Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+12 oy
510 okuma
Simge Analiz kategorisinde Astral Gezgini (184k puan)  
Rüyanızda yüksek bir yerdeyseniz, hayatınızdaki bir sorumluluğun üzerinde durduğunuzdan emin bir işarettir. Gökdelenler büyük işlerin yapıldığı yerler olduğu için, büyük olasılıkla kariyerinizle ilgili kafanızdan geçen planlarını düşünün. Bir gökdelende duruyorsanız ve düşeceğiniz konusunda endişeleniyorsanız, kendinizi son zamanlarda içine soktuğunuz tehlikeli konumları düşünün. Kaza ve yangın inişinden endişe duyuyor ve güvenli bir çıkış yapmak için yangın merdivenini bulmanız gerekiyor olabilir rüyanızda gördüğünüz durumlar. Rüyada bir gökdeleni atlamak için kullanmak, hayatınızda bir sıçrama isteği olduğunu gösterir; Sonuç hakkında belirsiz olmanıza rağmen, yeni bir yöne doğru yola çıkmanız gerektiğini hissediyorsunuzdur. Rüyanızda gökdeleninizdeki asansör düzgün çalışmıyorsa, çılgınca tepeye fırladığınızda veya aniden dibe düştüğünüzde görüyorsanız; Bu rüyayı kariyer sorularınızın yakında çözülmesini istediğinizi gösteren bir işaret olarak alınız. Sizin için daha doğru olan bir seviyeye ulaşmak istediğinizi yansıtır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

9 Yorum

+6 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada yüksek binalar görmek:
Rüyada yüksek binalar görmek yükselme, seviye arttırma, makam elde eme ve yücelme isteğini yansıtır. Bu rüyayı gören kişi gerçek hayatta bulunduğu seviyeden memnun olmadığı için sürekli bir daha iyiye gitme, kariyerde yükselme ve zirveye çıkma arzusuyla yanıp tutuşmaktadır. Rüyasında yüksek bir binanın tepesine bakan aslında hayatta gelmek istediği yere bakar.

 

Rüyada yüksek binalar aynı zamanda bilinçaltındaki birinci olma ve yükseklere çıkma dürtüsü ile ilgilidir. Yüksek binaların tepesine bakan kişi aslında en iyi yani birinci olmayı istemekte ve öz güvenini ve kariyerini yüksek zirvelere tırmandırma arzusu içindedir. Bu rüyayı en iyi yorumlama şekli yüksek binaların rüya sahibinden ne kadar uzakta olduğuna ve arada kaç obje olduğuna ayrıca bu objelerin (engellerin) ne kadar büyük olduğuna dikkat etmek gerekir. Çünkü büyük objeler aşılması gereken büyük engelleri, küçük objeler ise ufak engelleri temsil eder.

 

Rüyada yüksek binalar bazen yükselmek, göze çarpmak, kürsüye çıkmak ya da kariyerde yukarı tırmanma anlamı içerirler. Yüksek binalara bakan biri aslında şu anki bulunduğu seviyenin yukarısında bir noktaya odaklanmış bakmaktadır. Bu kişinin bir grup insan içinde yükselmesi, kürsüye çıkıp bir konuşma yapması ya da kariyerinde ufak ama emin adımlarla ilerlemesi mümkündür. Yüksek binalar bize hemen olacaklardan haber vermeyebilirler ve bahsettikleri bu yükseliş gelecekte bize sunulacak bir yükseliş olabilir.

 

Rüyada yüksek binalar ayrıca güç, kudret, ufuktaki zafer ve amaçları temsil eder. Bu rüyayı gören “arzu ettiğim yüksek noktayı görüyorum, o halde oraya gidebilirim” demelidir. Rüyasında yüksek binalara bakan aslında gelecekte sahip olacağı başarılara bakar. Bu rüyanın ayrıca kişinin sahip olduğu potansiyel ve yeteneklerle de alakası vardır. Kişi sahip olduğu tüm bu yetenekleri ve potansiyelini birleştirirse çok büyük başarılar elde edebilecektir. Kısacası rüyadaki yüksek binalar gerçek hayatta ne kadar yukarı tırmanabilecek kudrete sahip olduğumuzdan haber verirler.

