Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+11 oy
232 okuma
Rüya kategorisinde  
Gecenin yarısı dolmuşta buluyorum kendimi. Nasıl dolmuşta olduğuma hayret ediyorum ve şöföre bakıp ona hiç güvenmiyorum. O da dikiz aynasından beni kesiyo korkunç korkunç. Napıcam şimdi beni abuk subuk bir yerde indirir bu adam derken gözlerimle adamı tehdit etmeyi ihmal etmiyorum. Biraz sonra açıyo kapıyı. Abicim ben burdan nereye gidebilirim kimse yok karanlık upuzun yol görmüyomusun diyorum burası son diyo kesin ve kayıtsız bi tavırla. İniyorum ve şaşırıyorum burasının beşiktaşa benzemesine. Önümdeki karanlık ve uzun yolu boşverip sağa dönüyorum. Sağ tarafta yokuş aşağı orman gibi bi yere gidiyo. Açıkta gezmektense ormana dalıyorum. Halbuki öyle yolları severim ama orası tekinsiz görünüyor diye düşünüyorum. Abimi arıyorum ve onun yakınlarda olduğunu bilerek içimde çok hoş bir sıcaklık ve güven duyuyorum. (bu tür durumlarda demek ilk aranacak listemin number bir'ı olmalı abim) baksana ben şöyle şöyle bir yerdeyim diyorum. Bana gideceğim yeri tarif ediyo ve kendimi aniden toz toprak dolu çok hafif aydınlık geniş bir yolda buluyorum. Etrafta gerilla gibi askerler var tek tük. Yandım ben nereye düştüm derken sağda askerin tekine bağırıyorum nerden çıkıcam diye o da bak onu takip et diye son sürat koşan bir askeri gösteriyo. Ona doğru depar atarken sağdan çalıların ordan kocaman kurt ya da kaplan benzeri bir şeyin bize koştuğunu görüyorum. Hayvan yola atlıyo ama asker ordan oraya hamleler yaparak onu atlatıyo bende aynı şekilde yem olmaktan kurtuluyorum. Sanki koşar gibi değilde arkadan müthiş bir güçle itilir gibi tüm hamlelerimize rağmen (mesela geri dönerekte koşmamıza rağmen) aynı zamanda ilerliyoruz da aynı yönde. Neyseki adamla uğraşıyolar da ilk hamleleri bana yapmıyo hayvanlar diye seviniyorum napacağımı ondan görüp öğrendiğim için. Sonra karşıdan bir zürafa son sürat üzerimize geliyo. Ezilmek çok olası bunu görüyorum ama ezilmeyeceğimizi bilip korkmuyorum. Yanımda koşan asker üzerine atlıyo zürafanın ve havalanıyolar. Zürafanın yarasa benzeri uçları sivrimsi upuzun kanatları çıkıyo. Görüntüye hayran hayran bakıp ben yapsaydım keşke, bu adam harika derken uyanıyorum.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

0 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Rüyada minibüs şoförü görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, ileride kadrini ve kıymetini bilecek birisi ile hayatını birleştireceğine, insanlara yol göstereceğine işaret eder. Rüya yorumu ansiklopedisine göre rüyayı gören kimsenin kazancının çoğalacağına, hakkında kötü düşünen kimseleri utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine alamet ede

İlgili rüyalar

+3 oy
4 yorum 220 okuma
saga 2 Ekim 2020 Tabir kategorisinde saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)   yazdı
+10 oy
3 yorum 628 okuma
+8 oy
2 yorum 340 okuma
Simge 13 Mayıs 2019 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+6 oy
3 yorum 273 okuma
Karga 22 Ağustos 2016 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+17 oy
1 yorum 265 okuma
~}çu 28 Nisan 2021 Rüya kategorisinde ~}çu Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 144 okuma
Nesliihan 31 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Nesliihan Rüyazede (2.0k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 111 okuma
yok 9 Ekim 2020 Rüya kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 101 okuma
Önay Akın 28 Mart 2020 Rüya kategorisinde Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 200 okuma
Rüyazede 4 Ağustos 2019 Tabir kategorisinde Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 167 okuma
14 Nisan 2019 Rüya kategorisinde Celil   yazdı
+5 oy
3 yorum 181 okuma
Eftelya 10 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde Eftelya Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+18 oy
1 yorum 151 okuma
+6 oy
1 yorum 200 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

617 Aktif
0 Üye ve 617 misafir
Bugün : 10635
Dün : 21898
Toplam : 48090801
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...