Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
299 okuma
Simge Analiz kategorisinde Astral Gezgini (184k puan)  
Bir rüyada görülen ambulans, duygusal hayatınızda derhal dikkat edilmesi gereken acil bir durumu yansıtır. Kendini ve yaşamı uyandıran yönü sembolize eden  ambulanslar "kriz" araçlarıdır. Kişisel (sağlık, ilişki, aile) veya mesleki (meslek, çalışma) olabilecek belirli  yaşam bağlantılarını belirlemek için hayallerdeki yeri ve diğer kişileri not edin. Uyanıkken ambulans ne ise bilinçaltınızda da benzer bir etkisi var demektir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

8 Yorum

+2 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada ambulans görmek, başarınızı ve kendiniz için belirlediğiniz yüksek hedefleri gösterir. Kendinizin bir yönünü paylaşmaya hazırsınız. Çevrenizde dikkat çekiyorsunuz. Bu rüya depolanan enerjiyi ima ediyor. Duygularını şişiriyor olabilirsin.

Rüyanızda ambulans görmeniz, aydınlanma, gençleşme ve zihin temizliğini işaret ediyor. Bazı yoğun duygular ve tutkulu olaylar yaşıyor olabilirsiniz. Belki de bir şey sana duygusal bir zarar veriyor. Böyle bir rüya, ruhsal aydınlanmaya giden yolunuzun bir benzetmesidir. Bazı bilgilerin sizden gizlendiğini hissediyor olabilirsiniz.

Rüyadaki ambulans, neşeli ve sakin bir ev hayatına işaret ediyor. Yaratıcılıkta bir dalgalanma yaşıyor olabilirsiniz. Derin bir nefes almanız ve zorlukla yüzleşmeniz gerekiyor. Bu rüya senin inatçılığını, kararlılığını ve güçlülüğünü gösterir. Bir şey seni engelliyor ve şansını zorluyor olabilir.

Rüyada ambulans görmek, derin bir gücü, güveni ve dayanıklılığı göstermektedir. Bazı önemli meselelere veya kararlara katılacaksınız. Profesyonel kariyerinizde başarı için çabalıyorsunuz. Bu rüya, uzun ömür, yaratıcılık, romantizm, neşe ve maneviyat getirecektir.
+2 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Bazen ise rüyalardaki ambulans beklenmeyen bir sorunu sembolize ediyor olabilir. Aşk hayatında daha tutkulu olman gerekiyor. Sorunlarınızı başarıyla aşacaksınız. Rüya, hayatınızdaki bazı iyi nitelikleri sergileme ihtiyacınızın bir övgüsüdür.

Rüyada ambulans sesi duymak, başkalarına ulaşma arzunuzu temsil eder. Bazı şeyler sizi zorluyor olabilir. Biraz dinlenmeye ve rahatlamaya ihtiyacınız var. Sizin bu rüyanız kendini suçlama duygusu demek. Enerjilerini daha iyi şeylere yöneltmeye çalışmalısın.

Rüyadaki ambulans sesi cennet ve dünya arasındaki yol için bir önsezidir. Kariyer hedefinize veya ilişkinize karşı bir engel yaşıyorsunuz. Sonunda iyiliğiniz için zararlı olabilecek duygularınızı içerek tutuyorsunuz. Rüya, bazı fikirlerin doğuşunu temsil ediyor. Başkalarının onay ve desteğine ihtiyacınız olabilir.

Rüyada çok sesli bir ambulans görmek gerçeği ve dönüşümü ima ediyor. Bazı durum veya ilişkilerin daha fazla farkında olmanız gerekir. Düşünmeniz ve muhtemelen hareket etmeniz gerekiyor. Rüya, çiçek açan bir sevginin veya yeni gelişen bir ilişkinin işaretidir. Fiziksel sağlığınızı yeniden değerlendirebilmeniz ve belki de bir doktora başvurmaya başlamanız gerekiyor.
+2 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyadaki ambulans ilk ve uygun davranışınızı belirtir. Bir çeşit duygusal destek arıyor olabilirsiniz. Huzursuz hissediyor olabilirsin. Bu rüya temizlik ve iyileşmeyi temsil ediyor. Eski kötü şeylerle ve içsel mücadelelerle uğraşıyor olabilirsin.