 

Tüm bunlara ilaveten rüyadaki yüksek binalar uzunluk sıfarlarıdır ve gerçek hayatta uzun olan her şeyi ya da kişileri temsil ediyor olabilir. Bu yüzden yüksek binalar bazen uzun yol, bazen uzun ömür, uzun vadeli planlar hatta bazen uzun boylu birinden bahsediyor olabilir. Bu rüyayı daha iyi yorumlamak için bu yüksek binaları nasıl gördüğümüze bakmamız gerekir. Rüyada bir yüksek binaların yıkılması uzun bir yolculuğun iptal olması, uzun boylu birinin vefatı ya da uzun vadeli planların suya düşmesine işaret edebilir ve hayırsız bir rüyadır. Bir yüksek binaların olduğundan daha uzun görünmesi yolun uzaması, bazı işlerin umulduğundan daha uzun sürede yapılacağı anlamı içerir.

Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

Güç

Zirve

İstekler

Arzular

Amaçlar

Hayaller

Umutlar

Gelişim

İlerleme

Potansiyel

Yükselmek

İtibar kazanmak

Kürsüye çıkmak

Engelleri aşmak

Rütbe kazanmak

Uzun vadeli planlar

İsteklerin yaklaşması

Yükselme potansiyeli

Geleceğe dair umutlar

Amaçlara doğru ilerleme
+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada gökdelen:
Rüyada gökdelen ve buna benzer tüm dikey ve uzun objeler bilinçaltında yatan yükselme ve seviye arttırma isteğiyle ilgilidir. Bu rüyayı gören kişi gerçek hayatta bulunduğu seviyeden memnun olmadığı için sürekli bir daha iyiye gitme, kariyerde yükselme ve zirveye çıkma arzusuyla yanıp tutuşmaktadır. Rüyasında bir gökdelenin tepesine bakan aslında hayatta gelmek istediği yere bakar.

 

Rüyada gökdelen ayrıca kendimiz için kurduğumuz düzen, kendimize kattıklarımız, bilgi birikimlerimiz ve inşa ettiğimiz her şeyin bize sembolik olarak yansıtılmasıdır. Gökdelen kişinin sahip olduğu her şeyin, kurulu düzeninin, istikrarının hatta iç dünyasının temsilcisidir. Bu rüyayı daha iyi yorumlamak için gökdelenin nasıl görüldüğüne ve tam olarak rüyada ne olduğuna bakmak gerekir. Bir gökdelenin içinde bulunmak ve henüz tepesine çıkmamış olmak istediğimiz rütbeyi ya da kariyeri elde edebilmek için hala çok çalışmamız gerektiğine işaret eder. Gökdelenin içinde kaybolmak ya da çıkış noktasını bulamamak zorlu bir süreçte çözüm arayışına delalettir.

 

Rüyada gökdelen ayrıca geçmişten bugüne rüya sahibine kalan tüm mirasların temsilcisidir. Bu miras maddi manevi her şeyi temsil edebilir. Kişinin kendi için kurmuş olduğu düzen, mal varlıkları, eğitim ve öğrenimi hatta mesleği bu mirasa dahildir. Kısacası gökdelen kendimiz için bu güne kadar inşa ettiklerimizdir. Gökdelenin yüksekliği, sağlamlığı ve ne durumda olduğu bu rüyayı yorumlamak için önemlidir. Rüyadaki gökdelenin başına gelenler gerçekte kurmuş olduğumuz bu düzenin başına geleceklerle örtüşür. Rüyasında içinde bulunduğu gökdelenin yandığını ya da yıkıldığını görenin istikrarı tehlike altına girer.



Rüyada gökdelen bazen insan bünyesi, sağlık ve bağışıklık sistemi hakkında bilgi verir. Zorla ayakta duran bir gökdelen hasta birine, sağlam gökdelen ise sağlam bünyeye işaret eder. Bununla beraber gökdelen her zaman fiziksel sağlığı ifade etmek zorunda değildir. Bazen ruhsal sağlık ve psikolojik sağlık hakkında bilgi sunar. Bu durumda sağlam gökdelen psikolojisi sağlam bir insana işarettir. Rüyadaki gökdelen aslında kişinin iç ve dış sağlığı hakkında ipuçları ile doludur. Bu yüzden bir gökdelenin yanması bazen kişinin iç dünyasındaki kaosa, bazen büyük sağlık sorunlarına hatta ateşli hastalıklara işaret edebilir. Karanlık, onarıma muhtaç ve yıkık bir gökdelen ise bedenin imdat çığlığıdır.

