu gödtermesi için yardım istedim tarif etti yok oldu. koridorun sonu sağdaki büyük kapı.
(gerçekten rüyalarımda kapı görmekten usandım!)   ben odaya girmek yerine yanındaki cam gibi dolaptan ben derslerimi öğreniyorum dışArı çıkıyorum koşuyorum bi merdivene varıncaya kadar sonra o serseri çocuk bana bi kağıt veriyor orada benim lisedeki düşmanım olduğunu anlıyorum işte ben seni o zaandan beri seviyorum falan yazıyor ve ben anılarımı çıktığım merdivende görüyorum resim olarak. sonra merdivenin sonunda didişen o iki kızın barıştığını sevgililerinde birbirlerini iterek kavga ettiğini görüyorum sonrada uyandm.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+5 oy
Simge Astral Gezgini (184k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Sana haddinden fazla sorumluluk yüklenmiş. Bunlar hayatında istemediğin ama baş etmen gereken sorumluluklar. Nasıl yapacağın konusunda kafan karışık ve birilerinin yardımına ihtiyaç duyuyorsun. Bu sorumlulukları yaparken bi çok insanın etkileneceğini düşünüyorsun ama aslında bilinç altın bundan sadece 1 kişinin etkileneceğini söylüyor.

Sen bu sorumluluklarla uğraşırken başkaları senin yapmak istediğin şeyleri yapıyor olacak. Ya da yapmışlar desem daha doğru.
aydinnazli3838 Rüyakar (3.2k puan)  
birşey söyleyimmi çooook teşekkür ederim. gerçektende öyle çünkü.

İlgili rüyalar

+17 oy
4 yorum 265 okuma
+5 oy
1 yorum 128 okuma
Ömer karayel 17 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Ömer karayel Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+11 oy
1 yorum 142 okuma
14 Temmuz 2016 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+3 oy
3 yorum 166 okuma
Eslemm 29 Temmuz 2022 Rüya kategorisinde Eslemm Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+11 oy
1 yorum 575 okuma
nazlidemirr 30 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde nazlidemirr Rüyakar (2.3k puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 389 okuma
2 Haziran 2019 Rüya kategorisinde ahmet   yazdı
+9 oy
1 yorum 834 okuma
16 Ağustos 2017 Rüya kategorisinde Aleyna   2 2 yazdı
+5 oy
1 yorum 105 okuma
Melankolikk 22 Haziran 2020 Tabir kategorisinde Melankolikk Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 321 okuma
Ruya.ci 22 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Ruya.ci Rüyakar (5.4k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

385 Aktif
0 Üye ve 385 misafir
Bugün : 16902
Dün : 23857
Toplam : 48075225
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...