Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
252 okuma
Karga Rüya kategorisinde Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
düzenledi
Rüyamda değerli bir şeyi sırf zevk için çalmışım. Altından yapılmış oskar ödülü gibi bir şeydi çaldığım. Bir kaç kişi biliyordu benim yaptığımı fakat polislerinde anlaması an meselesiydi. Bu yüzden tedirgin oluyorum ve kaçma yöntemlerini düşünüyorum. Bir vapurdayız, atlayıp yüzerek kaçmayı düşünüyorum sahile yakın bir noktasında. Neyse bundan vazgeçiyorum ve küçük bir elektrik şok cihazı alıyorum kardeşimden. O da daha önce hiç kullanmamış. Sorduğumda; heralde tutup şuraya basıyorsun diyor.

O vapurdan iniyoruz, çaldığım şeyi güvenli bir yere koyuyoruz. Bir minibüsün arkasındaki gizli bir kasaya.

Sonra gideceğimiz yere kalkan otobüsü kaçırıyoruz, metroyla gitmeyi düşünürken eski bir erkek arkadaşımı görüyorum. Sarılıyoruz falan, sonra devamlı dudaklarıma baktığını görüyorum. Ben gay oldum diyor öpmeye çalışıyor. Ya tamam da saçmalama falan diyorum. Sonra ailesi geliyor o arkadaşımın durumu açıklamaya çalışıyorlar. Bir şekilde kurtuluyorum oradan.

Yine polisleri atlatmak için bir laptop bilgisayarın başında kaldırımda oturmuş vaziyette şehrin alarm şebekesine giriyorum uzun uğraşlardan sonra. Kaçmak için şehrin diğer yanındaki alarmları çalıştırıyorum. Bu sırada yanımda sevgilim var. Onunla birlikte gece evlerin aralarındaki sokak merdivenlerinden inmeye başlıyoruz. Merdivenler labirent gibi. Durmadan ikiye üçe ayrılıyor.

Sonra bir kedi bize yol göstermeye başlıyor. Bu tanıdığım bir kediye çok benziyor, onu söylüyorum. Biz indikçe gün aydınlanıyor. Şehrin hiç bilmediğimiz bir noktasından gündüz çıkıyoruz ve üzerimizde bornozlar var. Bu spor iyi oldu diyoruz.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+4 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,

Bir konuda büyük bir yeteneğiniz var(rüya tabiri veya daha mistik konularda olabilir,bence rüyanın sonunda bahsecedeğim size yol gösteren konu) ,ancak bunu gizliyorsunuz.Bu yeteneğiniz ile ilgili insanların aslolan değil yapay işlere verdiği kıymetleri çok önemsediklerini buna bir cevap niteliğinde bir aksiyon geliştiriyorsunuz.(veya geliştirmek istiyorsunuz)

Oscar ödülünü çalmanız rüya alemi ile gerçek dünya alemi kıyaslaması gibi.Rüya aleminde ki  özelde sizin genelde tüm rüya tabir edenlerin yeteklerine bir oscar ödülü  hatta daha önemlisi   "kıymet"  verilmediği için ve aslında size göre rüya aleminde ki görüntüler,kurgular vs gerçek alemde ki görüntüler,kurgulardan da  önemli olduğu için gerçek alemde verilen Oscar ödülüne ve halkın rüya alemine değilde gerçek alemde olan Oscar ödülüne kıymet vermelerine bir tepki için bunu çalışıyorsunuz.

Bu düşüncelerinizi çok yakın bir kaç kişi biliyor.Polislere yakalanmama kurgusu ile bu kıymet vermeme durumuna dair halkın bu fark etmesini istiyor ancak sizin tarafınızdan yapıldığını da bilinmemesini istemiyorsunuz çünkü siz bunu para veya şöhret için değil bir bilinç seviyesi oluşturmak için yaptıdınız.

İlk başta bu yaptığınız iş için kardeşinizden yardım istiyorsunuz ancak onda ki bilgi ve seviyesi vs size hiç yardımcı olabilecek seviyede değil.Onun bu konular ile hiç ilgisi yok.Deniz üzerinde vapurdasınız yani hareketi başlattığınızda durdurumayacağınız bir seviyedesiniz.Atlamak,sahile çıkmak vs olabilir ama sanırım kurguyu bozabilir endişesi diye yapmıyorsunuz.

Sonra vapurdan iniyorsunuz(mecburen vapurun durmasını bekleyerek).Ödülün bir daha ortaya çıkmaması için saklıyorsunuz.(İki seviyeli güvenlikte bir saklama ile ancak minübüe koymak sanki bir dönem sonra halktan birileri bunu bulsun ortaya çıksın gibi yani kendiniz için saklamıyorsunuz)

Sonra kurgunuzun ikinci safhasına geçiyorsunuz.Otobüsü kaçırıyorsunuz ki otobüsde ki durak aralıkları vapurdan çok daha kısa.Daha proaktif çözüm bulabilecek bir yapı otobüs.Ama onu kaçırınca benzer ve muadil bir yapı olan Metro'yu düşünüyorsunuz.Bu durum kurgunuzun ikinci seviyesine geçmenizden dolayı.Kaygı azalıyor.