Birçok insana veya insanlara aktarmaya çalıştığınız bir mesaj vardır belki. Birinden düşmanlık hissediyor olabilirsin. Bu rüyanız bazı gizli sırlarınız için bir benzetme olabilir. Kimseyle paylaşmak istemediğiniz bazı negatif konularla ilgileniyor olabilirsiniz.

Ambulans görmekle ilgili bir rüya, doğurganlığın, beslenmenin ve anneliğin kutsal niteliklerini temsil eder. Başkaları için önemsiz görünen şey sizin için önemlidir. Bu rüya, arkadaşlarınız ve sevdikleriniz arasında uyumu ima ediyor. Hayatınızda bir mola vermeniz ve aklınızın dinlenmesine izin vermeniz gerekir.

Rüyada ambulans görmek, henüz tanımadığınız fiziksel yetenekleriniz için bir mesajdır. Açılıyorsun. Başarıyı görselleştiriyor veya olumlu bir gelecek öngörüyorsunuz. Bu rüyanız belirsizlikten belirginliğe hızlı bir yükseliş gösteriyor. Nerede bittiğini bilmediğiniz duygusal bir yolculuğa çıkıyorsunuz.
+2 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Ambulansın rüyada görülmesi, insanın şefkatini ve bütünlüğünü gösterir. Büyüme zamanı gelmiştir. Bir insan ve onun ne söyleyeceği ile ilgilenmemelisiniz. Rüyanız hayatınızdaki tatlı bir aşkı temsil ediyor olabilir. Geçmiş duygulara ve bu deneyimlerden neler öğrendiğinizi göz önünde bulundurmalısınız.

Ambulans rüyaları hayatta çok fazla stres altında olduğunuzu gösterebilir. Maneviyatınıza kesinlikle önem vermelisiniz. Bu rüya yeteneklerinizi ve başkalarıyla iletişim kurma yeteneğinizi de ifade eder. Ayrıca, çabalarında başarılı olacağının bir işaretidir.

Rüyada ambulans görmek, güne parlak, taze bir başlangıç yapmanızın mesajını verebilir. Negatif düşüncelerinizi silmeniz ve nesnelere taze bir bakış açısı kazandırmanız gerekir. Emeğinizin sonuçlarından hoşnut olacağınız zamanlar yakındır. Rüya, duygularınız ve sevgi yeteneğiniz için bir benzetmedir. Hedeflerinize ulaşmak için çok çalışmanız gerekir.
+2 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada ambulansta olmak maneviyatınız demektir. Yapılması gereken bitmemiş bir işin olduğunu gösterir. Kendine dikkat etmen ve kendini duygusal ya da psikolojik zararlardan koruman gerekir. Bu rüya çaresizlik duygusu demektir. Yeniden canlandırmanız gereken bir durum veya ilişki olabilir.

Ambulansta olmak, gelecekle ilgili korku ve endişelerinizi belirtir. Bazı durumlarda çevrenizde başı boş dolaşıyor ve fikir arıyor olabilirsiniz. Kendi yeteneklerini ve kendi içindekileri küçümsüyorsun. Rüyalarınız bazen ne yaptığınız ve nasıl hissettiğinizdir. Kişinin ne hissettiğini bilmesinin zamanıdır, özellikle de onu sık sık rüyasında görüyorsa.
+2 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Aynı zamanda böyle bir rüya, manevi açıdan dirilik, sağlamlık ve tokluk anlamına gelir. Duygularını ifade etmek için bir çıkış arıyor olabilirsin Rüya, hayatında meydana gelen geri dönüşümsüz değişikliklerle ilgilidir. Bu değişiklikleri pozitif bir şekilde faydanıza çevirmeye hazırlıklı olmalısınız.

Rüyada birkaç ambulans görmek, daha canlı olmanız gerektiğine dair size gönderilen bir mesajdır. Daha aktif bir yaşam tarzı seçmelisiniz. Başkalarına yaslanmak yerine bir duruma veya meseleye kendi başınıza yaklaşmanız gerekir. Böylelikle manevi açıdan daha güçlü olacaksınız.
+2 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Şifre olarak rüyadaki ambulanslar, büyümeyi ve inşayı gösterir. Bazı şeylere yanlış yerden bakıyor olabilirsiniz. Önemli bir karar vermeden önce tüm şeyleri gözden geçirmeniz gerekmektedir.

