Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
416 okuma
Simge Analiz kategorisinde Astral Gezgini (184k puan)  
düzenledi
Rüyalardaki kıyafetler, sizin duygu durumu ve hislerinizin rüyalarda ifade edildiği bir araçtır. Başkalarına karşı ölçülü yoksa abartılı mı giyindiniz? Ayakkabılarınızı unuttunuz mu? Gömleğiniz ters mi duruyor? Pantolon lekeli mi? Giyinmiş misiniz?

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+5 oy
Simge Astral Gezgini (184k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Uygunsuz şekilde kıyafet giyilmiş rüyaları, gerçek yaşamda  hazırlıksızlık olma duygularını yansıtır. Ters giyilen kıyafetler rol değiştirmeyi önerir. Yırtık ya da kirli bir gelinlik, hayal kırıklığına "yıpranmış" ya da "sorunlu" olan bir evlilik umutlarının ortak sembolüdür. Resmi giysiler, uyanıkken yüksek statüde olduğunu düşündüğünüz kişileri temsil eder. Aksine, serbest olanlar tam tersini temsil etmektedir. Kıyafetler sizi rüyada nasıl hissettirirse, kendiniz ve durumunuz hakkındaki duygularınızı yansıtır.

Rüyada giysi boyutu anlamlıdır. Giysiler rüyada çok büyük ise, gerçek yaşamda çok fazla şey yaptığınız ya da ayakkabıları bol geliyorsa gibi hissettiğiniz duyguları yansıtır. Kıyafetler çok küçükse, hayat uykusunda oynadığınız rolün "artık size uymaması" gibi duygularını yansıtır. Yeni kıyafetler toplumsal statüde bir değişikliğe işaret eder.

Rüyalarda görülen ayakkabılar, hayatımızdaki yönümüzün sembolleridir. Yeni ayakkabılar yeni bir durumu gösterir; Yeni bir yöne yöneldiğimizin işaretidir. Aşınmış ayakkabılar, bir çaba üzerinde çok fazla zaman ve çaba harcamış hisleri yansıtır ve tükenme veya depresyon duygularını yansıtabilir, bu konuda dikkatli olmalısınız. Bir rüyada yalın ayak olmak, belki de boşanma veya işten çıkarmanın sonucu olarak hayatınızdaki yeni bir rol hakkında kırılganlık duygularını yansıtır. İki farklı ayakkabı giymek, iki yön arasında kararsızlık olduğunu gösterir. Yüksek topuklar cinsellikle ilişkilidir.

Rüyada iç çamaşırı giyme ya da kısmen eksik giyinme hayalleri, duygusal kırılganlık hissini temsil edebilir. Bir ofiste veya iş bağlamında eksik kıyafet, hazırlıksız olma duygularını veya kişinin patronu ya da iş arkadaşları tarafından yapılan incelemeleri yansıtır. Rüyada bir eziyet durumu veya potansiyel bir sevgiliyle kısmen çıplak olmak, cazibenizin "kolayca görülebileceğini" gösterir. Hiç kimse soyunma durumunuzu fark etmezse, bu rüya aşırı duyarlı hissettiğinizi gösterir. Maruz kalmış olduğunuz duygularınızı kimse göremüyor anlamını taşır. Kendinizi daha doğru bir şekilde ifade etmelisiniz.
+1 oy
Mirac Rüya Ustası (54.9k puan)  
Aslında ben de bu durum oluyor. Ben ne zaman rüyamda kendimi çıplak görmüşsem mutlaka isyan etmişimdir yada kendimi örtülü olarak görmüşsem kendimi o zaman sukretmisimdir. Ben kendi adıma söyleyeyim aslında benim iman durumumu belli eder.
0 oy
Mirac Rüya Ustası (54.9k puan)  
Vay be gerçekten çok doğru. Teşekkür ederim açıklamam için aslında bir arkadaşımın ablası rüyasında ayakkabısının tekini kaybediyordu sonra ablası evlendi ve bosandi

İlgili rüyalar

+7 oy
2 yorum 270 okuma
+5 oy
1 yorum 111 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı
+22 oy
1 yorum 191 okuma
28 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+8 oy
1 yorum 221 okuma
+4 oy
2 yorum 148 okuma
+5 oy
2 yorum 231 okuma
+2 oy
2 yorum 103 okuma
Gunes111 5 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Gunes111 Rüyazede (1.6k puan)   yazdı
+3 oy
7 yorum 434 okuma
geekone3388 31 Aralık 2020 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+8 oy
3 yorum 289 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

329 Aktif
0 Üye ve 329 misafir
Bugün : 1838
Dün : 13860
Toplam : 47842266
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...