Eski erkek arkadaşlarınızdan birisini görmeniz sanırım bu gizlediğiniz yeteneğinizi bilenlerden bir tanesi.Size anormal bakışları ve talepleri,kurgunuzu maddi bir bekleneti ile açıklayacak  bir hale gelmesi ile ailesinin ise bunun bir arka planı var ondan yapıyor gibi size açıklaması.Çalma fiili hırsızlık anlamında değil,halkın bir farkındalık seviyesine yükselmesine dair bilinçli bir yok etme tepkisi.Bunun için zaten ihtiyacım olmamasına rağmen diyorsunuz.Ancak eski erkek arkadaşınızın bu talepleri sizi daha kompleks biri düşünce sistemine götürüyor.İlk başta halk için yaptığınız işin sonucunda kendi sistematiğinizde açık buluyorsunuz ve açığa çıkma ihtimallerine karşılık bilgisayarınızın başına geçip sizin ile ilgili tüm sinyalizasyon sistemini değiştiriyorsunuz ki gizlediğiniz ama açığa çıkma ihitmali olan kimlik bilgileriniz daha da gizli olsun.Yakın çeverniz dahil de kimse bilmesin sizi.Bunu için tüm sisteme yanlış sinyaller gönderiyorsunuz ve artık yanınızda sadece sevgiliniz var.

Bu aşamadan sonra artık vasıtaların olmadığı yürüme mesafaesine geçiyorsunuz.Bu kurgunuzda ki üçüncü seviyeniz.Mecburi seyir güzergahı veya durak bekleme gibi bir sorunun olmadığı yürüme seviyesinde gece başlattığınız bu kaybolma operasyonu ile başka bir kimlik(veya bilinç) seviyesine o kadar karmaşık yollardan gidiyorsunuz ki bir ara kaybolma tecrübesi yaşıyorsunuz.

İşte bu son noktada artık insani yardım da bitiyor.Çünkü herkes geride kaldı.Bu yolları bilebilecek olan kedi(sezgileriniz-tanıdığınız bilinçaltı ne derseniz adına) size yol göstererek sizi amacınıza ulaştırıyor.

Artık yepyeni bir yerde yeteneğiniz ile ilgili işlere devam edebilirsiniz.Hem mesajınızı verdiniz hem de bu mesajı verirken size göre açık olan tüm yapıyı revize ettiniz.

Artık rahatlayabilirsiniz(Bornoz)

Doğrusunu Allah bilir.

Selamlar,
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Hoş yorum teşekkürler. :)
0 oy
Matmazel Aeolian Rüya Yorumcusu (11.9k puan)  
2016 yılında sık sık taciz edildiğiniz rüyalar görmüşsünüz, biri bir kadın tarafından, diğer ikisi  erkekler tarafından. İçinizde eril ( animus )  ile dişil ( anima ) savaş halinde gibi geldi bana. Onları barıştırın dengeyi sağlayın derim birbirlerini taciz etmesinler :)

https://www.ruyadaruya.com/3942/ruyada-taciz  
https://www.ruyadaruya.com/3800/ruyada-taciz
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Evet ya o dönemler demek ki varmış bir şeyler, tacizli falan hep.
0 oy
Matmazel Aeolian Rüya Yorumcusu (11.9k puan)  
Bence harika bir yorumlama Ruyadede. Yakın zamanda bir rüya yazarsam sizin yorumlamanızı isteyeceğim :)

İlgili rüyalar

+7 oy
1 yorum 151 okuma
9 Nisan 2017 Rüya kategorisinde zlm   yazdı
+6 oy
4 yorum 244 okuma
27 Ocak 2017 Rüya kategorisinde Gonca   1 yazdı
+8 oy
2 yorum 194 okuma
14 Aralık 2016 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+11 oy
2 yorum 215 okuma
20 Eylül 2016 Rüya kategorisinde sıkkıntavsan   yazdı
+7 oy
2 yorum 152 okuma
Misafir 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Misafir Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+7 oy
4 yorum 154 okuma
Misafir 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Misafir Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 197 okuma
gokbaray 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde gokbaray Rüyazede (2.0k puan)   yazdı
+4 oy
8 yorum 308 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı
+7 oy
12 yorum 674 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı
+4 oy
14 yorum 331 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 118 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 122 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 178 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

605 Aktif
0 Üye ve 605 misafir
Bugün : 10828
Dün : 21898
Toplam : 48090992
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...