Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
112 okuma
Rüya kategorisinde  
Eski sevgilimle ayrılma nedenim yalan söylemesiydi 2.5 yıl oldu hala seviyorum. 3-4 ay bir süre çıktık uzun zamandır tanıyordum ama asla aramızda cinsel birleşim olmamıştı seviyeli ilişkimiz vardı. Rüyada çıplak şekildeydi daha önce çıplak görmemiştim neyin vücuduna benzettim bilmiyorum.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

0 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Rüyada tacize uğramak, kişiyi yanlış bir yola sapmaması konusunda uyarıyor olabilir. Rüyadaki diğer detaylar sebebiyle daha farklı şekillerde de yorumlanabilir. Peki, rüyada cinsel tacize uğramak ne demek? Rüyasında okulda tacize uğradığını gören kişiyi neler bekler? Rüyada otobüste tacize uğramak ne anlama gelir? İşte detaylar…


Rüyada Tacize Uğramak
Rüyada tacize uğramak, rüya sahibini kötü alışkanlıklar elde etmemesi için hayatındaki bazı şeylere ve kişilere karşı dikkatli olması konusunda uyarır. Kişinin etrafında onu başka taraflara çekmek isteyen birileri olabilir. Onlara uyup uymamak konusunda rüya sahibi kararını kendisi verir. Eğer yanlış yola saparsa geri dönmek ve her şeyi toparlamak çok zor olur. Rüyayı gören kimse istenmeyen bir hal ve tavır içine girerse ayıplanır, gözden düşer ve değerini yitirir. Ayrıca bu rüya gezmeyi seven, gece hayatına düşkün, hayatın tadını çıkarmak ve eğlenmek için elinden geleni yapan birinin varlığına delalet eder.

Bu rüyayı gören kişi anı yaşar, hiçbir şeyi kafasına takmaz ve uzun vadeli planlar yapmaz. Rüya sahibinin hayatın ne kadar kısa olduğunun farkında olduğuna ve bu bilinçle yaşadığına işaret eder. Bu sebeple de hayattan keyif almaya çalışır. Bu rüya, güzel günlerin yaklaştığına delalet eder ama can sıkıcı birtakım olaylar da yaşanabilir.

Rüyada Cinsel Tacize Uğramak
Rüyada cinsel tacize uğramak, rüya sahibinin hafifleyeceği ve rahatlayacağı olaylar yaşayacağına işaret eder. Bu rüya, güzel günlerin yakın olduğunu haber verir. Rüyayı gören kişi hayatındaki insanlarla yakın temas kurar ve onlarla içli dışlı olur. Ama bu insanlar rüya sahibinin iyi niyetini suistimal etmek isteyebilir ve ondan faydalanmaya kalkabilir. Kişinin mal varlığını ve iş yerindeki pozisyonunu elinden almaya çalışabilir.

İlgili rüyalar

+6 oy
1 yorum 227 okuma
+6 oy
2 yorum 278 okuma
+15 oy
5 yorum 307 okuma
+10 oy
4 yorum 237 okuma
+4 oy
1 yorum 90 okuma
sevgiates 23 Haziran 2020 Rüya kategorisinde sevgiates Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+7 oy
4 yorum 246 okuma
aragorn 9 Aralık 2019 Rüya kategorisinde aragorn Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 160 okuma
jeandark34 14 Eylül 2019 Rüya kategorisinde jeandark34 Rüyakar (3.6k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 98 okuma
busekose 4 Eylül 2019 Rüya kategorisinde busekose Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 222 okuma
5 Haziran 2019 Rüya kategorisinde GENIUS   2 2 yazdı
+8 oy
1 yorum 272 okuma
13 Mart 2018 Rüya kategorisinde Yusuf   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

424 Aktif
0 Üye ve 424 misafir
Bugün : 17628
Dün : 23857
Toplam : 48075949
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...