Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+23 oy
531 okuma
Simge Rüya kategorisinde Astral Gezgini (184k puan)  
düzenledi
Bu konuda deneyimleriniz varsa lütfen paylaşın.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

13 Yorum

+5 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Geleceği görme yeteneğine sahip olan bilinçaltı için, zamanın bilinçli akıla olduğu kadar gerçek bir değeri yoktur. Rüya gören onları değiştirmek için iradesini kullanana kadar, bilinçaltı gerçekte olduğu haliyle, sonsuzluk içinde görür nesneleri. O halde geleceği belirten bir sembol yoktur, çünkü gelecek düşüncesi bilinçaltına yabancıdır.
Geleceğe bakmanın bir başka yolu da, geleceğin sorunlarını barındıran geçmişe göz atmaktan geçer. İnsan geçmişe derinlemesine baktığında, geleceği de görebilir.
Sayılar insan ruhunun eski aşina sembolleri ve geleceği senaryolaştırmanın doğal yoludur. Bir sayı ya da sayılar, bir çok şeyi bir şeye indirebilir, aynı bir rüyada bir yüzün bir çok şey ifade etmesi gibi...
Zaman ve mekan bilinçaltı tarafından, bilinçten daha farklı algılanır. Ama gerektiğinde, tam tarihi bile verebilir.
+14 oy
 
Rüyada gelecek ile ilgili bir şey görülmez.
Bilinçaltında  birbiriyle ilişkili pek cok  arzu bulunur. Bu arzular dan bazıları farklı biçimler alarak , sembolleserek başka basit durumlarla perçinlenirler. Örneğin  çok sevdiğiniz bir arkadaşınızın  yanına gitme isteğiniz  biçim değiştirip otobüs ya da uçak bileti şeklinde sembollesebilir ve siz uçak bileti alırken, Aldığınız şey ı daha önce rüyada görmüşsünüz gibi bir sanriya kapilabilirsiniz.  Bu tür sanırlar çok güçlü arzular doğrultusunda gerçekleştiği için gerçeklik algısını peşinde sürükler ve kişiye " daha once bu durumu haberci rüyada gördüğü " inancına bağlar.
Emre Rüyazede (1.5k puan)  
Beni anlatmışsınız :)
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Gorulur bence....
+13 oy
Emre Rüyazede (1.5k puan)  
Deneyim olarak düşünecek olursam kuzenimin doğduğunu rüyamda görmüştüm ve gerçekten de o gün kuzenim doğmuştu. Ama olay bana kalsa yalnızca bilinçaltında bitiyor, geleceği görmek pek mümkün değil.
+14 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
Geleceği görmek pek mümkün..  Aslında olay bilinç ile ilgili elbette..  tabi bilinci aşan durumlarda var işin içinde..  İnsan tabiatı kurcalandığında hayat endişesi ile yaşayan bir canlı ve gelecek en büyük endişe kaynağı bu nedenle refleks olarak tabir ettiğimiz şeyleri bilinç aynen yapıyor..  Refleks olarak gelecek endişesini hissediyor ve rüyalar bunun sinevizyon halidir..  Rüyada buna bilinçli gelecek derler ama hiç size ait olmayan geleceği de görebilirsiniz..  Buna örnek çok var burdan te Amerika da olan uçak kazasını görebilirsiniz..  Tabi sebebi hiç bilinmeyen rüyalardır..
+13 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
işe girmemi bir kaç evlilik teklifi almayı ve bazı güzel ve talihsiz olayları bir kaç tanede ölüm haberini rüyamda görmüştüm. işaret olabilir rüyalar.
+13 oy
Liz Rüya Yorumcusu (19.8k puan)  
Rüyamda görüp öğrendiğim şeyin bir kaç gün sonra gerçek olduğuyla karşılaştım. Bu özel yaşantımda ilgiliydi.
+10 oy
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Bence görülür. Benim geleceğe dair bazı rüyalarım gerçekleşmişti.
+6 oy
Fatma ç ç Rüyazede (1.5k puan)  
İstek ve arzulara gore bilinçaltımıza mesaj gönderiyoruz bu olsun veye aman olmasın diye bazen evren ilerde bunu gerçekleştiriyor ve bu normal bir durum bence rüyanızda girmesinin sebebi insan vücudunun oyunu bilinç altından kaynaklı yinede iyi bir insan olduğunuz için odullendirildiginize de inanabilirsiniz benim gibi fazla fantastikseniz
+3 oy
Mehmet33 Rüya Yorumcusu (16.9k puan)  
Size Yusuf peygamberi okumanızı tavsiye ederim. Rüyaların nasıl geleceği de anlatabileceğini görürsünüz böylece
+7 oy
yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
Görülebilir ve bundan kastımsa tahmin.İnsan beyninin çok az kısmıyla neler başardı bu ortada.Yani şöyle özetlemek gerekirse bizler uyurken beynimiz birer süper zekâ olarak tüm bilgileri analiz eder ve bununla da kalmaz.En basitinden telepati ile başkalarından da bilgi alır.Telapati çok derin bir konu ama gerçek olduğunu kendimce kanıtladım.Bu gelen bütün bilgi havuzundan bize bir mesaj vermek ister bunu da bizim hayatımızdaki bir nesnenin ve ya bir sayının bize kattığı anlamlara göre gösterir.Örnek verecek olursam Mısır'da inek yıl demek fakat başka bir ülkede bu geçerli değil.Zaten Kuran'da geçmekte geleceği bir tek Allah bilir.Zaten Rüya yorumcusu denilmesi bu yüzden görülen nesneleri o dönemin ve kişinin hayatındaki anlamlarına göre yorumlanması.Yani lafı özü bize geleceği değil  en olabilir durumu gösterir ki çoğu zaman bu doğrudur.Eğer tek bir doğru olsaydı her gün rüya görmezdik.Yoldan geçen birini görsek bile bu olasılıkları değiştirir.
+3 oy
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Rüyalarını yaşayan çok insan var. Aylar yıllar sonra rüyaları çıkan insanlar var... Hatta benm sahit olduğum ayni gece görülüp ertesi gün gerceklesen ruyalar oldu.
+2 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Rüyada zaman kavramı biraz bana kuantum fiziğindeki zaman kavramına benziyor. Gelecek geçmiş ve şimdi sanki üçü bir arada ve sıçramalı ilerliyor. Bu konu hakkında uzun uzun yazılabilir.
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Ben ik düşüncem de aynı karga gibi hemen hemen aynı ve de  bu sıçrama in bizim düşünce ve geçmişse şimdiki zamanda neler yaptığımız ve ne ile ugrastigimiz ile ilgili , özel hayatımıza göre rüyadaki zamanın dilimin de de varliklar oluyor ve simgeler bize farklı aktarılıyor.