 

Tüm bunlara ilaveten rüyada gökdelen bir uzunluk sıfatıdır ve gerçek hayatta uzun olan her şeyi ya da kişileri temsil ediyor olabilir. Bu yüzden gökdelen bazen uzun yol, bazen uzun ömür, uzun vadeli planlar hatta bazen uzun boylu birinden bahsediyor olabilir. Bu rüyayı daha iyi yorumlamak için gökdeleni nasıl gördüğümüze ya da gökdelenin başına ne geldiğine bakmamız gerekir. Rüyada bir gökdelenin yıkılması uzun bir yolculuğun iptal olması, uzun boylu birinin vefatı ya da uzun vadeli planların suya düşmesine işaret edebilir ve hayırsız bir rüyadır. Bir gökdelenin olduğundan daha uzun görünmesi yolun uzaması, bazı işlerin umulduğundan daha uzun sürede yapılacağı anlamı içerir.
+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada gökdelenler görmek:
Rüyada şaşalı ve güzel görünümlü gökdelenler görmek yüksek zirvedeki insanlara, sosyeteye ve zenginliğe özentidir. Bu rüya bazen büyük hayaller ya da gözünün yüksekte olmasıyla alakalıdır. Bu rüyayı yorumlamak için gökdelenlerin nasıl görüldüğü, rüya sahibine uzaklığı, yüksekliği ve ne kadar gösterişli olduklarına odaklanmak gerekir. Çok uzaktaki gökdelenler asla ulaşılmayacak yüksek hayallere ya da zengin yaşam tarzına, yakındaki gökdelenler ise bu zenginlikle iç içe yaşandığı halde elde edememeye delalettir. Bu rüyayı yüksek rütbedeki kişilerle ya da zenginlerle iç içe yaşayan kişiler çokça görürler. Bazen rüyada gökdelenler görmek gelişmiş ve zengin bir ülkeye gitme ve orada yaşama arzusudur.
+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada gökdelene çıkmak:
Rüyada gökdelene çıkmak yükselmek, yücelmek ve engelleri aşarak rütbe arttırmaya delalettir. Bu rüyayı gören gökdeleni nasıl çıktığına bakarak yorumlamalıdır. Merdivenle çıkmak meşakkatli yükseliş, asansörle çabuk ve kolay çıkmak ise bir fırsat ya da vesile yakalamaktan dolayı hızlı yükselişe delalettir. Rüyasında gökdelene çıkanın kademesi ve mertebesi yükselir, sözü geçer, daha saygın biri olur. Rüyasında gökdelenin tepesine çıkanın gerçek hayatta gelirinin ve mirasının artması ihtimali de vardır.
+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Gökdelenden yüksek bir binadan aşağı inmek:
Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek itibar kaybetmek, para kaybetmek ya da istikrarın bozulmasıyla ilgilidir. Bu rüyayı gören attan inip eşeğe biner ya da elindekini kaybedip daha azıyla yetinir. Rüyada yüksek bir binadan aşağı inme rüyaları seviye düşürme ve fakirleşme rüyalarıdır. Yine buna bağlı olarak en alt zemin kata inmek bazen rezil olmak, bazen iflas etmek bazen en kötüyü görmek olarak yorumlanır. Rüyasında yüksek bir binanın en altına yani zeminine kadar inen kişinin korktuğu başına gelir.
+3 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada asansörle yüksek bir binanın tepesine çıkmak:
Rüyada asansörle yüksek bir binanın tepesine çıkmak yükselmek, yücelmek ve rütbe arttırmaya delalettir. Bazen asansörle en yukarısına çıkan geçici bir süreliğine de olsa kendinden bir üst kademedeki bir insanla bir görüşme ya da toplantı yapar.  Bazen asansörle yukarı çıkmak bir mesele için devlete başvurmak ya da devletten gelecek bir faydadır. Asansörle yüksek bir binanın tepesine çıkanın kendinden daha büyük ya da yüksek kademedeki kişilerle bir alışveriş yapması da mümkündür. Fakat tüm bunların yanı sıra asansörle yukarı çıkanın makam ve mertebesinin artması olasılığı da oldukça yüksektir.
