Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+12 oy
312 okuma
Simge Analiz kategorisinde Astral Gezgini (184k puan)  
Rüyalarınızda uçaklarda yolculuk ediyor iseniz ilişkileriniz nedeniyle sık sık değişimler, geçişler ve hayatlarımızda "yeni varış noktalarına ulaşmak" için  girişimlerini simgeler. Hedefler genelde arzulanan bir kariyer (yüksek maaş, sorumluluk veya tanınma) veya evlilik veya yoğun bir ilişki gibi sosyal statüyü içerir. Eğer uçağa  geç kalırsanız veya bir uçuşu özlediyseniz, hazırlıksız olduğunuzu hissediyorsunuz ve hedefinize veya "varış yerinize" nasıl gideceğinize daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor demektir.

Uçak düşer veya güç kaybı ve uçuşta veya inişte yaşanan sıkıntılar, genelde bu varış yerlerinden birine veya daha fazlasına ulaşma konusundaki belirsizlikleri yansıtan rüyalardır. Eğer insan, uçmaktan korkuyorsa, rüyalar bir geziden önce ya da bir çocuk seyahat ederken kaygılanmış endişeleri yansıtıyor olabilir. Rüyalar önceden bilişsel olarak yorumlanmamalıdır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+10 oy
Simge Astral Gezgini (184k puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyanızdaki bir uçağı görmek, engellerinizin üstesinden geleceğinizi ve yeni bir öne çıkma ve statü kazanacağınızı gösterir. Daha yüksek bir bilinç, yeni bulunan özgürlük ve daha fazla farkındalık yaşayabilirsiniz. Belki bir şey hakkında daha iyi bir bakış açısı veya daha geniş bir bakış açısı kazanmanız gerekir. Uçak havalanıyorsa, o zaman bir fikir veya planın "havaya uçmak" ve harekete geçmek üzere olduğunu ileri sürer. Aynı zamanda günlük hayatınızdan uzaklaşma ve kaçma ihtiyacınızı da gösterebilir. Uçağın piste oturduğunu ve asla havalanmayacağını rüyada görmek, gerçek bir proje veya yerden inmeyi başaramayan bir fikir anlamına gelir. Bir projeye başlamakta zorluk çekiyorsunuz demektir.

Bir uçağı uçurduğunuzu rüyada görmek, yaşamınızdaki varış noktanızın tam kontrolünde olduğunuzu gösterir. Kararlarınızda ve başarılarınızda kendinize güveniyor ve başaracağınıza inanıyorsunuz.

Uçaklar arası transfer olmayı rüyada görmek, yaşamınızda sizi amaçlanan yoldan uzaklaştıracak önemli bir geçiş aşaması anlamına gelir. Bu değişiklikler sizi yeni yönlere ve yeni statü ve tanınma yüksekliklerine götürecektir.

Sık yaptığınız uçuşunuzu özlediğinizi rüyada görmek, kendinizi çaresiz hissettiğinizi ve bazı durumlarda kapana kısıldığınızı gösterir. Fiziksel veya zihinsel olarak tutulduğunuzu hissediyorsunuz. Alternatif olarak, rüya aynı zamanda yaşamınızın  iş, ilişki ya da ev yaşamı  bir yönüyle bağlantınız kesilmiş hissetmenizi gösterebilir.

Bir uçağın düştüğünü rüyada görmek, kendiniz için aşırı yüksek ve gerçekçi olmayan hedefler koyduğunuzu gösterir. Hedefleriniz çok yüksek olabilir ve gerçekleştirilmesi imkansızdır. Düşme tehlikesi var. Alternatif olarak, güven eksikliğiniz, kendini yitiren tutum ve kendiniz için belirlediğiniz hedeflere yönelik kendinizden şüphe duymanız, kaza yapan uçakla temsil edilir bu hedeflere ulaşma yeteneğinize inanmıyorsunuz. Hedeflerinize ulaşmada güç ve belirsizlik kaybı da ayrıca belirtilmiştir.

Bir uçağın kaçırıldığını rüyada görmek, bilinçaltı zihninizde rahatsız edici hisleri ve geçmiş duyguları ifade eder.

Havalimanından uçan uçakların rüyada görülmesi ortak bir hedefe doğru birlikte çalışmayı temsil eder.

