Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
233 okuma
Rüya kategorisinde  
Öncelikle ben uzun zamandır film izlemedim. Bu tarz film gibi olaylı rüyaları hep görürüm. Rüyamda Ortaçağ tarzı bir mekanda, cahiliye döneminin sonlarındaydık sanırım. Yaşadığımız yerdeki en yüksek dağı tırmanıp vardığımız bir diyardaydık. Aralarına karıştığım insanların hepsi din adamıydı. Siyah uzun cüppeli, başlarında siyah, sivri ve uzun sarıklı yüzlerce din adamı ve alim vardı. Aralarında tek küçük bendim. Aralarında olduğumu bazen biliyor, bazen bilmiyorlardı. Katettiğimiz onca yoldan sonra karşımıza karman çorman yollarla dolu bir manzara çıkıyordu. Yolların arasında sipsivri, tıpkı mağara içi oluşumları gibi yukarıya bakan oluşumlar vardı. Yollar ise nereye gittiği belirsiz yollardı, çünkü yerden birdenbire fırlamışçasına duran sert tepelerin arasındaydık. Çıkış yoktu. Bir şeyi kanıtlamak için oradaydık. Yaşadığımız Yemen kralına kanıtlamak için oradaydık. Öyle ürkütücü bir yerde neyi kanıtlamak istediğimizi bilmiyordum. Bir ara uzaktan gelen büyük bir sürü sesiyle irkilmiştik, nedense içgüdüsel olarak ebabil kuşları olduklarını bildiğim fakat görüntüleri devasa kuyruksuz tavus kuşunu andıran yüzlerce kuş bir şeyden kaçarcasına yanımızdan geçip gitti. Buna benzer bir çok şey görüyordum ve içimden kendi kendime sürekli "Demek ki o surede anlatılan buymuş,". diyordum. Gördüğüm her şey bana o an surelerdeki olayların içinde olduğumu söylüyordu. Bir ara krala-padişaha inandırmak için haber yollamaya giden birkaç din adamının kendini gökyüzünden aşağı bıraktığını gördüm. Etrafta inmek için sarmaşıklar vardı ama nedense çok zayıflardı. Burda yaşam uzun süre önce ölmüş olmalıydı ama hala canlılar vardı.
Hatırlayabildiklerim bunlar. Acaba Allah'ı mı arıyorduk, onun mu varlığını kanıtlamaya gelmiştik? Rüyanın bir yerinde kral burda birşeyler olacağına inanmamış ve terk etmek istemişti, sonra da deprem olmuştu ve kendisiyle beraber bir çok din adamının da aşağı düşmesine sebep olmuştu. Acaba Allah' a inanmayanların sayısı artınca olan şeyleri mi temsil ediyor bunlar? Rüyamda resmen bütün sureleri yaşadığımı hissettim, bunlar ne anlama geliyor?

-bu arada uyandıktan hemen sonra televizyonda yaralı ebabil haberi işittim-

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

0 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Rüyada din adamı görmek, kişinin ibadetine bağlı biri olacağı demektir. Rüya sahibinin harama el uzatmayacağına, doğru yoldan ayrılmayacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceği anlamına gelmektedir. Rüyayı gören kişi imam görmüş ise iş hayatında mevki sahibi olacağına, terfi alacağına işaret etmektedir.
0 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Rüyada gökyüzünde yaşamak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, bolluğa kavuşacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına delalet ettiği söylenir.

İlgili rüyalar

+8 oy
3 yorum 367 okuma
Yaren1989 21 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+7 oy
4 yorum 208 okuma
zerdaag 8 Eylül 2020 Rüya kategorisinde zerdaag Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+12 oy
5 yorum 256 okuma
SSDGN 4 Ağustos 2019 Tabir kategorisinde SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)   yazdı
+4 oy
3 yorum 158 okuma
+8 oy
4 yorum 219 okuma
Hope 17 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 241 okuma
Adams 13 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı
+9 oy
4 yorum 395 okuma
Adams 25 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı
+2 oy
3 yorum 184 okuma
Hazalllll 6 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Hazalllll Rüyazede (1.6k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 151 okuma
Hüseyin 9 Mart 2020 Rüya kategorisinde Hüseyin Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 131 okuma
Vatansevdalisi 29 Ocak 2020 Tabir kategorisinde Vatansevdalisi Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+8 oy
3 yorum 871 okuma
SerhanDMN 4 Ekim 2019 Rüya kategorisinde SerhanDMN Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+2 oy
2 yorum 336 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

403 Aktif
1 Üye ve 402 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 19228
Dün : 23857
Toplam : 48077538
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...