Bu rüya, kadınsı niteliklerle ilgilidir ve kendi içinizde kadınsı yönü işaret edebilir. Sizin için doğru olanı yapmak zorundasınız ve başkalarının karar hakkında ne düşündüklerini merak etmemelisiniz.

Rüyada ambulans sürmek, yaratılış, doğum, doğurganlık ve yeni başlangıçlar için bir benzetmedir. Sağduyunuzu kullanmanız gerekir. Belki de bir sorundan kaçınmak ya da bir soruna yeterince dikkat etmemek gibi bir alışkanlığınız olabilir. Rüyanız bunları düzeltmeniz için size gönderilen bir mesajdır.

Rüyada ambulans görmek ve onun içinde olmak, hedeflerinize, amaçlarınız ve maddi kazançlarınıza ulaşma konusundaki çabalarınızı ifade eder. Kilo alma korkularınız da olabilir. Sağlık problemleri konusunda kendinize dikkat etmeniz gerekir. Bu rüya bazen senin aşırı cesaret seviyeni gösterebilir.

Rüyadaki ambulanslar, uzun ömür veya olumlu olasılıkları gösterir. Gizli potansiyeliniz de ortaya çıkacak. Yaşam tarzınızı düzeltmeniz gerekebilir. Bu rüya, hayatında sinsi olan birisine karşı size yapılan bir uyarı olabilir. Adaletsizce eleştirildiğinizi hissediyor olabilirsiniz.
+2 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada ambulans çağırmak bazı çocukça şeyler yaptığınızı ima ediyor olabilir. Enerjini aptalca boşa harcıyorsun ve fırsatların kaymasına izin veriyorsun. Birinin bütünlüğünüzü veya yaratıcılığınızı ihlal ettiğini hissediyorsunuz. Bu rüya hızlı ve kolay bir şekilde erişmeniz gereken bir şeyi belirtir. Bazı insanlar ayakta durmakta ya da yolunuzu tıkamaktadır. Onlardan kurtulmalısınız.

Rüyada başka birinin ambulans çağırdığını görmek, tam olarak gelişmemiş bir şeyi temsil eder. Duyguların artık baskı altında tutmak istemiyor olabilirsin. Bazı durumlarda mağdur hissediyor olabilirsiniz. Rüyalarınız aynı anda birkaç şeyi dengelemeye çalışırken hızlı tempolu yaşamınızı temsil ediyor olabilir.

Rüyada sizin için bir ambulans gelmesi, almak üzere olduğunuz bazı şok edici ve korkunç haberleri ifade eder. Bazen de eski ve diğer olumsuzluklardan kurtuluyor olduğunuzu gösterir. Kendinizi tatminsiz hissediyor olabilirsiniz. Bu rüya irade eksikliğiniz için bir tavsiye olabilir.

Rüyanızda ambulans görmeniz bazen ne yazık ki duygusal ihtiyaçlarınız veya iştahınız için bir uyarıdır. Bazı kötü yanlarınızın, hedeflerinizin peşinden gitmesini engellemesine izin verme. Kendini taşıdığın yüklerden kurtarmalısın. Bu rüya kendi yeteneklerine güven duymadığını gösterir. Bazı olumsuz duyguların ifade edilmesi ve onaylanması gerekir.

İlgili rüyalar

+9 oy
1 yorum 743 okuma
Simge 29 Nisan 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+9 oy
3 yorum 742 okuma
Simge 27 Nisan 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 183 okuma
+9 oy
6 yorum 181 okuma
Simge 24 Haziran 2020 Durugörü kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+13 oy
2 yorum 164 okuma
Daphne 27 Mayıs 2019 Bilgi kategorisinde Daphne Lusid Rüyacı (75.9k puan)   yazdı
+11 oy
1 yorum 202 okuma
Simge 3 Mayıs 2019 Bilgi kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 340 okuma
Simge 13 Mayıs 2019 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+7 oy
5 yorum 192 okuma
Simge 4 Nisan 2019 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+17 oy
2 yorum 398 okuma
Simge 1 Temmuz 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+13 oy
1 yorum 332 okuma
Simge 6 Haziran 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+10 oy
8 yorum 1.8k okuma
Simge 27 Nisan 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+11 oy
1 yorum 143 okuma
Simge 24 Nisan 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

627 Aktif
1 Üye ve 626 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 11506
Dün : 21898
Toplam : 48091664
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...