Rüyanıza inen bir uçağı görmek, bir yolculuğun veya bazı görevlerin tamamlandığını gösterir. Önceden kontrol dışı olan bazı sorunlar çözüldü demektir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
uçağın üzerinde yolculuk ediyordum bir defasında
+9 oy
Simge Astral Gezgini (184k puan)  
Rüyada uçak görmek, çok önemli bir rüya sembolüdür. Rüya bağlamına bağlı olarak uçağın konumlandırılması anlamını değiştirebilir. Herhangi bir zorluk çeken bir uçakla uçuyorsanız, yaşamınızın bir sonraki varış noktasına kadar giden olumlu bir sembolüdür. Kaderinizde daha fazla kontrol sizde demektir. Yanınızda başka biri uçuyorsa, yolculuğunuz boyunca bir yardımcı veya rehberiniz olabilir. Eğer bir uçak görüyorsanız ve siz yerdeyseniz hedeflerinize ulaşmanızı önerir. Uçağın yere düştüğünü fark ederseniz, aksilikleri temsil eder. Uçak düşüyorsa ve kendinizi tehlikede hissediyorsanız, hedeflerinizi çok yükseğe koyduğunuz anlamına gelir.

Uçağınızı kaçırmayı rüyada görmek, bir sonraki adıma geçmeye hazır olmadığınız anlamına gelir. Daha organize olmalısın simgesidir. Dünya ile bağlantınızı kaybetmeyi rüyada gördüyseniz, çaresizlik hissini temsil eder. Birisi ya da bir şey sizi bir sonraki adımı atmaya zorluyor demektir.

Uçuşunuzu yaparsanız hedeflerinize ulaşmak için doğru yolda ilerlemeniz demektir.

 “Uçak Kazası” hakkında kısa açıklamalar, hedeflerinizin o kadar gerçekçi olmadığını ve gözünüzün önünde çökeceklerini gösterir. Yaşamın gerçekliği ile yüzleşmek zorundasın malesef. Çok olumsuz düşünen bazı insanlar uçakların düşmesini rüyada görür. Hayattaki yönünüze yardımcı olmak için daha olumlu düşünmeniz gerekebilir. Uçaktaysanız ve kalkışa hazırsanız, yeni girişime başlamaya hazır olduğunuz anlamına gelir. Uçağın kalkışta sorun çıkarması ya da yumuşak bir sürüş olması, gelecekte inişli çıkışlı ya da temiz bir yolculuk olacağını gösterir. Bir uçağa binme hayali ve aşağı inmeye hazır olduğunu düşünmeniz gerekir. Hayatınızı daha iyi ele almak ve kontrol altına almak gerekiyor demektir. Uçağınız teröristler tarafından kaçırılırsa, geçmişinizin geleceğinizi etkilediğini öne süren bir rüya sembolüdür.
+6 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Ben hiç kendimi uçaklı bir rüyada görmedim sanırım. Veya hatırlamıyorum. Rüyada uçtuğumu çok gördüm, uzay boşluğunda süzüldüğümü, dünyaya doğru geldiğimi ve atmosferden giriş yaptığımı falan ama hiç uçak yoktu. Hatırlarsam yazayım. Vardır belki de şu an aklıma gelmiyordur.
+5 oy
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Uçağa gerçek hayatta hiç binmedim. Dün gece rüyamda uçaktaydım ve denizin üzerinden geçiyorduk. Ülkeleri dolaşıyormuşuz ve İtalya'dan geçiyormuşuz, ben yanımdakine diyorum İtalya'yı havadan mı gezeceğiz oda merak etme aşağı inip gezeceğiz diyordu sonra yanlış hatırlamıyorsam sanki bir ülkeye iniş yaptık

İlgili rüyalar

+6 oy
2 yorum 234 okuma
12 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Merve   yazdı
+3 oy
1 yorum 125 okuma
+4 oy
3 yorum 211 okuma
Melisa Yazıcıoğlu 20 Kasım 2020 Rüya kategorisinde Melisa Yazıcıoğlu Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 158 okuma
Hicaz 7 Haziran 2023 Bilgi kategorisinde Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)   yazdı
+11 oy
1 yorum 119 okuma
Simge 14 Mayıs 2019 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 213 okuma
Önay Akın 21 Haziran 2022 Rüya kategorisinde Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 171 okuma
melissa21 11 Aralık 2019 Rüya kategorisinde melissa21 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 246 okuma
Zeyneb 25 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Zeyneb Rüyakar (4.0k puan)   yazdı
+2 oy
13 yorum 386 okuma
saga 20 Mayıs 2020 Tabir kategorisinde saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 218 okuma
SSDGN 7 Ağustos 2019 Tabir kategorisinde SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 129 okuma
28 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Burcin   yazdı
+4 oy
2 yorum 131 okuma
Dougless 2 Ağustos 2022 Rüya kategorisinde Dougless Karabasan (910 puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

390 Aktif
0 Üye ve 390 misafir
Bugün : 19957
Dün : 23857
Toplam : 48078266
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...