+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada asansörle yüksek bir binadan inmek:
Rüyada asansörle yüksek bir binadan aşağı inmek iki şekilde yorumlanır: 1- toprağa yani dünyevi olana yakınlaşmak, 2- daha aşağı seviyeye iniş. Her iki yorumda birbirinden oldukça farklıdır ve bu yüzden asansör rüyalarının yorumunu en iyi kişi yaşadığı hayata bakarak yapmalıdır. Asansörde zemin kata inen bazen bir durumda yaşayabileceğinin en kötüsünü, bazen iflası görebilir. Bazıları için bu rüya sadece dünyevi değerlere hiç olmadığı kadar yaklaşmak ve bağlanmaktır.
+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada merdivenle yüksek bir binanın tepesine çıkmak:
Rüyada merdivenle yüksek bir binanın tepesine çıkmak daha meşakkatli ve yavaş yükselişlere delalettir. Bu rüyayı gören rütbe arttırır, yükselir ve yücelir fakat bu yükselme zaman alacaktır. Rüyada yerden göğe yükselen tüm dikey objeler aslında bilinçaltında yatan yükselme ve yücelme isteğine işarettir. Bu rüyayı gören kişi gerçek hayatta bulunduğu seviyeden memnun olmadığı için sürekli bir daha iyiye gitme, kariyerde yükselme ve zirveye çıkma arzusuyla yanıp tutuşmaktadır. Yüksek bir binanın tepesinde olup bitenler aslında kişinin arzu ettiği bu zirve noktayla ilgili ipuçları verirler.
+3 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada yüksek bir binanın yıkılması:
Rüyada yüksek bir binanın yıkılması kişinin hayatında her şey yolunda giderken aniden beliren bir değişimin her şeyi alt üst etmesiyle ilgilidir. Binalar güven ve istikrarın simgesidir ve yıkılması aslında bu güvenin ve istikrarın yıkılmasının temsilcisidir. Bu rüyayı gören kişi bina yıkıldığında ne hissettiğine, bu yıkılıştan nasıl etkilendiğine, yanında kimler olduğuna ve yıkımın ne derecede şiddetli olduğuna odaklanarak rüyasını yorumlamalıdır. Yüksek binaların şiddetli bir şekilde yıkıldığını görenin hayatında o kadar büyük bir değişim olur ki, bu değişim girdabında sahip olduğu her şeyi kaybeder. Bu rüya bazen birine karşı güven duygusunun kaybedilmesiyle alakalıdır.​ Nadiren de olsa rüyada yüksek bir binanın yıkılması gerçek hayatta uzun boylu birinin vefatına işaret olabilir.

İlgili rüyalar

+19 oy
9 yorum 374 okuma
Simge 5 Haziran 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+10 oy
1 yorum 380 okuma
Simge 13 Mayıs 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 201 okuma
Simge 26 Nisan 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 153 okuma
Karga 22 Haziran 2017 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 130 okuma
cpt_n3mo 16 Kasım 2020 Rüya kategorisinde cpt_n3mo Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+11 oy
6 yorum 330 okuma
Simge 4 Haziran 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 311 okuma
8 Kasım 2018 Rüya kategorisinde Sibel   yazdı
+11 oy
13 yorum 412 okuma
Simge 17 Temmuz 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 237 okuma
15 Nisan 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+15 oy
11 yorum 4.2k okuma
+8 oy
2 yorum 340 okuma
Simge 13 Mayıs 2019 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+9 oy
8 yorum 253 okuma
Simge 25 Nisan 2019 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 139 okuma
vetre 11 Ocak 2021 Rüya kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

604 Aktif
1 Üye ve 603 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9146
Dün : 21898
Toplam : 48089318
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...