İlgili rüyalar

+8 oy
1 yorum 188 okuma
Emre 21 Haziran 2017 Rüya kategorisinde Emre Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 163 okuma
Simge 25 Nisan 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 117 okuma
27 Ekim 2017 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+4 oy
1 yorum 150 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı
+19 oy
4 yorum 581 okuma
sonsuz 25 Mayıs 2017 Bilgi kategorisinde sonsuz Astral Gezgini (163k puan)   yazdı
+22 oy
1 yorum 316 okuma
sonsuz 24 Mayıs 2017 Bilgi kategorisinde sonsuz Astral Gezgini (163k puan)   yazdı
+16 oy
2 yorum 224 okuma
Daphne 15 Mayıs 2019 Bilgi kategorisinde Daphne Lusid Rüyacı (75.9k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 101 okuma
selennkdkd 10 Ocak 2020 Rüya kategorisinde selennkdkd Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 188 okuma
+5 oy
3 yorum 230 okuma
Simge 13 Ağustos 2017 Bilgi kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+9 oy
2 yorum 132 okuma
Hypnos 29 Haziran 2020 Bilgi kategorisinde Hypnos Astral Gezgini (173k puan)   yazdı
+11 oy
4 yorum 1.9k okuma
Kahin 4 Haziran 2017 Durugörü kategorisinde Kahin Lusid Rüyacı (76.0k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 160 okuma
14 Ekim 2018 Rüya kategorisinde Baran   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

443 Aktif
0 Üye ve 443 misafir
Bugün : 17844
Dün : 23857
Toplam : 48076165
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...