Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
278 okuma
Rüya kategorisinde  
Evin ortasinda cok buyuk bi bovek vardi . Aniden baliga dondu  Şişıp küçüluyordu . Evin yuksekliklerine tirmana biliyordu . Ve konusa biliyordu . Onu öldürmemize izin vermiyordu . Tehtid ediyodu bizi onu oldurmeyelim diye . Geceydi ve pencereden bakdigimda denizde guzel buyuk işiltili bi gemi vardi .
Yorumlarsaniz cok sevinirim

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

0 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Rüyada balık görmek neye yorumlanır kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, kazancının ve canın güvence altında olacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine rivayet etmektedir.
Rüyada balık görmek neye gelir kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına delalet eder.
Rüyada balık görmek neye yorumlanır yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, itibarını geri kazanacağına rivayet etmektedir.
Rüyada büyük balık görmek neye gelir geleceğinin de çok parlak olacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına işaret eder.
Rüyada balık tuttuğunu görmek neye işarettir her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulmaktadır.
Rüyada balık neye işarettir gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine delalet etmektedir.
Rüyada balık yemek neye delalettir çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine delalet etmektedir.
Rüyada balık tutmak neye işaret büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına delalet eder.
Rüyada büyük balık yakalamak neye işarettir çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işaret eder.
0 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Rüyada balığın konuştuğunu görmek yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına işarettir.
Rüyada balığın konuştuğunu görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.
Rüyada balığın ısırması büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.
Rüyada balığın canlanması ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına yorulur.
Rüyada balığın kuş olması iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine tabir olunur.
Rüyada balığın tükürmesi geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına inanılır.
Rüyada balığın su püskürtmesi büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük bir makama geleceğine rivayet eder.
Rüyada balığın kaybolması karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, ağlayacağına delalet eder.
Rüyada balığın gülmesi hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına işaret etmektedir.

İlgili rüyalar

+7 oy
5 yorum 230 okuma
Fearless 9 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Fearless (-52,011 puan)   yazdı
+4 oy
4 yorum 231 okuma
Mirac 1 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 132 okuma
15 Ocak 2019 Rüya kategorisinde Recep   yazdı
+9 oy
2 yorum 212 okuma
Burchina 27 Haziran 2020 Rüya kategorisinde Burchina Rüyakar (2.2k puan)   yazdı
+10 oy
4 yorum 152 okuma
Hifam 19 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Hifam Rüya Tabircisi (5.6k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 194 okuma
İBRAHİM ÇELİMLİ 24 Kasım 2019 Rüya kategorisinde İBRAHİM ÇELİMLİ Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 222 okuma
Smia 30 Ekim 2019 Tabir kategorisinde Smia Rüya Tabircisi (5.7k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 126 okuma
1 Haziran 2019 Rüya kategorisinde zindelal   yazdı
+5 oy
1 yorum 137 okuma
24 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Tuba   yazdı
+5 oy
1 yorum 123 okuma
24 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Burçin   yazdı
+8 oy
4 yorum 316 okuma
SSDGN 22 Nisan 2019 Tabir kategorisinde SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 104 okuma
16 Nisan 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+4 oy
1 yorum 181 okuma
Yaren1989 7 Mart 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

432 Aktif
0 Üye ve 432 misafir
Bugün : 1244
Dün : 21898
Toplam : 48081438
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...